*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Απριλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Τι συμβαίνει με την συμπεριφορά των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ Ξάνθης απέναντι στο κόσμο κ.Δημούδη;

24 Απριλίου
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗΣ ΗΡΩΣ ΤΣΑΜΠΑΖΗ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ Η «ΣΙΩΠΗ» ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ 
ΔΗΜΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ..
Μόνο τυχαία φαντάζομαι η επιστολή της οργισμένης Ηρώς Τσαμπάζη‎ στο face book και στα «Στραβά και ανάποδα» δεν συγκέντρωσε (δυστυχώς…), τόσα likes με για τις συμπεριφορές που δέχονται από τους υπαλλήλους οι άνθρωποι που πηγαίνουν στον ΟΑΕΔ Ξάνθης για κάποιο αίτημά της.
Αναφέρει λοιπόν μεταξύ των άλλων η κυρία Ηρώ Τσαμπάζη στην επιστολή της:
«Ο λόγος για τον ΟΑΕΔ Ξάνθης. Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας θεωρούν μάλλον εαυτούς δίκαια αγανακτισμένους με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ δύστυχο χρειάζεται τις υπηρεσίες τους. Το αποτέλεσμα αυτής της θεώρησης είναι να είναι αγενείς, απότομοι, πάντα μουτρωμένοι, έτοιμοι να κουνήσουν το δάχτυλο στον καθένα που έχασε κάτι από την ανελέητη γραφειοκρατεία που υποβάλλεται και να του πουν φύγε και ξαναέλα, αν δεν τον κάνουν πρώτα να βάλει τα κλάματα.
Αντιθέτως αν παραπονεθείς που υπάλληλος πάει πάνω κάτω φωνάζοντας"γ#@ω το κράτος μου" αντί να εξυπηρετεί και προσποιείται τον απασχολημένο ή γιατί οι δύο κυρίες που κάνουν μουχαμπέτι ενώ μπορούν να εξυπηρετήσουν τους ανθρώπους που περιμένουν μισή ώρα χωρίς να υπάρχει ουρά, τα ακούς και από πάνω γιατί γκρινιάζεις.
Δυστυχώς για μένα, έχω χρειαστεί πολλάκις τις υπηρεσίες τους, ευτυχώς όχι μόνο στην Ξάνθη, ώστε να έχω μέτρο σύγκρισης για την ανάλγητη και ελεεινή συμπεριφορά των εδώ υπαλλήλων. Δεν ξέρω για ποιο περιστατικό να πρωτομιλήσω για να περιγράψω την κατάσταση.
Γνωρίζετε άραγε κυρίες και κύριοι, που έχετε αυτό το υφάκι, πόσο δύσκολη είναι η ζωή ενός άνεργου σε σχέση με τη δική σας;»
-Ρωτάω λοιπόν την δημοτική σύμβουλο κυρία Χρυσούλα Δημούδη που πρόσφατα έβγαλε ολόκληρη επιστολή….«μανιφέστο», ισχυριζόμενη ότι είπε κάτι «ψιθύρισε» σε βάρος της ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γιάννης Δρεμσίζης.
-Μπορεί να μας πει η ίδια ως προϊσταμένη στον ΟΑΕΔ Ξάνθης, αν προέβη μέχρι σήμερα σε κάποια ενέργεια για την επιστολή των υπαλλήλων, σύμφωνα με τα όσα τους καταμαρτυρεί η κυρία Ηρώ Τσαμπάζη, αναγκαζόμενη συχνά πυκνά να πηγαίνει στον ΟΑΕΔ Ξάνθης; Μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση που υπάρχει  στην υπηρεσία ή όχι;
-Περιμένουμε όλοι οι πολίτες μια ξεκάθαρη απάντηση…Αλλά και να μπει η κυρία Χρυσούλα Δημούδη στα «Στραβά και Ανάποδα» και να διαβάσει όλη την επιστολή της κυρίας Ηρώς Τσαμπάζη…Ίσως ευαισθητοποιηθεί και η ίδια όπως και οι δεκάδες άλλοι αναγνώστες της…
ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΩΝ
Μάλλον οι αρμόδιοι από μόνοι τους έβγαλαν το συμπέρασμα ότι καλύτερα να…μην λειτουργούν τα φανάρια της Σάρδεων-γωνία Μεσολογγίου και για το λόγω αυτό το 3ήμερο που μας πέρασε, δεν λειτουργούσαν καθόλου…
Τουλάχιστον αν αυτή είναι η αιτία, ας μας ενημερώσουν. Αν ωστόσο αυτό οφείλεται και πάλι σε βλάβη των φωτεινών σηματοδοτών, καλό θα είναι να βγάλει μια ανακοίνωση η Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Ξάνθης.
Να ξέρουν τουλάχιστον οι πολίτες τι επακριβώς συμβαίνει με τα συγκεκριμένα φανάρια…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »