*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ο Γιασεμής την Κυριακή 22/4 στο Κυβερνείο

18 Απριλίου
*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Νο1!!!
-Το έκανε πάλι το… «θαύμα» του ο γνωστός ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Γεωργιάδης!!!
-Αυτή την Κυριακή 22 Απριλίου φέρνει στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ στην Ξάνθη τον δημοφιλή τραγουδιστή και φίλο του Γιώργο Γιασεμή για ένα ανεπανάληπτο live!!!
-«Boom.... Έρχεται Κυριακή 22 Απριλίου...Georgios Giasemis...στο..Κυβερνείο....!!!
Το νου σάς... λεμε....!!! Μωρό μου...», έγραψε στο Facebook ο Δημ΄’ητρης για να ενημερώσει όλους τους θαυμαστές του Γιασεμή ότι έρχεται στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, «Post-άροντας» ταυτόχρονα και την ανάλογη φωτογραφία με τον ίδιο, τον Μπάμπη Δαργανάκη και τον Γιώργο Γιασεμή από παλαιότερό του Live στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!
……
*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Νο2!!!
-Την Τρίτη 1 Μαΐου (πρωτομαγιά) ανοίγει το γνωστό Beach Bar «WHITE» στην παραλία του Ερασμίου Ξάνθης, κάνοντας «ποδαρικό» στο φετινό… καλοκαίρι!
-Το «White» έρχεται ανανεωμένο και ανακαινισμένο να ομορφύνει και να… δροσίσει το καλοκαίρι μας στα καταγάλανα νερά της παραλίας του Ερασμίου!
-Και φυσικά αναμένεται σιγά – σιγά και τα υπόλοιπα παραλιακά «μπαράκια» του Νομού μας να ανακοινώσουν την πρεμιέρα τους η οποία θα γίνει σίγουρα εντός Μαϊου!
-Το καλοκαίρι έρχεται!!! Ετοιμαστείτε!
……
*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Νο3!!!
-Αυτή την Παρασκευή 20 Απριλίου και κάθε Παρασκευή από τις 21:30, το καταπληκτικό μουσικό ντουέτο Coda Project, οι δημοφιλείς Ξανθιώτες Σάββας και Γιάτα που πέρυσι ενθουσίασαν τους πάντες στο τηλεοπτικό talent show «Χ-FACTOR», ξεκινάνε τις Live εμφανίσεις τους στο «Καφωδείο Ελληνικό» στη Θεσσαλονίκη!!!
-Μάλιστα οι… Coda Project δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να κάνουν και μια εμφάνισή τους σε μαγαζί της Ξάνθης!
-Λεπτομέρειες σύντομα από τη στήλη!!!
……
*Χαμός έγινε με την είδηση ότι η ταλαντούχα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου θα τραγουδίσει Live αυτό το Σάββατο 21 Απριλίου στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη!!!
-Η οποία Μάνια ανακοίνωσε ότι θα ερμηνεύσει κατ’ αποκλειστικότητα στο ΚΥΤΤΑΡΟ για τους θαυμαστές της και το νέο της τραγούδι με τίτλο «Πάψε» που της έγραψε ο συνάδελφος και φίλος της Αντώνης Χειμωνίδης!!!
-Όσοι δεν ακούσατε ακόμα το «Πάψε» από τα χείλη της Μάνιας… σπεύσατε αυτό το Σάββατο στο ΚΥΤΤΑΡΟ να το απολαύσετε!!!
……
*Και τέλος, ο δημοφιλής καλλιτέχνης και… «άνθρωπος ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος έρχεται στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο Nostos Live, την Πέμπτη 26 Απριλίου.
-Με πολυετείς μουσικές σπουδές, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος παίζει μια πληθώρα μουσικών οργάνων (βιολί, τρομπόνι, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, κιθάρες κ.α.), έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους δημιουργούς και τραγουδιστές της έντεχνης και ροκ σκηνής σε live εμφανίσεις, αλλά και ηχογραφήσεις δίσκων.
Γνωστός και ως «Άνθρωπος - Ορχήστρα»καθώς αποτελεί μόνος του μια μπάντα!, συνθέτης, εκπληκτικός τραγουδιστής και εξαιρετικός perfomer παρουσιάζει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα βασισμένο στους προσωπικούς του δίσκους: «Γαμ… την Καταδίκη μου» και «Ένας Τρελλός», γεμάτο χιούμορ και πρωτοτυπία το οποίο όμως χαρακτηρίζεται από ποικίλες μουσικές επιρροές και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει πασίγνωστες διασκευές που δίνουν παλμό και κέφι στο κοινό!

-Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00. Έναρξη 23.00. Εισοδος 5€!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »