*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Φεβρουαρίου

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, πάντρεψε τον Αντώνη Χειμωνίδη με την αγαπημένη του Γιωτούλα..

16 Φεβρουαρίου
*Η στήλη σήμερα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο σε δυο από τα πιο σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν το τελευταίο 48ωρο στην Ξάνθη και μάλιστα στην τελική ευθεία του φετινού Ξανθιώτικου Καρναβαλιού και θα χρειαζόμουν όχι μόνο τη στήλη αλλά… όλες τις σελίδες της εφημερίδας για να σας τα αναλύσω και να σας τα παρουσιάσω, αφού το φωτογραφικό υλικό και τα παραλειπόμενα είναι τόσο πλούσια!!!
……
*Ξεκινάω λοιπόν με το πρώτο και πιο πρόσφατο!
-Την εκλεκτή της καρδιάς του, Γιώτα Θέμελη παντρεύτηκε χθες Πέμπτη 15/2 το μεσημέρι, με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Ξάνθης, ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής, στιχουργός και μουσικοσυνθέτης Αντώνης Χειμωνίδης!
-Τον γάμο τέλεσε ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, παρουσία των γονέων, συγγενών αλλά και πολλών φίλων του ζευγαριού!
......
*Κουμπάροι του ζεύγους ήταν δυο πολύ καλοί και στενοί φίλοι τους, ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης και η Ελένη Γκοντόλια!
……
*Παρών στον χθες στον πολιτικό γάμο του Αντώνη και της Γιώτας ήταν και άλλος ένας πολύ καλός φίλος τους, ο Χαράλαμπος Κυρκούσης ο οποίος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση συνοδευόμενος μάλιστα από επίσης εντυπωσιακή μελαχρινή δεσποινίδα!
-Χαράλαμπε… άντε και στα δικά σου!
……
*Ιδού και η αναμνηστική φωτογραφία του ζεύγους με τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο μετά το πέρας της τέλεσης του γάμου!
……
*Το όμορφο γεγονός «έκλεισε» χθες με το «καυτό» φιλί του Αντώνη και της Γιώτας στο μπαλκόνι του Δημαρχείου με φόντο την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, ενώ ένα νέο χαρμόσυνο γεγονός αναμένεται σύντομα, αφού σε λίγο καιρό έρχεται και το τρίτο μέλος της οικογένειας, ο Χειμωνίδης Junior!
-Παιδιά σας εύχομαι τα καλύτερα και με το καλό να έρθει και ο… γιός!
……
*Το δεύτερο μεγάλο γεγονός του τελευταίου διημέρου ήταν την περασμένη Τετάρτη 14/2 στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης με την εντυπωσιακότατη επιθεώρηση της Θρακικής Σκηνής «Η επιστροφή στο Πικαντίλι»!
-Για άλλη μια φορά στην ιστορία της η Θρακική Θεατρική Σκηνή κατάφερε όχι μόνο να γεμίσει ασφυκτικά από νωρίς το απόγευμα το αμφιθέατρο και το φουαγιέ, αλλά να εντυπωσιάσει όλο τον κόσμο που παρακολούθησε άλλο ένα έργο σε κείμενα και σκηνοθεσία του Πάνου Παπαδόπουλου!
……
*Guest Stars της βραδιάς ήταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης με την κόρη του Αννούλα, τον γιό του Νίκο, το Γωγουλίνι αλλά και τον ταλαντούχο μίμο Χρήστο Τσικνιά, ενώ συμμετείχαν στην παράσταση πάνω από 30 ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί και πολλοί άλλοι συντελεστές!
-Και επειδή ο χώρος της στήλης δεν επαρκεί… αυτά για σήμερα και τα υπόλοιπα αύριο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »