*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Φεβρουαρίου

ΤΟ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ είναι στα «γονίδιά» μας Δήμαρχε της Κομοτηνής κύριε Πετρίδη! Σήμερα η σύσκεψη των συλλόγων...Κάτω τα χέρια απο τις ΘΛΕ!

15 Φεβρουαρίου
Διογκώνονται οι αντιδράσεις Φορέων, συλλόγων αλλά και του απλού κόσμου για την προσπάθεια των Κομοτηναίων να «πάρουν» «κομμάτι-κομμάτι» το Καρναβάλι μας
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΛΕ!
*Την αποβολή του συλλόγου Trelacademy Κομοτηνής ζητάνε σύλλογοι, ανεπαρκής και αδιάφορος ο Δήμαρχος Ξάνθης και στο θέμα αυτό! Σύλλογοι δεν αποκλείεται να κινηθούν και νομικά προκειμένου να προστατεύσουν τον θεσμό!
Το Ξανθιώτικο Καρναβάλι είναι στα γονίδιά μας, είναι στο αίμα μας… Κάτω τα χέρια από το θεσμό!
Με το μήνυμα αυτό, φορείς της Ξάνθης και σύλλογοι απάντησαν στο αίτημα του Δημάρχου Κομοτηνής κ. Πετρίδη για την συμμετοχή Καρναβαλικών συλλόγων της Ξάνθης σε βραδινή Καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής.
Σκληρές ήταν για το συγκεκριμένο θέμα οι τοποθετήσεις του εκπροσώπου της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής και δημοτικού συμβούλου Ξάνθης Ιπποκράτη Καμαρίδη (επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ) που υπενθύμισε με νόημα το πώς «ξαναδημιουργήθηκε μέσα από τις στάχτες το Ξανθιώτικο Καρναβάλι»
ενώ καυστικοί ήταν στις θέσεις που διατύπωσαν τόσο ο Πρόεδρος των καφέ μπαρ Ανδρέας Ιντζές, όσο και ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης, καθαρά ενάντια σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης του θεσμού, ενώ  πληροφορίες αναφέρουν ότι σύλλογοι όχι μόνο καταγγέλλουν τον σύλλογο Trelacademy Κομοτηνής για τις κινήσεις του (KOM-ON-PARTY), οι οποίες είναι ζημιογόνες (άμεσα και μελλοντικά) για το καρναβάλι της πόλης μας αλλά ζητάνε και την ΑΠΟΒΟΛΗ μάλιστα του εν λόγω συλλόγου από την παρέλαση του 2017.
Μάλιστα υπάρχουν και σύλλογοι που δεν αποκλείεται να κινηθούν και νομικά προκειμένου να προστατεύσουν τον θεσμό!
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.30 Η ΣΥΣΚΕΨΗ
ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΔΕΝ αποκλείεται πάντως στην σημερινή ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ να είναι παρών και ο Σύλλογος Καφέ μπαρ αλλά και η ΟΕΒΕ Ξάνθης προκειμένου να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της Ξάνθης.
«Σας καλούμε στην Οργανωτική Επιτροπή των Καρναβαλικών συλλόγων, που θα
πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 15
Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:30, με θέμα την αποδοχή ή μη της συμμετοχής
μας στο καρναβάλι του Δ. Κομοτηνής.
Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης
Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων
Πλατεία Ματσίνη, Ξάνθη 67100
Τηλ. 2541073640».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »