*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιουλίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Εξελίξεις στον Τόπειρο, παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος ο Ν. Κιατίπης, ανεξαρτητοποιείται σαν δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου!

18 Ιουλίου



*Στην γραπτή παραίτησή του ο Νίκος Κιατίπης κατηγορεί τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου για έλλειψη οράματος, έργου και αναποτελεσματικότητα ενώ θα λειτουργεί πλέον ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου.
Σοβαρές εξελίξεις στο Δήμο Τοπείρου σήμερα Τρίτη στις 2 το μεσημέρι. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και Τοπείρου Νίκος Κιατίπης υπό την ιδιότητα του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης μαζ'ι με δυο ακόμη συναδέλφους του, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου στο γραφείο του προκειμένου να του μεταφέρει την δυσαρέσκεια του κόμματος για την στάση Εθνικής μειοδοσίας και υποτέλειας που κράτησε ενώπιον του Τούρκου Πρόξενου στον Κύρνο και τα όσα είπε στον χαιρετισμό του.
«Δήμαρχε υπάρχει πρόβλημα με τη Νέα Δημοκρατία, υπάρχει πρόβλμα με το κόμμα, με πήραν και απο τα κεντρικά με εντολές του Προέδρου και  θέλω να συζητήσουμε…», είπε στον κύριο Μίχογλου ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ για να πάρει τότε την επιθετική απάντησή του….
-Αν υπάρχει πρόβλημα, τότε να μου φέρεις την....παραίτησή σου από αντιδήμαρχος! 
Με το που πήρε την απάντηση αυτή ο κ.Νίκος Κιατίπης σηκώθηκε εκείνη την ώρα απο την καρέκλα του και με τη σεμνότητα που τον διακρίνει, πήγε στο αυτοκίνητό του όπου είχε ήδη έτοιμη την γραπτή δήλωση της παραίτησής του, την παρέδωσε στον Δήμαρχο Τοπείρου και αποχώρησε!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επιστολή παραίτησής του,  ο Νίκος Κιατίπης κατηγορεί τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου για έλλειψη οράματος, αναποτελεσματικότητα, έλλειψη έργου και άσκησης διοίκησης και τον ενημερώνει οτι θα συνεχίσει πλέον στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου με πρωταρχικό στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη.
«Θα αγωνιστώ ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου για τα προβλήματα και τα συμφέροντα της περιοχή μας, θα υπηρετήσω τους πολίτες κι όχι τα προσωπικά μου συμφέροντα…» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Κιατίπη που θέλησε ωστόσο να κρατήσει χαμηλούς τόνους αφού θα συνεδριάσει εντός των ημερών και η ΝΟΔΕ  προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις της. 
Σημειώνεται οτι πλην του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ.Νίκου Κιατίπη κι άλλα στελέχη τη; Νέας Δημοκρατίας  αλλά και πολιτευτές του κόμματος είναι πυρ και μανία με τον Θωμά Μίχογλου, ενώ δεν αποκλείεται την παραίτηση  Κιατίπη να ακολουθήσουν κι άλλες διαφοροποιήσεις και παραιτήσεις συμβούλων. 
Ήδη άλλωστε το Εράσμιο "βράζει" και όχι μόνο....
ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗ κ.ΜΕΤΕ

Υπενθυμίζουμε οτι ο  Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου στον χαιρετισμό του σε Ιφτάρ στον Κύρνο είχε αναφέρει τα παρακάτω: 
“…Θά ἤθελα νά εὐχαριστήσω γιά τήν ἐδῶ παρουσία τους τόν κ. Πρόξενο, ὁ ὁποῖος εἶναι ἕνας ἀπό τούς καλύτερους ἀνθρώπους πού ἔχω γνωρίσει, πραγματικά καλοκάγαθος, τόν σοφολογιότατο Μουφτή τόν κ. Μέτε, νά εὐχαριστήσω τόν βουλευτή μας κ. Ζεϊμπέκ πού πραγματικά εἶναι ἡ ψυχή καί τόν ἀγαπῶ ἰδιαιτέρως, νά εὐχαριστήσω τόν ἀδελφό δήμαρχο Μύκης κ. Καμπζά γιά τήν ἐδῶ παρουσία του…”

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »