*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ 20 Μαρτίου ο Μιχάλης Αμοιρίδης βραβεύεται στην Αθήνα για την αρχικτεκτονική του...

13 Μαρτίου
Τον Φερτούν αντιδήμαρχο ο Δημαρχόπουλος; Τον Χασάν Ογλού Ορχάν εγώ! 
Όταν γίνω Δήμαρχος την… Πρωταπριλιά του 2019!
………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως «φωτεινοί ηγέτες» και «σωτήρες» του ΔΠΘ ταυτίζοντας τα υπερμεγέθη εγώ τους και τα συμφέροντα τους με το ίδρυμα, μόνο κακό κάνουν τόσο στο πανεπιστήμιο όσο και στον εαυτό τους…. είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στους φοιτητές, τους υπαλλήλους, την κοινωνία και τους εαυτούς μας να μην επιτρέψουμε στην εκδικητικότητα ενός αυτοθυματοποιημένου προσώπου και των χουλιγκάνων του να αποδομήσουν το ίδρυμα μας».
(Από την επιστολή του πρυτανεύοντα ΔΠΘ Σταύρου Τουλουπίδη  στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα)
-Kαι… χουλιγκάνοι στο Δημοκρίτειο; Κι ακόμη δεν κατέθεσε μήνυση ή αγωγή ο Γιαλάογλου;
………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Η θέση του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ είναι ότι η διακοπή του ελληνικού επαγγελματικού πρωταθλήματος δεν θα ωφελήσει κανέναν και σε τίποτα.
Αντίθετα πίσω από αυτήν τη διακοπή, θα κρυφτούν έχοντας την ΣΑΝ ΑΛΛΟΘΙ, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς…να εφαρμοστούν οι Νόμοι, να τιμωρηθούν οι έχοντες την ευθύνη, όσο ψηλά ή χαμηλά και αν βρίσκονται και το πρωτάθλημα να συνεχιστεί.
(Από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη»)
-Για μια ακόμη φορά ο Χρήστος Πανόπουλος είπε τα πράγματα με το όνομά τους!

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
Το τέταρτο εγγόνι και το τρίτο από τον γιό του Στράτο, απόκτησε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός.
Τόσο το εγγονάκι όσο και η μητέρα του χαίρουν άκρα υγείας.
Στην οικογένεια του Στράτου Κοντού και φυσικά στον παππού Αλέξανδρο και την γιαγιά Σταυρούλα,  τις πιο θερμές μας ευχές. Να τους ζήσει!
……
*Μπορεί να μην πηγαίνει καλά μέσα στην Περιφέρεια λόγω Μέτιου, ωστόσο έξω… σκίζει!
- Ο λόγος για τον Περιφερειακό Σύμβουλο και πρώην του Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη που όπως μαθαίνω στις 20 Μαρτίου βραβεύεται στην Αθήνα για τα Αρχιτεκτονικά του σχέδια!
-Περισσότερα μετά την βράβευσή του, ωστόσο ένα μικρό πρώτο μπράβο μπορώ να το πω…
……
*Κατά τα άλλα ο Τάσος Θεοδωρίδης θέλει να φέρει από τις Σέρρες… μηχανικό εργολάβο για την μελέτη και την κατασκευή του προκάτ Παιδικού σταθμού που θέλει να κάνει στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του πρώτου Παιδικού.
-Δεν του κάνουν οι Ξανθιώτες μηχανικοί και εργολάβοι!
-Σερραίοι οι… Γλυφαδιώτες θα τον ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές τον Τάσο Θεοδωρίδη!
(Σ.Σ. Και οι Ξανθιώτες φυσικά θα τον μαυρίσουν γιατί αν δεν περάσει μια μέρα χωρίς… «κοτσάνα» Θεοδωρίδη, δεν γίνεται!).

Εξελίξεις στο Έθνος: Αποχωρεί ο εκδότης Δ. Μάρης 
-Μόνος μέτοχος ο Σαββίδης;
Ο εκδότης του Εθνους, Δημήτρης Μάρης απέσυρε από το χθεσινό φύλλο της εφημερίδας το όνομά του, ενώ όπως έγινε γνωστό υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους και δύο στενοί του συνεργάτες και επιτελικά στελέχη της εφημερίδας: Ο διευθυντής του Εθνους, Μάνος Χωριανόπουλος καθώς και ο διευθυντής και σύμβουλος περιεχομένου του Έθνους Μάνος Μίχαλος. Σύμφωνα με πληφορορίες, αναμένονται ακόμη περισσότερες αποχωρήσεις συνεργατών του κ. Μάρη στα υπόλοιπα ΜΜΕ που διατηρεί.
Σύμφωνα με τις «Τυπολογίες» από την πλευρά του Σαββίδη διευκρινίζεται πως αν η εφημερίδα περάσει πλήρως στα χέρια του Σαββίδη η έκδοσή της θα συνεχιστεί κανονικά. Συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη υποστηρίζουν πως έχουν ήδη βρεθεί τα γραφεία που θα στεγάσουν τη νέα έκδοσή της.

Τον Δήμαρχο Ξάνθης επισκέφθηκε ο  Κωστής Χατζηδάκης
Τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο επισκέφθηκε την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018  στο γραφείο, του ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β΄ Αθηνών και πρώην Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή.
Στην εθιμοτυπική επίσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Ξάνθη, την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και την γενικότερη πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.
Κατάθεση Επίκαιρης Ερώτησης της βουλευτή Δράμας 
Χαράς Κεφαλίδου για Φυλακές Νικηφόρου
Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Στ. Κοντονή κατέθεσε σήμερα η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με θέμα: "Φυλακές Νικηφόρου Δράμας και Στελέχωσή τους: Ψέμα στο ψέμα;".
Η Επίκαιρη Ερώτηση αφορά στη στελέχωση μέσω Προκήρυξης του ΑΣΕΠ των Φυλακών της Δράμας και των διφορούμενων και αντικρουόμενων απαντήσεων που έχει δώσει ο αρμόδιος Υπουργός Δικαιοσύνης σχετικά με το θέμα.
Εάν δεν αφορά το Κατάστημα Κράτησης Δράμας η συγκεκριμένη Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη  633 ατόμων για όλη τη χώρα, θα υπάρξει άλλη νέα Προκήρυξη; Πότε θα εκδοθεί η νέα Προκήρυξη για την
κάλυψη  των  θέσεων  των  οργανικών  μονάδων  στις  Φυλακές  Δράμας;  Αφορά ή δεν αφορά η Προκήρυξη του ΑΣΕΠ τη  Δράμα; Τέλος, ποιο  είναι το  χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των  εγκαταστάσεων  του  Καταστήματος  Κράτησης  στο  Νικηφόρο  Δράμας,  παράδοσης  του  έργου  και  λειτουργίας τελικά των Φυλακών;  

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »