*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Απριλίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 6 ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ Ο Κ. Χαλιορής κατασκευάζει μαρίνα στο λιμάνι και φέρνει 6 εκπληκτικά ιστιοφόρα!

24 Απριλίου
Νοίκιασε ήδη γραφεία στο ακίνητο του Τάκη Κεφαλίδη και προχωράει την επένδυσή του, ενώ μικρή ξενοδοχειακή μονάδα 16 διαμερισμάτων ετοιμάζει και ο Σάκης Κριτσίνης
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ!
*Παρά την αδιαφορία των δημοτικών αρχών Δήμου Αβδήρων, πρώην και νυν να «φτιάξουν» λίγο τις παραλίες, οι ιδιώτες τολμάνε και ρισκάρουν στο Πόρτο Λάγος κι όχι στη Θάσο ή στη Κεραμωτή!
Κι όμως… Παρά την αδιαφορία των δημοτικών αρχών Δήμου Αβδήρων, -πρώην και νυν- να «φτιάξουν» λίγο τις παραλίες, οι ιδιώτες τολμάνε και ρισκάρουν στο Πόρτο Λάγος κι όχι στη Θάσο ή στη Κεραμωτή, καθώς πιστεύουν ότι το ΜΕΛΛΟΝ στην Ελλάδα από πλευράς επενδύσεων, ανήκει μόνο στον Τουρισμό.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» ο Τομέας του Τουρισμού φαίνεται πως «κέρδισε» έδαφος στις φιλοδοξίες του Κωνσταντίνου Χαλιορή (Πλαστικά Θράκης κλπ), που ήδη:
1. Ίδρυσε 6 Ναυτιλιακές εταιρείες με έδρα το Πόρτο Λάγος, κάθε μία από τις οποίες θα έχουν τουλάχιστον ένα σύγχρονο και εκπληκτικό ιστιοφόρο αλλά και διαφορετικούς σκοπούς, αφού κάποια από αυτές θα δημιουργήσει και σχολή καπετάνιων, ενώ για όσους θέλουν να πάνε εκδρομές στο Αιγαίο ή στα νησιά, θα υπάρχουν και ιστιοφόρα με καμπίνες, καπετάνιο κλπ.
2. Οι ναυτιλιακές αυτές εταιρείες, είναι στο όνομα συγγενικών προσώπων του Κωνσταντίνου Χαλιορή όπως ο γιος του, ο γαμπρός του, η αδελφή του και η σύζυγός του που παράλληλα ασχολείται και με την διαφήμιση κι έχει δυναμικές και πρωτοποριακές ιδέες για το κομμάτι που λέγεται ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ!
3. Ήδη νοικιάστηκαν και γραφεία στο Πόρτο Λάγος, στην οικοδομή που έχει κατασκευάσει εκεί ο γνωστός εργολάβος Τάκης Κεφαλίδης.
4.Σε πρώτη φάση η επένδυση Χαλιορή θα περιλαμβάνει 6 ιστιοπλοϊκά σκάφη που θα ξεκινήσουν κανονικά την λειτουργία τους από τον Απρίλιο 2019, δηλαδή του χρόνου, αφού φέτος δεν προλαβαίνει το καλοκαίρι… που σύντομα θα διπλασιαστούν ενώ δεν αποκλείεται τα καράβια αυτά να κάνουν και δρομολόγια προς τη Λήμνο (υπολογίζεται 3-4 ώρες η απόσταση) και ίσως και την Μυτιλίνη.

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΝΑΣ
Παράλληλα ο Κωνσταντίνος Χαλιορής θα κατασκευάσει στο Λιμάνι του Πόρτο Λάγος και Μαρίνα στην οποία θα μπορούν να αγκυροβολούν εκτός από τα δικά του σκάφη και ιδιωτικά, από την αποπεράτωση της οποίας θα εξαρτηθεί και η έναρξη λειτουργίας των 6 Ναυτιλιακών εταιριών.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΚΡΙΤΣΙΝΗ
Αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» αναφέρουν επίσης ότι στην ίδια κατεύθυνση για ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΉ ΑΞΙΟΠΟΊΗΣΗ του Πόρτο Λάγος, κινείται και ο γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας Σάκης Κρητσίνης που αυτήν την περίοδο μάλιστα ανακαινίζει ριζικά το ξενοδοχείο του στη Θάσο και περιλαμβάνει 19 επιπλωμένα δωμάτια αφού μετά τις 27/4/2018 ξεκινάει και επίσημα η καλοκαιρινή σαιζόν στο νησί που αναμένεται να κινηθεί στα περσινά πλαίσια, όπως δήλωσε χθες στην Ανοιχτή γραμμή και ο πρώην θεματικός αντιπεριφερερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης. 
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Σάκης Κριτσίνης προχωράει στην ανάπλαση κτιρίου που βρίσκεται στο Λιμάνι στου Πόρτο Λάγος που θα περιλαμβάνει συνολικά 16 μικρά διαμερίσματα περίπου 30-32 τμ με 3-4 κρεβάτια το καθένα η λειτουργία του οποίου θα ξεκινήσει από τον Μάιο ή Ιούνιο 2019.

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΤΙ… ΚΑΝΕΙ;;;
Φυσικά για να λειτουργήσουν σωστά οι επενδύσεις που ετοιμάζει ο Κωνσταντίνος Χαλιορής στο Πόρτο Λάγος, θα πρέπει να βάλει το «χέρι» και ο Δήμος Αβδήρων και να στηρίξει την προσπάθεια κι όχι να τον αποθαρρύνει…

Και με πιο απλά λόγια, να καθαριστούν οι παραλίες και το δασάκι και ο Δήμος Αβδήρων να δείξει ότι «υπάρχει»…! Κι ο νοών νοείτω. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »