*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Απριλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Μράβο στον Ζαγναφέρη για το νέο Μνημείο στο Οχυρό Εχίνου

18 Απριλίου
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΞΑΝΘΗΣ 
Κ. ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ
Όπως γράψαμε και χθες στον «Μ», με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και η Περιφέρεια ΑΜΘ σε συνεργασία με το Δ΄ Σώμα Στρατού θα προβούν στην αντικατάσταση του υπάρχοντος Μνημείου Πεσόντων στον Εχίνο Ξάνθης!
Μάλιστα στο νέο Μνημείο, που έχει ήδη δημοπρατηθεί και έχει αναδειχθεί ο ανάδοχος, θα αναγράφονται και τα ονόματα των Ελλήνων μουσουλμάνων που έπεσαν στο καθήκον υπερασπίζοντας την Πατρίδα ενάντια στον φασισμό, διότι την εποχή που ανεγέρθηκε το παρόν Μνημείο για άγνωστους λόγους δεν ανεγράφησαν τα στοιχεία πολλών αγωνιστών!
Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι άξιες συγχαρητηρίων ειδικά όταν πρόκειται για ιστορική αποκατάσταση!

Ενώ ξεκίνησαν στον Έβρο οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση 
των κουνουπιών –Στο Νομό Ξάνθης τι γίνεται;;;
Ενώ ξεκίνησαν στον Έβρο οι ψεκασμοί για καταπολέμηση των κουνουπιών οι οποίοι θα διαρκέσουν ως την Παρασκευή 19 Απριλίου, στην παραλιακή ζώνη του Ν. Ξάνθης νωρίς – νωρίς έκαναν την εμφάνισή τους τα κουνούπια!!!
-Συγκεκριμένα δεχθήκαμε καταγγελίες στον «Μ» από επισκέπτες που βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή 15 Απριλίου στο Πόρτο Λάγος και όπως μας είπαν χαρακτηριστικά τους… «έφαγαν» τα κουνούπια μέρα μεσημέρι!!!
-Ρωτάμε λοιπόν την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης…
-Τι γίνεται με τους ψεκασμούς για την καταπολέμηση των κουνουπιών, τουλάχιστον στην παραλιακή ζώνη του Ν. Ξάνθης;;;
-Το καλοκαίρι έρχεται και οι επιδρομές των κουνουπιών ξεκίνησαν ήδη!!!
Συνελήφθη στον Έβρο Τούρκος εισαγγελέας για σχέσεις με τον Γκιουλέν
Ένας Τούρκος εισαγγελέας συνελήφθη σε επιχείρηση των τουρκικών Αρχών στον Έβρο. Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, αναζητούσε εδώ και αρκετό καιρό τον εισαγγελέα από τη Σμύρνη.
Οι Αρχές της Γείτονος τον εντόπισαν στον Έβρο πριν καταφέρει να περάσει τα ελληνικά σύνορα και προχώρησαν στη σύλληψή του.
Πρόκειται για τον Ζαφέρ Κιλίντζ, ο οποίος αναζητείτο αναφορικά με δεσμούς που φέρεται να έχει με τον αυτοεξόριστο ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν.
Η Άγκυρα θεωρεί τον Γκιουλέν τον «εγκέφαλο» πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα το καλοκαίρι του 2016.
Προ τριετίας ο Κιλίντζ είχε κατηγορήσει περίπου 200 αξιωματικούς ότι είναι πράκτορες της Ελλάδας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »