*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Νοεμβρίου

Σαββατοκύριακο ο Παπακώστας στη Ξάνθη, το black χιούμορ του παραΣΥΡΙΖΑ και το…Black Friday του ΚΤΕΛ Ξάνθης!

23 Νοεμβρίου

……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Εν όψει της συζήτησης του προϋπολογισμού του Δήμου Ξάνθης για το 2018, η Λαϊκή Συσπείρωση, χαιρετίζει τις μειώσεις τελών που και η ίδια -σε αντίθεση με όλη την αντιπολίτευση- στήριξε και καλεί όλους τους συνδημότες σε συμπόρευση για αγώνα και διεκδίκηση με στόχους…».
(Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιώργος Κολλάρος)
-Όλοι δηλαδή πλην… Λακεδαιμονίων! Φανουράκη, Τσιακίρογλου, Μπογιάρ, Λεβέντ, Κώστα Τριανταφυλλίδη…
……………………………..
                                                                    ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
«Για περισσότερο από δυόμιση ώρες, ανέλυσα στα μέλη της Επιτροπής και στους βουλευτές της Περιφέρειάς μας τον αναπτυξιακό μας σχεδιασμό και διεξήχθη μεταξύ μας μια εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της περιοχής μας».
(Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος στο Facebook)
-Και δεν… κοιμήθηκε ή εξοργίστηκε κανείς; Ούτε ο Στογιαννίδης, ούτε ο Γιαννακίδης; Χαρά στο κουράγιο τους…
Σεμνά &Ταπεινά
*Το τι γίνεται στη πιάτσα με την αποκλειστικότητα της στήλης, ότι δηλαδή ο Μέτιος προωθεί τον Νίκο Εφραιμίδη για υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, ανοίγοντας το δρόμο του Ζαγναφέρη για τον Δήμο Ξάνθης….δεν περιγράφεται!
-Ερώτημα της στήλης…
-Γιατί δεν προωθεί τον Φανουράκη να πάρει τουλάχιστον και τις ψήφους του Σταυρακάρα αλλά και του Τσέπελη;
……
*Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο σύντροφος George από τον παραΣΥΡΙΖΑ στο βιολί του!
-Τα αυτοδιοικητικά στελέχη (Δήμου Ξάνθης και αντιπεριφέρειας) δεν ακούστηκαν στο 6ο Περιφερειακό Συνέδριο της Κομοτηνής.
-Στόμα είχαν, μιλιά δεν είχαν.
-Τόσο ενδιαφέρον για τον τόπο!!!
-Η μόνιμη ερώτησή τους.
-Με ποιο εκλογικό σύστημα θα γίνουν οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές!
-Με την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ κύριοι.
……
*Με την απλή λογική George αν γίνουν εθνικές εκλογές μετά τον Οκτώβριο του 2019.
Αν γίνουν όμως το 2018 ή αρχές Ιανουαρίου 2019 όπως λέει στις συνεντεύξεις του ο ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης και χάσει ο Τσίπρας…
-Τότε μου εγγυάσαι ότι ο Κυριάκος δεν θα επαναφέρει τον νυν εκλογικό Νόμο την επόμενη μέρα που θα αναλάβει καθήκοντα;
.....
*Η Χρύσα Ούτση, η μόνη εκπρόσωπος κόμματος που πάντα δίνει αποκλειστικές και αξιόπιστες πληροφορίες στα Μέσα, μου επαίνεσαι πολύ τον νέο διπλωμάτη του ΥΠΕΞ που έρχεται και αναλαμβάνει καθήκοντα στη θέση του Θάνου Καφόπουλου -έφυγε νύχτα και λίγο πολύ, όλοι καταλαβαίνουμε το λόγο!-νέος διευθυντής στο γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων αυτό το Σαββατοκύριακο.
Πρόκειται για τον διπλωμάτη Αντώνη Παπακώστα,  αλλά προσοχή το μικρό όνομα...Διότι στο ΥΠΕΞ υπάρχει και Γιώργος αλλά και Κώστας Παπακώστας. Το επώνυμο γενικά έχει πέραση στο διπλωματικό σώμα...Πάντως ο νέος διευθυντής έρχεται Ξάνθη μέσα στο Σαββατοκύριακο.
.....
*Και βέβαια μπορεί να (μας) τον επαινεί η Ούτση, ωστόσο και αυτός θα κριθεί εκ του αποτελέσματος αλλά και απο αυτούς που θα μπαινοβγαίνουν στο...γραφείο του! Στο γραφείο πάντως του πρώην σας είχα αποκαλύψει ποιός αυτοδιοικητικός πήγαινε συχνά πυκνά....και τα έλεγε συνέχεια με τον Καφόπουλο!
Προς τι το black χιούμορ σύντροφε George για τις μειώσεις του Δημάρχου 
και στα δημοτικά τέλη των δημοτικών νεκροταφείων;
Δεν μπορώ να κατανοήσω το μαύρο (black) χιούμορ  του γραμματέα του παραΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου για την απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου να μειώσει τα δημοτικά τέλη για τα Δημοτικά Νεκροταφεία Ξάνθης. Σχολίασε λοιπόν χθες ο σύντροφος George με μπόλικη ειρωνεία..
«Μειώσεις  τελών και δικαιωμάτων των Δημοτικών Κοιμητηρίων για την 7ετή διάθεση τάφων στις κατηγορίες Β και Νέα Πτέρυγα Α-Β,που αφορά μείωση από 300€ στο ποσό των 250€, ενώ στην κατηγορία Γ από 240€ στο ποσό των 200€.Στους οικισμούς γύρω της πόλης, μείωση από 120€ σε 80€, ενώ για τους μη μόνιμους κατοίκους από 300€ στο ποσό των 200€.
-Ευκαιρία να θάψουμε και τους επισκέπτες.
-Τώρα μπορούμε να πεθάνουμε …οικονομικά, σε κάθε κατηγορία.
-Τέτοια κοινωνική ευαισθησία από τον δήμο Ξάνθης!
-Ή άρχισε να ανησυχεί ο δήμαρχος για τις επόμενες εκλογές;»
-Αλήθεια…Ο αριστερός κύριος Γ. Χατζηθεοδώρου αγνοεί ότι ναι… πολλοί φτωχοί πολίτες αγωνιούν ακόμη και γι’ αυτό; Πως θα πληρώσουν τα έξοδα της κηδείας ενός συγγενικού τους προσώπου; Ας ρωτήσει κανένα ΣΥΡΙΖΑίο τελετάρχη μήπως ευαισθητοποιηθεί κάπως, ώστε να μην κάνει «πλάκες» με τέτοια ευαίσθητα θέματα..!
Μπράβο στο ΚΤΕΛ Ξάνθης για το…Black Friday!
Την ευκαιρία να έρθουν όλοι από την Θεσσαλονίκη και τις γύρω πόλεις στη Ξάνθη και να περάσουν ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο, δίνει το ΚΤΕΛ Ξάνθης με μια έξυπνη πρωτοβουλία του Προέδρου Θεμιστοκλή Γεωργιάδη..
Τι έκανε λοιπόν το ΚΤΕΛ Ξάνθης και μπράβο του,.
Διοργάνωσε BLACK FRIDAY ON LINE TICKETS όπου οι επιβάτες κερδίζουν έκπτωση στις διαδρομές με επιστροφή ΞΑΝΘΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΞΑΝΘΗ , ΞΑΝΘΗ-ΑΘΗΝΑ, ΑΘΗΝΑ-ΞΑΝΘΗ
(σ.σ. Υπενθυμίζω ότι ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ξάνθης Θέμης Γεωργιάδης κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης 3-4 Δεκεμβρίου, στο Υπηρεσιών.
Μέλη, στηρίξτε τον…).
Δεν υπογράφει τίποτα ο Κώστας Τριανταφυλλίδης γιατί είναι… πολιτευτής!!!
Να γελάει κανείς ή να… κλαίει με τους αυτοαποκαλούμενους πολιτευτές της Ν.Δ. όπως ο γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης ή ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τριανταφυλλίδης;
Ο οποίος Κ Τριανταφυλλίδης εδώ και καιρό δεν υπογράφει κανένα έγγραφο και δεν πάει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, διότι είναι….πολιτευτής και δεν βάζει πουθενά την υπογραφή του, φοβούμενος μη φάει κάποια καμπάνα στα δικαστήρια!!!
-Ναι μη γελάτε, αυτή είναι η φαιδρή δικαιολογία του…
-Αφού λοιπόν είναι έτσι κύριε πολιτευτά, γιατί δεν παραιτείσαι από δημοτικός σύμβουλος ώστε να ‘ρθεί στη θέση σου κάποιος άλλος που μπορεί να προσφέρει στο Δήμο Ξάνθης;
-Ούτως ή άλλως, παθητικός και ανύπαρκτος δημοτικός σύμβουλος μας έχεις προκύψει!
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Η επόμενη ενημέρωση που θα κάνω με  το πρόγραμμά μου, θα γίνει αποκλειστικά για τον Νίκο Ευφραιμίδη και τον Κώστα Αντωνιάδη,. Ας τολμήσουν να κοιμηθούν κι αυτοί…!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »