*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Οκτωβρίου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακροδεξιοί οι του...ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

19 Οκτωβρίου
ΕΝΩ «ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ» ΖΕΪΜΠΕΚ & ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΑΣ
Ο πρώην «διαφημιστής» του Σωκράτη, εξαπέλυσε αήθη αντιδημοκρατική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, τους κατηγορεί ότι βγάζουν «πασοκικά» σύνδρομα και μανία για αξιώματα!!!

Ο... ΣΥΡΙΖΑ είμαι... εγώ!!!!
Ο πρώην «διαφημιστής» του Σωκράτη Ξυνίδη επί παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη Γιάννης Σιδηρόπουλος, εξαπέλυσε αήθη αντιδημοκρατική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, υποκαθιστώντας ρόλους, υποκαθιστώντας τον ίδιο τον δημοκρατικό θεσμικό ρόλο ενός κόμματος, εμφανίζοντας ιστορικά στελέχη του κόμματος στο Νομό Ροδόπης ως... ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ που θυμίζουν... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με απαξιωτικά σχόλια πρωτόγνωρα για τον ίδιο τον δημοσιογραφικό ρόλο...
Το ερώτημα της κοινής γνώμης.
-Μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι «αρμοδιότητες» και «εξουσίες γραφής» ενός δημοσιογράφου όταν θέλει να υποκαθιστά ρόλους και να βάζει ταμπέλα με κάποιους επειδή έβγαλαν μια ανακοίνωση που δεν «εξυπηρετεί» είτε τους εγκάθετους του Τουρκικού Προξενείου, είτε τις «ψηφοθηρικές» λογικές κάποιων ενταύθα συντρόφων του που ωστόσο «ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ» και δεν παίρνουν οι ίδιοι θέση...
Ο ίδιος μάλιστα δημοσιογράφος, ξεχνώντας προφανώς επί ΠΑΣΟΚ πόσο εξυμνούσε και εκθείαζε τον Σωκράτη Ξυνίδη και την Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, κατηγορεί τα μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης  ότι βγάζουν «πασοκικά» σύνδρομα και μανία για αξιώματα!!!
Με την διαφορά ότι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Κουτάβας Απόστολος, συνδικαλιστής και εργαζόμενος της ΕΑΣ Ροδόπης, ουδέποτε «υποτάχτηκε» στο καθεστώς ΠΑΣΟΚ, ουδέποτε έγλυψε τους ισχυρούς κάποτε Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ροδόπης, ενώ ο Σταμάτης Σακελλίων, υπεύθυνος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, διακρίνονταν πάντα για τον δηκτικό αλλά πολιτικό του λόγο, που ποτέ δεν έγλειψε κομματικά καττεστημένα...
Με απλά τώρα λόγια.
-Σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση, ο Γιάννης Σιδηρόπουλος δεν διστάζει νομίζοντας ότι έτσι «εξΥΠΗΡΕΤΕΙ» καλύτερα την λογική των Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Καλιαμπάκα, να «βαπτίσει» ως... ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ συντρόφους τους στο γειτονικό Νομό με δράση και ιστορία όπως ο Απόστολος Κουτάβας, ο Τριανταφυλλόπουλος Γεώργιος, ο Μουμτζίδης Τάκης και φυσικά ο Σταμάτης Σακελλίων με σπουδές στην Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης και αρθογράφος της ΑΥΓΗΣ!!!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ
Ποιο ήταν ωστόσο το «έγκλημα» του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης που έκανε πυρ και μανία τον Γ. Σιδηρόπουλο ώστε να καταφύγει σε μια τόσο κακοήθη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης που πράγματι προβληματίζει κάθε δημοκρατικό πολίτη, αφού θέτει υπό... λογοκρισία ακόμη και το δικαίωμα μελών του ΣΥΡΙΖΑ να προτάσσουν το δημόσιο συμφέρον και τα συμφέροντα της Ελλάδας, λέγοντας την αλήθεια που δυστυχώς δεν αποτόλμησε κανένα άλλο κόμμα στη Θράκη, στέλνοντας το μήνυμα ότι, «στο βωμό του συμφέροντος δεν μπορεί η Τουρκική προπαγάνδα να παίζει «παιχνίδια» που σε τελική ανάλυση δεν εξυπηρετούν ούτε τα συμφέροντα των μουσουλμάνων της Θράκης;».
Όλα λοιπόν έγιναν μετά την δημοσίευση των γνωστών φωτογραφιών με την συνάντηση των μειονοτικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νταβούτογλου υπό το... φόντο της Τουρκικής σημαίας στο Τουρκικό Προξενείο όπου καμάρωναν οι... αριστεροί μειονοτικοί βουλευτές Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Καραγιουσούφ!
Σε πλήρη λοιπόν αντιδιαστολή με τη συμπεριφορά του βουλευτή  Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ και του βουλευτή Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης
με αφορμή τη συνάντηση του Τούρκου ΥΠΕΞ με παράγοντες της μουσουλμανικής μειονότητας εξέδωσε ανακοίνωση σημειώνοντας: «Τέτοιους είδους συναντήσεις δεν υπηρετούν την προώθηση των πραγματικών συμφερόντων των συμπολιτών της μειονότητας. Αντίθετα αξιοποιούνται από την Τουρκική διπλωματία για να εμφανιστεί σε ρόλο προστάτη και ρυθμιστή των εξελίξεων στην περιοχή, λόγω και της έλλειψης μιας σοβαρής πολιτικής των μέχρι σήμερα Κυβερνήσεων, για τη μειονότητα αλλά και ευρύτερα για την περιοχή».
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης ως γνωστό με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια υπηρετεί την ανάγκη για μια άλλη πολιτική για τη μειονότητα, που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα και θα ενώνει όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες της περιοχής. Πολιτική που σήμερα δημιουργεί ελπίδα και προσδοκίες σε ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας. Η συμμετοχή των βουλευτών του σε τέτοιου είδους συναντήσεις – ανεξάρτητα από προθέσεις – δυστυχώς δεν διευκολύνει μια τέτοια προσπάθεια».
Ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης επίσης είχε το... θράσος να ασκήσει κριτική και στον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών αναφέροντας τα παρακάτω:
«Από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Νταβούτογλου  φάνηκε ότι η Τουρκία εμμένει στην τακτική αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας, μη αναγνωρίζοντας για παράδειγμα την επήρεια του συμπλέγματος του Καστελόριζου και αμφισβητώντας, επίσης, το αναφαίρετο δικαίωμα ανακήρυξης της ΑΟΖ από τη χώρα μας, σύμφωνα με τα όσα εγκαθιδρύει το διεθνές δίκαιο της θάλασσας. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ είναι υπέρ της βελτίωσης των σχέσεων της χώρας μας με την Τουρκία. Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο, το οποίο θα είναι προς όφελος και των δύο λαών, πρέπει να υπάρξουν και βήματα από την πλευρά της γείτονος.
Οι δηλώσεις του κ. Νταβούτογλου προς τους Έλληνες δημοσιογράφους αποδεικνύουν ότι η Τουρκία έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της εν όψει της επίπονης αλλά αναγκαίας προσπάθειας που πρέπει να καταβληθεί για να γυρίσει σελίδα στις διμερείς σχέσεις.
Υπό το φως των δηλώσεων αυτών αλλά και των χθεσινών, δύο παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου καθώς και μιας παράβασης του FIR Αθηνών, επισκέψεις σαν τη χθεσινή συνοψίζονται σε απλή ανταλλαγή φιλοφρονήσεων, άνευ ουσίας».

ΚΑΙ Η «ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗΣ» ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ, ΕΝΩ «ΣΙΩΠΟΥΝ» ΖΕΪΜΠΕΚ - ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΑΣ
Διαβάστε λοιπόν και την «φασιστοειδή» επίθεση του Γιάννη Σιδηρόπουλου κατά του ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ εξ’ αιτίας των παραπάνω ιστορικών ανακοινώσεων που εξέδωσε:
«Πραγματικό σοκ ήταν η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης σε βάρος των μειονοτικών βουλευτών της Θράκης, οι δύο εκ των τριών ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Αν και βγήκε την Παρασκευή άργησε να γίνει αντιληπτή (κλικ εδώ) και η αλήθεια είναι και ότι και μεις αρχικά για ανακοίνωση του ΛΑΟΣ ή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ την περάσαμε (!). Βέβαια, σωστή ή λανθασμένη, προφανώς και αδειάζει το κόμμα και τις επιλογές του αρχηγού και εκτός από την τοπική δυσαρέσκεια έχει κάνει «Τούρκους» όλη την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, κεντρικά και δεν αποκλείονται εξελίξεις (όχι τώρα αλλά στην κατάλληλη στιγμή).
Όσοι διαχειρίστηκαν ως «μαγαζάκι» μια πόλη σαν κόμμα του 4,5% αδυνατούν να το διαχειριστούν και στον προθάλαμο της εξουσίας, βγάζοντας «πασοκικά» σύνδρομα και μανία για αξιώματα. Το ερώτημα είναι βέβαια, αφού έχουν τέτοιες απόψεις γιατί δεν τις διατύπωσαν τόσα χρόνια στο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, ώστε να αποσπάσουν την επιδοκιμασία όλων των ακροδεξιών, όπως τώρα; Πάντως όπως λένε οι κακές γλώσσες, η πολύ παρέα και συνύπαρξη με το συνοθύλευμα των "αγανακτισμένων" της Κομοτηνής πέρυσι, μάλλον άφησε «ακροδεξιά» κουσούρια. Από δημοκρατικότητα βέβαια σκίζει το κόμμα αλλά από πολιτική διαχείριση έχει δουλειά ακόμη...».

ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 4.5% ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ...
Και η πραγματική αλήθεια για το δήθεν 4.5% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη!!! Που αποτελεί φυσικά άλλο ένα τεράστιο ΨΕΜΑ του Γ. Σιδηρόπουλου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν στο Νομό Ροδόπης, μολονότι είχε απέναντι άλλους δύο πανίσχυρους μειονοτικούς υποψήφιους (Χατζηοσμάν-Ιλχάν Αχμέτ) και το κατεστημένο που έπεσε στον Ευριπίδη Στυλιανίδη για να τον «διασώσει», πήρε ποσοστό 19.75%!!!
Ενώ στη Ξάνθη, ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ δεν είχε κανέναν αντίπαλο και απεναντίας έτρεχε μαζί του ακόμη και ο Μάνατζη Τσετίν!!! Κι όσο για το...4.5% φυσικά ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας του «μεγάλου» δημοσιογράφου που λέγεται Γιάννης Σιδηρόπουλος!!! Αυτά για σήμερα...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »