*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Σεπτεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ-Γ. Χατζηθεοδώρου απο τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, επισκέφθηκαν το Μουσείο του ΑΟΞ! Επίσκεψη και του Γ. Πανίδη (φώτο)

11 Σεπτεμβρίου

Στο “ΜΑΧΗΤΗσπορ” της Τρίτης μή χάσετε τα αθλητικά παρασκήνια του κορυφαίου Αθλητικογράφου της Βορείου Ελλάδος Γιάννη Τσιλιγγιρίδη.
....
Μερικά απο τα αποκλειστικά του. Και ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης επισκέφθηκε το ποδοσφαιρικό μουσείο του ΑΟΞ στην Εμπορική Λέσχη με επικεφαλής τον βουλευτή Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και τον γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου.
....

Ιδού λοιπόν ο  ακούραστος πρόεδρος των  παλαιμάχων και συντελεστής της όλης
προσπάθειας Μπάμπης Χατζημεστής με τον  Βουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζεϊμπέκ στην
Εμπορική Λέσχη όπου ξεναγήθηκε και είδε  πολλά ενδιαφέροντα όπως απεκάλυψε στον  Μπάμπη Χατζημεστή, συγχαίροντας τους Παλαιμάχους για την πρωτοβουλία τους.
Περίπου μισή ώρα έμεινε στην έκθεση ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζεϊμπέκ και στο
τέλος πήγε  και υπέγραψε το βιβλίο στέλνοντας  και τις δικές του ευχές! Το επόμενο ας ευχηθούμε να είναι στα παιχνίδια της ομάδας μας στα Πηγάδια.
*Ο γραμματέας  του τοπικού του ΣΥΡΙΖΑ   Γιώργος Χατζηθεοδώρου με τον πρόεδρο της  Λέσχης XANTHI FANS Αρη Καραμανίδη στο μουσείο των παλαιμάχων Α0Ξ. 0 πρόεδρος   ήταν πάντα μαζί με τον γραμματέα που τον ρωτούσε συνεχώς  για την  δουλειά που έχει γίνει και να ετοιμαστεί το πραγματικά φοβερό βιβλίο με την ιστορία της ομάδας και  να δοθεί σε όλους εμάς η δυνατότητα να μάθουμε τι σημαίνει 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΟΞ!
….
*Εδώ υπογράφει στο Βιβλίο και ο γραμματέας  του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Χατζηθεοδώρου. Και οι  δυο άνδρες αγόρασαν διάφορα αναμνηστικά  της ομάδας αλλά και του συλλόγου  παλαιμάχων, καθώς και λάβαρα , καπέλα  των οργανωμένων φίλων  XANTHI FANS

-Τον βλέπω τον σύντροφο στο επόμενο παιχνίδι της Ξάνθης στα Πηγάδια με το καπέλο της ΑΟΞάρας μας! ΑΟΞ και ξερό ψωμί..
*Κι εδώ μια ακόμη αποκλειστικότητα. Ο  πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης  την ημέρα της παρουσίασης έλειπε στην  Αθήνα με την Εθνική ομάδα) έπαιζε με το  Βέλγιο) πήγε όμως  την ημέρα της επίσκεψης όλων των Ακαδημιών του Α0Ξ και εδώ  διακρίνεται με τον Μπάμπη Χατζημεστή!
Κι απο κάτω...Όλη η ΑΚΑΔΗΜΙΑ! Το μέλλο της ΑΟΞάρας μας!
 Γιάννης Τσιλ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »