*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Μαΐου

Καλώς ήρθε ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Χαμός στο My club αλλά και στα γενέθλια του Κύτταρο ελληνάδικου

15 Μαΐου




*Χαμός έγινε το περασμένο Σάββατο 12 Μαΐου, μετά τα μεσάνυχτα, στο «Grand opening» και την πρεμιέρα του My Club (3ο χλμ Ξάνθης – Καβάλας) που υποδέχθηκε μαζί με τον κόσμο το καλοκαίρι 2018!
-Το My Club, προς το παρόν, θα είναι ανοιχτό κάθε Παρασκευή και Σάββατο και η είσοδος θα κοστίζει μόνο 5 ευρώ και θα συμπεριλαμβάνεται και μια μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί.
-Το τηλέφωνο για ρεζερβέ είναι 25410 73536!
-Το My Club επέστρεψε και μαζί του ήρθε και το… καλοκαίρι!
……
*Ιδού και ο Νίκος Πετράκος με τον «βετεράνο» DJ του My Club, Χρήστο Γκεντζίδη  στην πρεμιέρα του το περασμένο Σάββατο το βράδυ, έτοιμοι να μας γεμίσουν εκπλήξεις και φέτος το καλοκαίρι με τα εντυπωσιακά events και live που μας έχουν συνηθίσει εδώ και χρόνια τώρα!
……
*Από την πρεμιέρα του My Club το Σάββατο το βράδυ, δεν ήταν δυνατόν να λείψει και ο γνωστός παραγωγός του Life FM και ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής Χαράλαμπος Κυρκούσης ο οποίος συνοδεύονταν μάλιστα από τον κολλητό του Χρήστο Ζάρρα και όχι από κάποια εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία, όπως τον έχουμε συνηθίσει κατά καιρούς σε ανάλογα κοσμικά γεγονότα!!!
……
*Τρομερή κοσμοσυρροή σημειώθηκε όμως το περασμένο Σάββατο 12 Μαϊου και στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ όπου γιόρταζε τα 15α γενέθλιά του ως «ΑΜΑΝ bar και Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ»!
-Παρόντες ήταν όλοι εκεί, παλαιότερο και νέο προσωπικό, αλλά και πολύς κόσμος και φίλοι του Ελληνάδικου!
-Επίσης, δυο «φανατικοί» φίλοι του ΚΥΤΤΑΡΟ, ο Κώστας και η Χαρά, διασκέδασαν εκεί αμέσως ματά τον γάμο τους και την βάπτιση των παιδιών τους, των οποίων Κουμπάρα και νονά ήταν η δημοφιλής πρώην μπαργούμαν Χρύσα Τσακίρη!
-Στη φωτογραφία, τα 3 κουμπαράκια με τον τρομερό Τάκη Αλεξούδα!
……
*Τι σύμπτωση… Γενέθλια είχε το περασμένο Σάββατο 12 Μαΐου και η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi Channel, Δέσποινα Χατζοπούλου και τα γιόρτασε μαζί με τα 15α γενέθλια του ΚΥΤΤΑΡΟ, δεχόμενη τις ευχές και τα χρόνια πολλά, τόσο του Τάκη Αλεξούδα όσο και των φίλων της παρέας της!
……
*Να και ένας… «νέος» με έναν «παλιό» DJ το Σάββατο το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Ο νέος (που είναι ωραίος), Ιορδάνης Καγιάς με τον παλιό από την εποχή του «ΑΜΑΝ BAR» που είναι… «αλλιώς», Κώστα Σπυριάδη (που ήρθε από την Ολλανδία), ο οποίος ήταν και ο guest star και τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς στο γενέθλιο πάρτι!!!
……
*Και τέλος, άλλο ένα γνωστό πρόσωπο από το «παλιό» προσωπικό του «ΑΜΑΝ BAR» και του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ που τίμησε με την παρουσία του τα 15α γενέθλια του Ελληνάδικου!
-Η εκρηκτική, πρώην μπαργούμαν, Γαλήνη η οποία ήρθε από την Ισπανία αποκλειστικά και μόνο για το πάρτι γενεθλίων, αποδεχόμενη την πρόσκληση που της έκανε ο Τάκης Αλεξούδας!
Ιδού λοιπόν κι άλλες εντυπωσιακές φώτο απο τα γενέθλια του ΚΥΤΤΑΡΟ για τα 15 χρόνια ζωής...



-Αυτά για σήμερα και αύριο η συνέχεια τα υπόλοιπα παραλειπόμενα από My Club και… ΚΥΤΤΑΡΟ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »