*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Δεκεμβρίου

ΣΤΟΝ "ΜΑΧΗΤΗ" ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ...Τo face book και τα δελτία τύπου και αυτοπροβολής δεν κάνουν τους ηγέτες!

29 Δεκεμβρίου
 
Βγες στην πιάτσα....πρώην παλιόφιλε Γιώργο Παυλίδη, να δεις τι άποψη έχει ο κόσμος για τις συμπεριφορές έπαρσης και αλαζονείας της Περιφέρειας και των "κολλητών" σου ΜΕΤΑ τις εκλογές...και τον εκλογικό "προσωπικό" σου (;) "θρίαμβο".
-Βγες στη πιάτσα να δεις σε τι ύψη βρίσκεται η.....δημοτικότησά σου, ειδικά μετά την δημόσια εμφάνιση και τα χαμόγελά σου εκ...δεξιών του Τσίπρα; 
-Προεκλογικά "όλοι μαζί, να πάρουμε την Περιφέρεια...
-Μετεκλογικά, "είμαι θεσμικός και...ανεξάρτητος!;"
-Δηλαδή από…παρθενογένεση έγινες….Περιφερειάρχης κύριε Παυλίδη; 
-Ή με τον τρόπο αυτό "πιστεύεις" οτι θα σε συμπαθήσουν οι....ΣΥΡΙΖΑίοι; Και θα αναδειχτείς σε....ηγέτη που όλα τα οφείλεις στο "εγώ" σου και σε κανέναν άλλον;
Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο συγκάλεσε ο Πρωθυπουργός για σήμερα (14.00)


 Υπουργικό συμβούλιο συγκαλεί εκτάκτως ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Το υπουργικό συμβούλιο θα διεξαχθεί στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας δηλαδή αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο Πρωθυπουργός όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα δώσει το στίγμα του στα μέλη της κυβέρνησής του.
Οι «σταθερές αξίες» δίπλα στον Γιώργο Παπανδρέου με πρώτο και από τους καλύτερους, τον ημέτερο Σωκράτη Ξυνίδη
 
Αυτούς ξέρει αυτούς εμπιστεύεται. Ο Γιώργος Παπανδρέου κατά καιρούς προσελκύει στελέχη όλων των ηλικιών, των μορφωτικών επιπέδων και των επιδόσεων. Παρ´ όλα αυτά υπάρχουν σταθερές αξίες δίπλα τους και δεν τους αλλάζει.
Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Ελενόπουλος, σταθερός στα πέτρινα χρόνια υποστηρικτής του Παπανδρέου και ο άνθρωπος με τις πύρινες απαντήσεις εδώ και δυο χρόνια. Γιώργος Πετρουλάκης, Νίκος Ζιώγας, Ντίνα Καπρινιώτη δεν έφυγαν ποτέ από το πλευρό το Γιώργου Παπανδρέου.
Ο Σωκράτης Ξυνίδης ήταν από εκείνους που στήριξαν ή για κάποιους πίεσαν το Γιώργο Παπανδρέου προς την κατεύθυνση της δημιουργίας νέου κόμματος.
Ψυχή του εγχειρήματος θα είναι ο Θάνος Μωραΐτης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Μιχάλης Καρχιμάκης που συμμετέχουν στις συσκέψεις όπως και ο Γιώργος Πεταλωτής.
Στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου φυσικά βρίσκεται ο αδελφός του Νίκος, όπως και ο πρώην υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης.
Από απόσταση παρακολουθεί ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη, στον  ΣΚΑΪ μίλησε για την ανάγκη ο χώρος της κεντροαριστεράς να μιλήσει πρώτα για τη φυσιογνωμία που θα έχει και έπειτα για τα πρόσωπα.
Ερωτηματικό παραμένει τι θα πράξει ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος επέλεξε να απομακρυνθεί στην πατρίδα του την Πάρο. Είχε δηλώσει θετικός στην αρχή και τώρα κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα είναι υποψήφιος στη Β´ Αθηνών .
Ορέστης Αποστολόπουλος-NEWPOST 
(Σ.Σ. Πάντως περισσότερο ανήσυχο είδα τον ΣΥΡΙΖΑ παρά το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης για την κίνηση ΓΑΠ-Σωκράτη...)


Επίσκεψη γνωριμίας από τον Τομέα Γυναικών του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (B.T.A.Y.T.D.) στην σύζυγο του νέου Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής
 
Στις 24 Δεκεμβρίου μέλη του Δ.Σ. του Τομέα Γυναικών του B.T.A.Y.T.D. επισκέφτηκαν την σύζυγο του νέου Τούρκου προξένου Κομοτηνής κυρία Χούλια Ακιντζί στο σπίτι της και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν μαζί της. Στην επίσκεψη μετείχε επίσης και η αξιότιμη κυρία Ραμπιά Ερτάς-σύζυγος του υποπροξένου κ. Μουράτ Ερτάς.
Τομέας Γυναικών του B.T.A.Y.T.D.
Ιστοσελίδα του B.T.A.Y.T.D.  25/12/2014

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »