*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Αυγούστου

SEE THROUGH Στο ίδιο τραπέζι όλοι μαζί στη πίτα της Σταυρούπολης...

23 Αυγούστου

ΑΚΟΥΣΟΝ!

ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Μου λένε από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης ότι πίσω από τον συνεχιζόμενο πόλεμο κατά του «Μαχητή» δεν κρύβεται ο Παπαχαβιάρης αλλά ο… Μιχάλης Αμοιρίδης!
Αλήθεια ή ψέματα…
Από τον πρώην Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού όμως περιμένουμε τα πάντα… οπότε ουδέν πρόβλημα.
Άλλωστε είναι πολύ προβλέψιμος… Ακόμη και στο ότι θα έκοψε το… μουστάκι, μετά την «λαϊκή αγανάκτηση» των… οπαδών και κυρίως των…
-Θαυμαστριών του!
……
*Έτσι απλά πάντως θα υπενθυμίσουμε σε ορισμένους ότι «ο Μαχητής –όπως και η Αδέσμευτη- αυτά τα δύο χρόνια της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας ήταν και είναι «κομμένες» από όλες τις διαφημιστικές καμπάνιες τουρισμού…
Προφανώς γιατί κανείς δεν ευεργέτησε τους κυρίους Γιώργο Παυλίδη και Μιχάλη Αμοιρίδη… πριν βεβαίως αναλάβουν τις δόξες και τα μεγαλεία τους!
……
*Στα ευχάριστα των ημερών; Έμαθα οτι στο ίδιο τραπέζι κάθισαν στη Γιορτή Πίτας της Σταυρούπολης το βράδυ του Σαββάτου, Ζαγναφέρης, Δημαρχόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ταρενίδης και Νίκος Ευφραμίδης. 
Πήγε μάλιστα στη συντροφιά τους και ο Πασχάλης Λύρατζης (που «έκλεισε» με τον  γνωστό μάνατζερ και την συναυλία του Αγάθωνα…) κι συμπληρώθηκε πλήρως το καρέ!
……
*Έτσι αγαπημένους και ενωμένους τους θέλουμε όλους… Να είναι αυτοί οι καλοί κι εμείς (οι απ’ έξω) αυτοί που φταίμε για όλα! Τέλεια παρέα…
….
Σύλληψη 28χρονου επιχειρηματία beach bar σε παραλία της Καβάλας για παραβίαση σφραγίδας αρχής
Συνελήφθη την 21-8-2016 το απόγευμα, σε παραλιακή περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, 28χρονος ημεδαπός, διότι λειτουργούσε επιχείρηση, έχοντας παραβιάσει τη σφραγίδα που είχε θέσει η αρμόδια αρχή και εκμίσθωνε ομπρέλες και ξαπλώστρες στον αιγιαλό, στερούμενος των απαιτούμενων αδειών. Κατασχέθηκαν 120 ξαπλώστρες και 60 ομπρέλες.
….
Έφυγε ο Βαγγέλης Παλιούρας, η κηδεία του σήμερα στις 11 π.μ στη Διομήδεια
Σε ηλικία 65 χρονών κατέληξε χθες στις 06.30 τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο της Ξάνθης μετά από 10μηνη πάλη με την ανίατη, ο επί σειρά ετών επιχειρηματίας του «Νατάσσα» κι ένα από τα καλύτερα παιδιά της Ξάνθης, ο Βαγγέλης Παλιούρας.
Ο Βαγγέλης Παλιούρας γεννήθηκε στoν Παλαμά Καρδίτσας και τελείωσε Οικονομικές Επιστήμες στην Ιταλία όπου και γνώρισε και παντρεύτηκε την Νατάσσα Αναστασιάδου που επίσης σπούδαζε εκεί.
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους, επέστρεψαν στην Ελλάδα και ανέλαβαν απο κοινού το γνωστό ξενοδοχείο της πόλης Νατάσσα.
Ήταν γνωστός για τον ευθύ, τίμιο και ειλικρινή χαρακτήρα του, ενώ είχε σημαντική προσφορά στους κοινωνικούς, αθλητικούς και πολιτιστικούς αγώνες του τόπου.
Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΑΟΞ επί Προεδρίας Θόδωρου Κοκκάλα σχεδόν σε όλη τη θητεία του και το όνομά του συνδέθηκε με την άνοδο της ομάδας στην Α' Εθνική αλλά και της ομάδας μπάσκετ της Ξάνθης, στην οποία διατέλεσε και Πρόεδρος. Ήταν πατέρας δυο παιδιών. Η κόρη του είναι παντρεμένη με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και Πρόεδρο του ΠΑΟΚ επί σειρά ετών Ζήση Βρύζα.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα  Τρίτη στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Διομήδειας.
Η εφημερίδα μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του Βαγγέλη Παλιούρα όσο και στην οικογένεια Αναστασιάδη. Ήταν ένας άριστος φίλος που θα λείψει σε όλους μας.
…….

Εξετάστηκε το αίτημα ασύλου ενός εκ των 8 Τούρκων στρατιωτικών
Η υπηρεσία ασύλου εξέτασε την Παρασκευή (19/08/2016) το αίτημα ενός εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, την έκδοση των οποίων ζητά η Άγκυρα, καθώς τους θεωρεί εμπλεκόμενους στην απόπειρα πραξικοπήματος.
Τα υπόλοιπα επτά αιτήματα θα εξεταστούν την επόμενη εβδομάδα.
Η κ. Σταυρούλα Τομάρα, εκ των συνηγόρων των οκτώ, σε δηλώσεις της μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, χρησιμοποιώντας όλα τα νομικά μέσα για να μην εκδοθούν οι άνθρωποι αυτοί στην Τουρκία».
….
ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 23/8 ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΕΥΜΟΙΡΟ &ΚΙΜΜΕΡΙΑ
Ξεκινάει την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016, σύμφωνα με την ανακοίνωση από την Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε., η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, με την οποία καλούνται όσοι έχουν δικαίωμα επί των ακινήτων που βρίσκονται εντός των ορίων  Δημοτικών Κοινοτήτων Ευμοίρου και Κιμμερίων, να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr
Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τις περιοχές αυτές αρχίζει στις 23-08-2016 και λήγει στις 23-11-2016 για τους κατοίκους εσωτερικού και στις 23-02-2017 για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο.
Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, ειδάλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις. Τα ακίνητα τα οποία δεν θα δηλωθούν κατά τη διάρκεια της κτηματογράφησης, θα καταγραφούν στις Αρχικές Εγγραφές ως «αγνώστου ιδιοκτήτη» και εφόσον δεν πραγματοποιηθούν οι σχετικές διορθώσεις στις προβλεπόμενες προθεσμίες, θα περιέλθουν στο Ελληνικό Δημόσιο. Συνεπώς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, οι δικαιούχοι να προσέλθουν το αργότερο έως την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας για να υποβάλλουν την δήλωση τους, διαφορετικά θα απαιτηθεί μεγαλύτερο κόστος και περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στο αρμόδιο γραφείο κτηματογράφησης καθημερινά στην οδό Γ. Σταύρου 7-15, ΤΚ 67100, Ξάνθη, τηλ.: 2541021505 και ώρες 08:00-16:00 και κάθε Τετάρτη  08:00-20:00
Για πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.ktimatologio.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 6505600.
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
………
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ
Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις για τη γιορτή χωριάτικης πίτας στην Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον μορφωτικό πολιτιστικό σύλλογο ΟΡΦΕΑΣ Σταυρούπολης.
Οι εκδηλώσεις που ξεκίνησαν  την Παρασκευή 19 Αυγούστου με χορωδιακή βραδιά, συνεχίστηκαν το Σάββατο με την συναυλία του Αγάθωνα και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 με το ‘κυνήγι χαμένου θησαυρού’ και πολλά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.
Καθ΄ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων, όλη η περιοχή πλημμύρισε από επισκέπτες οι οποίοι, πέραν όλων των άλλων, είχαν την δυνατότητα να γευτούν τις υπέροχες παραδοσιακές πίτες και τα τοπικά εδέσματα και να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας.
……………
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ
Νέα φωτιστικά αστικού και οδικού φωτισμού που είχαν καταστραφεί ολοσχερώς τοποθετήθηκαν στις περιοχές επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας και στην περιοχή της Χρύσας, χθες Δευτέρα 22 Αύγουστου 2016.
Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους…
Οι παρεμβάσεις, με τον ανάλογο προγραμματισμό από το ηλεκτρομηχανολογικό τμήμα της διεύθυνσης Τεχνικών υπηρεσιών συνεχίζονται σε ολόκληρο τον Δήμο μας
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 
Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με τον Παναγιώτη Ταρενίδη στη βραδιά των Χορωδιών στην πλατεία Σταυρούπολης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »