*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαΐου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗ και Δ. Μπένη ο Χρήστος Μούρκας;! Νέα "στέγη" αναζητούν οι "παλιοί", έντονες διεργασίες...

24 Μαΐου
*Ξεκίνησαν οι πρώτες διεργασίες και επαφές εν όψει των δημοτικών εκλογών 2019, νέα «στέγη» αναζητούν αυτοί που «διώχνει» ο Δημαρχόπουλος

*Με τον γιατρό και επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τσίπουρο ο πρώην αντιδήμαρχος που «παραλάμβανε» τα δημοτικά έργα χωρίς να γνωρίζει που... γίνονται!
ΠΡΙΝ ακόμη κοπάσει ο θόρυβος για την υποψηφιότητα του Τάσου Τεφρωνίδη με την υποστήριξη μάλιστα και του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, ξεκίνησαν σε τάχιστους ρυθμούς θα ‘λεγε κανείς οι πρώτες διεργασίες εν όψει των δημοτικών εκλογών 2019, με την ομάδα των «παλιών» που «έδιωξε» ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος να αναζητούν από τώρα νέα στέγη…
Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες χθες σε ταβέρνα του πεζόδρομου επί της οδού Κονίτσης - Βενιζέλου να αντάλλαξαν τις πρώτες απόψεις και να συζήτησαν τρόπους συνεργασίας Χρήστος Μούρκας και Ιπποκράτης Καμαρίδης.
Όπως είναι γνωστό ο γιατρός και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή», ήδη ανακοίνωσε στην «Ανοιχτή γραμμή» του Τένη Καμαρίδη ότι «θα είναι παρών στις δημοτικές εκλογές του 2019», οπότε δυο είναι τα σενάρια.
1. Ο δημοτικός συνδυασμός ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ να διευρυνθεί με επικεφαλής τον γιατρό Ι. Καμαρίδη με δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Δημαρχόπουλου που ήδη είναι εκτός… παράταξης. Π.χ Απόστολος Αγκόρτσας, Μανώλης Τσέπελης, Χρήστος Μούρκας, Αλέξανδρος Κυριακίδης, Μπογιάρ, Ειρήνη Πυρνάρη κλπ.
2. Ο δημοτικός συνδυασμός ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ να ενωθεί με τον συνδυασμό «Συμμετέχω» του Δημήτρη Μπένη (και ότι έχει απομείνει από αυτόν μετά τις προσχωρήσεις πολλών στελεχών στην παράταξη Δημαρχόπουλου…) και επικεφαλής έναν εκ των δυο.
Όπως φαίνεται μακριά και τα δυο σενάρια είναι η παράταξη Κοινωνία Δημοτών και τον επικεφαλής Μανώλη Φανουράκη που προσανατολίζεται σε έναν νέο ανεξάρτητο συνδυασμό και επικεφαλής τον Σάββα Μελισσόπουλο.
Στην περίπτωση αυτή μάλιστα, θα υπάρξει κομματική στήριξη και από το Κίνημα Αλλαγής που στην Ξάνθη θεωρείται φιλικά προσκείμενο περισσότερο στον ΓΑΠ και τον Σωκράτη Ξυνίδη παρά στην Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »