*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Μαΐου

ΚΗΡΥΚΑΣ ΜΙΣΟΥΣ Ο ΜΕΤΕ! Ξέσπασμα των Εβραίων για τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης! Τον καταγγέλουν για 2η φορά!!!

17 Μαΐου
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος καταδικάζει εκ νέου τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και μιλάει για Ισλαμικό φανατισμό εναντίον των Εβραίων.
Λίγες μέρες μετά την καταδίκη του λόγω των αντισημιτικών δηλώσεων του στην Γλαύκη τον Αύγουστο του 2014, ο ψευδομουφτής Ξάνθης εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των Εβραίων!!!
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ ο οποίος λίγες μόλις μέρες μετά την καταδίκη του λόγω των αντισημιτικών του δηλώσεων τον Αύγουστο του 2014 στη Γλαύκη, εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον των Εβραίων.
Αυτή τη φορά σε ομιλία που έκανε εντός του τεμένους στον Κένταυρο Ξάνθης, ο Αχμέτ Μετέ εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον των Εβραίων κάνοντας λόγο για «δολοφόνους βρεφών» καλώντας παράλληλα ούτε λίγο ούτε πολύ τους μουσουλμάνους να τους «μισήσουν μέσα από την καρδιά τους».
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο στην ανακοίνωση του μιλά για «ισλαμικό φανατισμό εναντίον των Εβραίων» και καταδικάζει απερίφραστα τη νέα επίθεση του ψευδομουφτή Ξάνθης.
Η ανακοίνωση του ΚΙΣ Ελλάδος:
«ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος καταδικάζει απερίφραστα  τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε ο θρησκευτικός παράγων Αχμέτ Μετέ εναντίον των Εβραίων.
Πρόσφατα δημοσιεύματα, φέρουν τον αυτοαποκαλούμενο Μουφτή  Αχμέτ Μετέ, σε ομιλία του στο Τέμενος Κενταύρου στη Ξάνθη, ότι  δήλωσε τα εξής: «Εγώ κατηγόρησα ως δολοφόνους βρεφών τους Εβραίους επειδή έσφαξαν βρέφη… Δείτε, και ο πατέρας μου αν σκότωνε βρέφη εγώ και εκείνον θα κατηγορούσα. Γίνεται να σκοτώσει κανείς ένα βρέφος, ένα ανυπεράσπιστο βρέφος; Αν έρχονταν σκότωναν, έκλεβαν και έκαναν ανεπίτρεπτα πράγματα στα παιδιά μας δεν θα μιλήσουμε δηλαδή εμείς; (Η θρησκεία) λέει ως Μουσουλμάνος αν μπορείς να διορθώσεις κάτι με το χέρι σου να το κάνεις, αν δε γίνεται με το χέρι σου τότε να το διορθώσεις με τη γλώσσα σου, αν δε γίνεται με τη γλώσσα σου τότε να τον μισήσεις μέσα από την καρδιά».
Ο Αχμέτ Μετέ, στις 26 Απριλίου 2018 καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκισης, με την ποινή του να είναι εξαγοράσιμη  επειδή είπε πως είχε δίκιο ο Χίτλερ που έκανε σαπούνι τους Εβραίους. Συνεχίζει όμως το κήρυγμα μίσους.
Επαναλαμβάνουμε,  ότι  ένας λειτουργός μιας θρησκευτικής μειονότητας, της μουσουλμανικής, αντί να είναι κήρυκας της θρησκευτικής ειρήνης, της ανεκτικότητας και της συμφιλίωσης, γίνεται κήρυκας μίσους. Δεν έχει αυτό το  δικαίωμα. Αν δεν αισθάνεται την υποχρέωση να διδάσκει τη συμφιλίωση ανάμεσα στους ανθρώπους, δεν δικαιούται πάντως να κηρύττει το μίσος. Είναι γνωστό ότι ο αντισημιτισμός, που φτάνει μέχρι την εξύμνηση του Nαζισμού και του Χίτλερ και της καταγγελίας των Εβραίων ως σφαγέων παιδιών, ανθεί σε ισλαμιστικά καθεστώτα, αλλά σε μια Δημοκρατία όπως η Ελληνική, δεν είναι ανεκτός.
Η ρητορική μίσους η οποία μάλιστα προκαλεί σε άσκηση βίας εις βάρος των Εβραίων, δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή σε μια χώρα που επιδιώκει την αρμονική συμβίωση όλων των πολιτών της ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής ή θρησκείας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι Αρχές της Ελληνικής Πολιτείας θα περιφρουρήσουν αυτό το συνταγματικό δικαίωμα και θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι στους κήρυκες του μίσους και του φανατισμού».
Αθήνα, 9 Μαΐου 2018

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »