*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιανουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα! H Mαρία Αδαμίδου στην μουσική ταβέρνα ΣΟΥΣΟΥΡΟ!

13 Ιανουαρίου
*Πολλές αποκλειστικότητες σας έχω και σήμερα από τη στήλη!...
-Πρώτη αποκλειστικότητα!
-Η δημοφιλής Ξανθιώτισσα λαϊκή τραγουδίστρια Ελπίδα Αδαμίδου η οποία αυτό τον καιρό τραγουδάει στο πλευρό του «πλανητάρχη» Τάσου Μπουγά, έρχεται για δυο μοναδικά και ανεπανάληπτα live στην ταβέρνα «Σούσουρο» στην Ξάνθη στις 10 &11 Φεβρουαρίου 2018!
……
*Δεύτερη αποκλειστικότητα!...
-Ποιος όμως «έπαιξε» ρόλο μάνατζερ και έκανε το… «κονέ» ώστε η Ελπίδα Αδαμίδου να έρθει και να τραγουδήσει στο Σούσουρο;;;
-Μα ο δαιμόνιος Ξανθιώτης «παπαράτσι» και… «κολλητός» της Κυριάκος Κεσίσογλου!
-Απίστευτο;;;
……
*Τρίτη αποκλειστικότητα!...
-Το δεύτερο κατά σειρά καινούριο τραγούδι της, σε συνεργασία με τον Ξανθιώτη ταλαντούχο στιχουργό και μουσικοσυνθέτη Αντώνη Χειμωνίδη, μετά το γνωστό πλέον «Πάψε», κυκλοφόρησε η δημοφιλής και Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου!
-Η νέα συνεργασία της Μάνιας με τον Αντώνη, δηλαδή το νέο της τραγούδι, έχει τίτλο «Σε Έχασα» στο οποίο Στίχους, μουσική, ενορχήστρωση αλλά και ηχογράφηση έκανε ο Αντώνης Χειμωνίδης!
-Οι υπόλοιποι συντελεστές του είναι:
Mix - Master: Γιάννης Γκιούρας
Κιθάρες: Σταύρος Κουζούκος
Μπάσο: Δημήτρης Σιδέρης
Κλαρίνο - Φλάουτο: Άγγελος Τσακνάκης.
-«Καλοτάξιδο» Μάνια και Αντώνη!
…….
*Σε άλλη μια Ελληνική βραδιά στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, έπαιξε μουσική την περασμένη Πέμπτη το βράδυ ο τρομερός DJ Ιορδάνης Καγιάς!
-Ο Οποίος Ιορδάνης τον τελευταίο καιρό αποτελεί «δίδυμο» στο Ελληνάδικο της Ξάνθης με τον «τεχνίτη» barman τον Μιχάλη τον γνωστό και ως Mike!
……
*Σήμερα Σάββατο όμως, στα decks του ΚΥΤΤΑΡΟ θα βρίσκεται η δημοφιλής DJ ΤΖΟ STAV για άλλη μια μοναδική μουσική βραδιά με Ελληνικά τραγούδια από τη… συλλογή της και κέφι και χορό μέχρι… τελικής πτώσης!!!
-Άλλωστε σήμερα το βράδυ ο Ιορδάνης θα απουσιάζει από το Ελληνάδικο της Ξάνθης αφού θα παίξει μουσική στο SENSO BAR της Χρυσούπολης για το εκεί κοινό του!
……
*Τέλος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξάνθης «ΘΑΜΥΡΙΣ», την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου θα κόψει την βασιλόπιτά του για το 2018 στο Κέντρο «Διογένης» στην Ξάνθη!
-Αναμένεται να είναι μια όμορφη εκδήλωση με ζωντανή μουσική και Λαϊκό πρόγραμμα εκτός το παραδοσιακό!
-Τιμή εισόδου 15 ευρώ με φαγητό και ποτό!

-Περισσότερες πληροφορίες στον Πρόεδρο και στον Χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »