ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ψήφισμα υπέρ των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στο Περιφερειακό συμβούλιο ΑΠΟΝΤΩΝ, απόντων όμως των…μειονοτικών!



Απίστευτα αλλά και τραγικά πράγματα έγιναν πριν λίγη ώρα στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ για το θέμα του  Κλεισθένη Ι.
Προτάθηκε λοιπόν στην αρχή της συνεδρίασης από την Πρόεδρο κ.Ελένη Δημούδη μετά την επιστολή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Φώτη Καραλίδη, το ψήφισμα του σώματος για την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατάνε οι Τούρκοι στις φυλακές Ανδριανούπολης αλλά ως δια μαγείας…κανείς μουσουλμάνος σύμβουλος δεν μπήκε στην αίθουσα για να το ψηφίσει!!!! Ούτε ένας....
Τελικά με ψήφους 19 έναντι 12 το ψήφισμα πέρασε όπως το εισηγήθηκε το Προεδρείο. Το ψήφισμα το οποίο πρότεινε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Φώτης Καραλίδης -φλερτάρει ως λέγεται με τον ΣΥΡΙΖΑ!!!- ήθελε στο ψήφισμα να προστεθεί η φράση, "συμφωνούμε με τις ενέργειες της Κυβέρνησης"! 
(σ.σ. Ποιος είπε ότι η ΧΟΥΝΤΑ του Ερντογάν δεν έχει τρομοκρατήσει και την Μειονότητα της Θράκης; Αλλά και ποιός είπε οτι οδεύουμε δυστυχώς σε πλήρη "τουρκοποίηση" της πολιτικής ζωής, ειδικά στην περιοχή μας; Κι είναι ακόμη η αρχή...)