*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Φεβρουαρίου

Όταν ο Π. Ταρενίδης συνάντησε τον Γ. Φλωρινιώτη και μίλησαν για τον...Δαφώνα!

16 Φεβρουαρίου
Πολύ «σκληροί» για να… πεθάνουμε!
(Το μήνυμα δεν ισχύει μόνο για τον Φανουράκη…)
……………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Με ποιο σκεπτικό οι τρεις - από τους τέσσερις - Δημάρχους της Περιοχής μας έχουν βγάλει απόφαση αναστολής λειτουργίας των μαθημάτων για τα σχολεία της αρμοδιότητάς τους, για την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018… και ένας μόνο, ο Δήμος Μύκη,ς δεν πήρε την ίδια απόφαση και όλα τα σχολεία αρμοδιότητάς του θα λειτουργήσουν κανονικά την ημέρα εκείνη;
(Ο επικεφαλής της παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ» Μανώλης Φανουράκης)
-Με το σκεπτικό ότι ο άνθρωπος παίρνει γραμμή από τον Ψευτομουφτή Ξάνθης κ.Μετέ πότε θα πρέπει να κλείνει ή ν’ ανοίγει τα σχολεία!
……………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ως Πρόεδρος του ΚΙΕΦ θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κύριο Πάγκαλο, ότι υπάρχουν στην Δυτική Θράκη περίπου 150.000 Μουσουλμάνοι – Τούρκοι…Δηλώνω ότι οι άσχημες και ρατσιστικές δηλώσεις που έκανε είχαν ως στόχο και τα μέλη της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, που είναι πολίτες της χώρας του και επίσης οι δηλώσεις αυτές αποτελούν βαριά προσβολή για ολόκληρη τη Μειονότητα.
(Ο πρόεδρος του DEB-ΚΙΕΦ Μουσταφά Αλή Τσαούς)
-Θέλω να σου υπενθυμίσω φίλτατε Αλή Τσαούς ότι εκτός από τους Τούρκους υπάρχουν και οι Έλληνες Πομάκοι αλλά και οι Έλληνες Ρομά…Επομένως;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Η Χρύσα Ούτση με αφορμή τα μπινελίκια κατά του Πάνου Καμμένου για τα όσα έκαναν οι Τούρκοι στα Ιμια, σχολίασε χθες με νόημα στο fb:
«Αυτοι που δεν τόλμησαν να καταθέσουν ουτε ενα στεφανι στους ήρωες των Ιμιων μας λενε οτι δεν υπαρχουν γκρίζες ζώνες και κατηγορουν για την ελληνο-τουρκική κριση αυτους που έδειξαν στην πραξη και οχι στο "καφενείο " οτι τα Ιμια ειναι ελληνικα! "Πατριωτες" του καθρέπτη δηλαδη...»
*Και η απάντηση και πάλι στο fb από φίλο της:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ Ούτση Κούτρα Χρύσα υπάρχουν Και αυτή πού λένε ότι Ο υπουργός ήταν περαστικός από τα Ίμια Και απλά λέει μίας και περνάω δεν πετάω και ένα στεφάνι .Τι άλλο θα ακούσουμε
……
*Και το σχόλιο της Χρύσας: «Παλεύεις για την πατριδα σου με ευθυνη μεσα απο πολιτικά κόμματα που κατοχυρώνονται απο το Συνταγμα της Ελλαδας ...και σου κουνουν το δακτυλο αυτοι που λενε αγαπουν την πατριδα τους μεσα απο διεθνεις λέσχες παρακλάδια της Μασωνιας ! #Ελεος»
-Χρύσα πρόσεχε όταν μιλάς για Μασονία, διότι έχω την εντύπωση ότι και οι ΑΝΕΛ Ξάνθης διαθέτουν ουκ…ολίγους μασόνους! Ονόματα να μη λέμε αλλά…
……
*Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης αλλά και οι τρεις από τους τέσσερις δήμαρχους του Νομού, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, Θωμάς Μίχογλου και Γιώργος Τσιτιρίδης, όχι μόνο χειροκρότησαν όρθιοι το «Πικαντίλι» όταν τελείωσε η παράσταση αλλά και επί τρεις ώρες έμειναν καθηλωμένοι στην καρέκλα τους!  
-Αντίθετοι απόντες ήταν άπαντες οι ΣΥΡΙΖΑίοι καθότι οτιδήποτε μη… ΦΕΞικό προκαλεί… αλλεργία!
.....
*Σημειώνω οτι φέτος τα επίσημα εγκαίνια των ΘΛΕ λόγω του καιρού, έγιναν αναγκαστικά με εκδήλωση της...ΦΕΞ! Και το αμφιθέατρο ήταν...άδειο! 

Ο Π. Ταρενίδης, ο Γ. Φλωρινιώτης και η τραγουδίστρια από τον Δαφνώνα…!
Πολλά «κρύβει» τελικά ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης αφού κάποια στιγμή τον είδαμε όλοι να πηγαίνει στον δημοφιλή τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη και να μιλάνε για αρκετή ώρα…χωρίς κανείς μας να ξέρει τι λένε!
Σας αποκαλύπτω λοιπόν το μυστικό της συνομιλίας τους. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης στα μεγαλεία του, συνεργάζονταν στο Ποντιακό κομμάτι των συναυλιών που έδινε, με μια φοβερή Πόντια τραγουδίστρια από τον Δαφνώνα Σταυρούπολης, συγχωριανή του Προέδρου….
Όταν μάλιστα ρώτησα τον Φλωρινιώτη αν την θυμάται, μου απάντησε ότι «ήταν η μεγαλύτερη τραγουδίστρια του Ποντιακού τραγουδιού με την οποία συνεργάστηκε…»|
Βουλή: Την Τετάρτη η συζήτηση για επιτροπή 
προκαταρκτικής εξέτασης για τη Novartis
Σε μια συνεδρίαση, την προσεχή Τετάρτη, θα γίνει η συζήτηση και ψηφοφορία επί της προτάσεως της κυβερνητικής πλειοψηφίας για τη συγκρότησης επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.
Κατά πλειοψηφία η Διάσκεψη δέχθηκε την εισήγηση του προέδρου της Βουλής να στηθούν δέκα κάλπες, μια για κάθε εμπλεκόμενο. Στα ψηφοδέλτια, ένα για κάθε εμπλεκόμενο, ο κάθε βουλευτής θα δηλώνει «ναι», «όχι» ή «παρών» στη συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τα αδικήματα που αναφέρονται στη πρόταση συγκρότησης της επιτροπής.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΛΕΞΗ «ΤΟΥΡΚΙΑ» 
ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε σήμερα να αφαιρεθεί η λέξη «Τουρκία» από τον τίτλο ορισμένων ενώσεων και οργανισμών, όπως του Ιατρικού Συλλόγου της Τουρκίας (TTB), στους οποίους καταλογίζει ότι αποδοκίμασαν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Άγκυρας στη Συρία.
«Πρέπει σύντομα να αφαιρέσουμε αυτό τον όρο» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
«Δεν πρόκειται μονάχα τον Ιατρικό Σύλλογο, αλλά επίσης και για τον Δικηγορικό Σύλλογο της Τουρκίας» συμπλήρωσε ο Ερντογάν, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
«Διότι δεν έχουν υιοθετήσει υποστηριτική στάση προς τον αγώνα που εμείς δίνουμε αυτή τη στιγμή για την προάσπιση της πατρίδας μας, το αντίθετο» υπογράμμισε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους.

«Το υπουργικό συμβούλιο θα λάβει τα αναγκαία μέτρα» πρόσθεσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος απαντούσε σε ερωτήματα δημοσιογράφων.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »