*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουνίου

Την Παρασκευή στην Αιώρα η κηδεία του 71χρονου "χαλβατζή" Καρά Αλή Χασάν. Σκοτώθηκε σε τροχαίο στο 1ο χιλιόμετρο Σμίνθης-Εχίνου

22 Ιουνίου
 

Θλίψη στην Ορεινή περιοχή…Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 71χρονος επιχειρηματίας Καρά Αλή Χασάν απο την Αιώρα Μύκης, γνωστός και ως «χαλβατζής» αφού επί χρόνια δούλευε ως πωλητής στη γνωστή βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής Τασελαρίδη στη Ξάνθη
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 71χρονος επιχειρηματίας που δούλευε στην επιχείρηση του γιου του, οδηγούσε ένα  van Mercedes και ο θάνατος τον συνάντησε στο 1ο χιλιόμετρο Σμίνθης-Εχίνου  όταν στις 16.00 συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση και κουβαλούσε ξύλα από την Βουλγαρία για επιχείρηση της Χαλκιδικής.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 71χρονος οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο.
Τραγική ειρωνεία….Το γεφυράκι όπου έγινε το ατύχημα είχε ενταχθεί στα έργα του Δήμου Μύκης προκειμένου να γίνει η διαπλάτυνσή του με το πρόγραμμα του Δήμου μέσα στο 2017. 
Η κηδεία του άτυχου Καρά Αλή Χασάν θα γίνει την Παρασκευή στον Οικισμό Αιώρα Μύκης ενώ ερευνώνται από τη τροχαία οι αιτίες του ατυχήματος. 
Ήταν ένας άνθρωπος ακούραστος, δουλευτεράς και ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στην Ορεινή περιοχή όσο και στη πόλη της Ξάνθης.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια.

 ------
Οι φωτογραφίες απο το fb και το XanthiNet.  

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »