*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Οκτωβρίου

Μια ακόμη επιστολή του Μ. Αμοιρίδη στο "Μ", μια ακόμη καθαρή απάντηση. Να δοθεί τέλος στην ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ της Περιφέρειας. Είναι ένας στους "31"!

25 Οκτωβρίου

*ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 31 της Περιφερειακής Αναγέννησης! Να σταματήσει η ευνοϊκή μεταχείριση του νέου Περιφερειάρχη -όποιος κι αν εκλεγεί-στο πρόσωπο του Μιχάλη Αμοιρίδη!

ΕΊΝΑΙ εμφανές ότι ο εργολάβος κύριος Αμοιρίδης δεν αισθάνεται πλέον τόσο «ασφαλής» όπως στο παρελθόν…Όπως είναι και εμφανές ότι ΑΠΑΙΤΗΣΗ πλέον και των υπολοίπων 31 Περιφερειακών συμβούλων της παράταξης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι να δοθεί ένα ΤΕΛΟΣ στις διακρίσεις και στην ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ!
Δεν μας παραξένεψε λοιπόν καθόλου η επιστολή του πανικόβλητου πλέον Αμοιρίδη στο «Μαχητή». Βλέπει το έδαφος πλέον να «καταρρέει» κάτω από τα πόδια του κι αυτό τον κάνει ακόμη πιο ευάλωτο από ότι είναι.
Ιδού λοιπόν μια ακόμη επιστολή του στο «Μαχητή» και αμέσως μετά η δική μας καθαρή θέση και απάντηση όχι τόσο στο πρόσωπο του συγκεκριμένου κυρίου, όσο στην ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ.
Η ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΧΑΛΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ
Απάντηση Περιφερειακού Συμβούλου Μιχάλη Αμοιρίδη προς:
Εκδότη εφημερίδας «ΜΑΧΗΤΗ» και διαχειριστή «maxitisthrakis.blogspot.gr»
Η ανάρτηση http://maxitisthrakis.blogspot.gr / 2016 / 10 / blog-post 42.html με τίτλο:
«Απίστευτο! Ο ευνοημένος Αμοιρίδης απειλεί αν δεν τον κάνει… Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης ο Ζαγναφέρης να κατεβεί ο   ίδιος...υποψήφιος   Περιφερειάρχης!   Ιδού   η Ρόδος...Τολμάει;;;  και   η   ενδεχόμενη   αναδημοσίευση   της   σε   έντυπο   ή ηλεκτρονικό   μέσο,   είναι   απολύτως   ψευδής   και   συκοφαντική.   Σας   καλώ   να επανορθώσετε άμεσα και σε σημείο αντίστοιχο του μυθεύματος που δημοσιεύσατε και επιφυλάσσομαι των νομίμων ενεργειών μου.
Επί σειρά εβδομάδων παρακολουθούμε κατάπτυστα κατασκευασμένα δημοσιεύματα
που δεν σεβάστηκαν ούτε τον άνθρωπο Γιώργο Παυλίδη ούτε διδάχτηκαν το ελάχιστο από την πορεία ζωής του. Η κοινωνία μας έχει αντιληφθεί από ποιόν υποκινούνται και με ποιον σκοπό.
Με τον κο Κ. Ζαγναφέρη, αλλά και με οποιονδήποτε άλλον ουδέποτε δέχτηκα να
κάνω οποιαδήποτε συναλλαγή. Η αναφορά επίσης άλλων προσώπων στο δημοσίευμα
σας με όποιον τρόπο και εάν τους εμπλέκετε είναι αναληθής.
Η ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου για την θέση του Περιφερειάρχη μπορεί να κάνει
κάποιους   να   στεναχωριούνται   και   να   αγωνιούν   αλλά   έχει   δρομολογηθεί   με   την παρότρυνση   πολλών   περιφερειακών   συμβούλων,   εκτιμώντας   τη   στάση   και   την προσφορά   μου   στην   Περιφέρεια   αλλά   και   δυναμώνει   εξαιτίας   των   ως   άνω εκβιαστικών συμπεριφορών και των υποκινούμενων συκοφαντικών δημοσιευμάτων.
Μιχάλης Αμοιρίδης
Περιφερειακός Σύμβουλος


H ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ»
1. Κατανοητός ο πανικός σας κύριε Αμοιρίδη, κατανοητή και η αγωνία σας να μην μείνετε χωρίς «οφίτσια» στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται πλέον στην Περιφέρεια, ωστόσο είστε ο πλέον ευνοημένος Περιφερειακός σύμβουλος της παράταξής σας και οφείλετε να αντιληφθείτε ότι όλα τα «παραμύθια», όπως αυτό της υποτιθέμενης προσφοράς σας, έχουν κι ένα… τέλος!
Υπάρχουν άλλοι 30, όχι μόνο στη Ξάνθη αλλά και στον Έβρο και την Καβάλα, σαν κι εσάς και θα πρέπει ο νέος Περιφερειάρχης να δώσει και σ' αυτούς το δικαίωμα να προσφέρουν και να απολαύσουν την «χλιδή»των 2.450 ευρώ το μήνα, των δωρεάν κινητών τηλεφώνων, τουριστικών ταξιδιών και φυσικά της τεράστιας επίσης δωρεάν αυτοπροβολής…!
2. Αλήθεια κ.Αμοιρίδη, πότε λέτε αλήθεια και πότε ψέματα; Στην επιστολή σας στο «Μ» ισχυρίζεστε ότι η υποψηφιότητά σας έχει δρομολογηθεί από την… παρότρυνση πολλών περιφερειακών συμβούλων, ενώ την ίδια ώρα στις δηλώσεις σας στο Αθηναϊκό πρακτορείο, την χαρακτηρίζατε εσείς ο ίδιος, ως… «ανάχωμα» (!) στην πόλωση που δημιουργείται από τις πολλαπλές διαφαινόμενες υποψηφιότητες των χωρικών αντιπεριφερειαρχών»!
-Επιλέξτε τελικά τι επακριβώς είστε; «Ανάχωμα» ή… αυτόκλητος «σωτήρας» της Περιφέρειας;
3. Αλήθεια, ποιος είστε εσείς κύριε Αμοιρίδη που θα κρίνετε τις υποψηφιότητες των χωρικών αντιπεριφερειαρχών. Και σε ψήφους ακόμη, υπολείπεστε κατά πολύ άλλων συναδέλφων σας στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης κι αν δεν είχε εκλεγεί η παράταξή σας -χάρις και στη δική μου βεβαίως συνδρομή- δεν θα είχατε καν εκλεγεί ούτε απλός Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης, αν και τα τελευταία δυο χρόνια, πολιτεύεστε πλέον στη... Θάσο και την Καβάλα!...Στην Ξάνθη δεν έχετε προσφέρει τίποτα και κυρίως στο τουριστικό κομμάτι. Και γι’ αυτό άλλωστε στη τελευταία επίσκεψη κάποιων Ρώσων πρακτόρων στη πόλη μας, με δυσκολία ανταποκρίθηκαν τρεις ξενοδόχοι στο κάλεσμά σας…Τυχαίο; Δεν νομίζω!
4. Κατάπτυστες κύριε Αμοιρίδη, είναι μόνο οι δικές σας επιστολές στο «Μαχητή» αφού επί σειρά μηνών, επιχειρούσατε με ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος μας, να διαστρεβλώσετε την αλήθεια και να παραπληροφορήσετε τον πολίτη, να κάνετε το μαύρο άσπρο. Διότι απλά δεν σας ενδιέφερε πως πορεύεται η Περιφέρεια, αλλά μόνο το πως θα διαφυλάξετε τα προσωπικά σας οφίτσια. Επομένως εξ ιδίων και πάλι κρίνετε τα αλλότρια...
5. Είσαι ο τελευταίος κ. Αμοιρίδη που μπορείς να μιλάς για «υποκινητές» στα δημοσιεύματά μας, όταν ακόμη και το βιογραφικό και προσωπικό σου μήνυμα στις Περιφερειακές εκλογές του 2014 εγώ το «συνέταξα». Σε μένα το εμπιστεύτηκες και μόνο τον εαυτό σου αδικείς, με το να με εμφανίζεις ότι είμαι…υποκινούμενος!
Ο ρόλος του «υποκινητή» δημοσιευμάτων αποτελεί άλλωστε δική σας αποκλειστικότητα όπως και η λογική του συνεχούς «γλειψίματος» στους κατέχοντες εξουσία. Το συνεχές "λιβάνισμά" σου έχει γίνει πλέον αυτοσκοπός ζωής!...Και οι «γλειψιματικές» αναρτήσεις σας στο face book εδώ και καιρό έχουν γίνει ανέκδοτα στη κοινωνία της Θράκης!
6. Εκβιαστικές συμπεριφορές, υποκινούμενα δημοσιεύματα και… «φαντάσματα», αποτελούν επίσης δικές αποκλειστικότητες. Εσείς υποκινούσατε σωρεία δημοσιευμάτων στα ΜΜΕ και επί Εύας Τσακίρη, αλλά και επί Τσολακίδη ως εργολάβος - ξενοδόχος του κάμπινγκ Μυρωδάτου προκειμένου να κατασκευάσετε –υποτίθεται-… πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα με Βούλγαρο επενδυτή! Ούτε μια, ούτε δυο οι επιστολές σας.  Κι όλα αυτά, γιατί.. δήθεν σας «πολεμούσαν» άλλοτε ο Σαλτούρος και οι παραθεριστές του κάμπινγκ που διώχθηκαν εν μία νυκτί κι άλλοτε ο Τσολακίδης! Για να αποδειχτούν φυσικά όλα αυτά  μπαρούφες κι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψέμα! Με τεράστια ζημία για τον Δήμο Αβδήρων!!! (σ.σ. Υπόθεση για την οποία έπρεπε ήδη να λογοδοτήσουν πολλοί τόσο στους Εισαγγελείς, όσο και στους δημόσιους ελεγκτές και επιθεωρητές…)
7. Τον κύριο Ζαγναφέρη εσείς πρώτος κύριε Αμοιρίδη μου τον συστήσατε ως έναν έντιμο, δραστήριο, ΚΑΘΑΡΟ και ικανότατο πολιτικό και φίλο. Αν τώρα κάτι σας «χάλασε» στις σχέσεις σας μαζί του,  είναι δικό σας θέμα. "Βρείτε" τα αναμεταξύ σας, όπως έχετε συνηθίσει όλοι σας... Εσείς άλλωστε διαχειρίζεστε εξουσία. Το μοναδικό δικό μου λάθος είναι που σας βοήθησα να την αποκτήσετε!...
8. Καθαρές κουβέντες λοιπόν κ.Μιχάλη Αμοιρίδη. «Έπαιξες» με τον Μαρκόπουλο, το ίδιο και με τον Ζαγναφέρη, επιχείρησες να βάλεις στο «παιχνίδι» τον Ευριπίδη, το πιο πιθανό να προσεταιριστείς μέχρι την Κυριακή και κάποιους άλλους, όπως τον Πέτροβιτς. Αυτό είναι το στυλ σου επί εποχής ΠΑΣΟΚ Χατζηευαγγέλου, Σγουρίδη, Τσαλίδη, ακόμη και Σωκράτη…. Κανέναν δεν εκπλήσσεις πλέον…!
9.Και στο δια ταύτα. Ιδού η Ρόδος… Αφήστε τα πολλά λόγια κύριε Αμοιρίδη και κατεβείτε ως… «ανάχωμα», υποψήφιος Περιφερειάρχης.
Ευκαιρία να δούμε την… "καταξίωσή" σας στους συναδέλφους σας, για την προνομιακή μεταχείριση που είχατε μέχρι σήμερα, σε σχέση με αυτούς.
-Η Κυριακή 30 Οκτωβρίου άλλωστε πλησιάζει...
Πάνος Παπαδόπουλος.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »