*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιανουαρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Η πεζογέφυρα των Κιμμερίων και το θράσος να μιλάνε για....σκοινί στο σπίτι του...κρεμασμένου!

12 Ιανουαρίου
*Ειλικρινά, τα λένε και απορώ με το θράσος τους, καθότι στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί…
…..
*Αναφέρομαι λοιπόν στην γνωστή παρέα των «καφέ» που ξημεροβραδιάζονται με μοναδικό αντικείμενο πως θα… «ρίξουν» από Δήμαρχο τον Δημαρχόπουλο! Δηλαδή Φανουράκη, Τσέπελη και Σία, οι οποίοι επειδή ψάχνουν από δω, ψάχνουν από κει και δεν βρίσκουν τίποτα…
-Εδώ και 2-3 μέρες βρίζουν τον… Δήμαρχο για την μελέτη του Δήμου Ξάνθης προκειμένου να προχωρήσει –επιτέλους!- στην κατασκευή της γνωστής πεζογέφυρας των Κιμμερίων!!!
……
*Πεζογέφυρα των Κιμμερίων για την οποία επί 20-25 χρόνια και πλέον ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ πρώην Δήμαρχοι, πρώην αντιδήμαρχοι κλπ και προχώρησε σε μελέτη ο Δήμος Ξάνθης προκειμένου να την κατασκευάσει και να καλύψει την επί χρόνια δική τους αδράνεια και αδιαφορία!!!
……
*Αντί λοιπόν οι συγκεκριμένοι κύριοι να το βουλώσουν –λίαν επιεικώς!- διότι επί τόσα χρόνια το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να «μπαζώνουν» ρέματα στη Χρύσα ή να χτίζουν αυθαίρετα!- βρίζουν τον Δήμαρχο για την… μελέτη του έργου, που σημαίνει ότι δρομολογείται όσο πιο γρήγορα γίνεται και η κατασκευή της!
……
*Βέβαια κι εγώ θα προτιμούσα να έκαναν την μελέτη του έργου οι ίδιοι οι μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης ώστε και χρόνο να κερδίζαμε αλλά και χρήμα… αλλά αφού η κυρία Αικατερίνη Μανά (πρώην κυρία Θεολόγου Καλαϊτζή), με το «όραμα» αυτό κινείται, δηλαδή να αναθέτει όλες σχεδόν τις μελέτες εκτός… Δήμου, τι μπορεί να κάνει ένας Δήμαρχος που και τη συγκεκριμένη κυρία, από τους προκατόχους του την «κληρονόμησε» να λειτουργεί με το συγκεκριμένο στυλ!!!
……
*Στο ρεζουμέ ωστόσο:
1. Θέλετε τελικά κύριοι να κατασκευάσει την Πεζογέφυρα ο Δημαρχόπουλος ή… δεν θέλετε;
2. Θεωρείτε ότι είναι επικίνδυνη η παλιά γέφυρα; Φέρτε μια βεβαίωση από έναν μηχανικό που να το βεβαιώνει αυτό (σ.σ. Ο κύριος Μούρκας αν και υπομηχανικός, πιστεύω ότι μπορεί να δώσει μια βεβαίωση…), να την… κατεδαφίσει ο Δήμος Ξάνθης.
3.Και σε τελική ανάλυση, πείτε μας τουλάχιστον ως αντιπολίτευση πλην των άναρθρων κραυγών, τι επακριβώς… θέλετε! Να κατασκευαστεί νέα πεζογέφυρα; Να κατεδαφιστεί η παλιά και να μείνει το ρέμα; Ν’ αφήσετε το θέμα να αιωρείται άλλα… 20 χρόνια;
-Να φύγει ο… Δημαρχόπουλος θα μου απαντήσουνε Φανουράκηδες και σία!
-Ε, τότε, κάντε υπομονή μέχρι το 2019 γιατί έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι από σας που κραυγάζετε στις καφετέριες, όχι μόνο δεν θα εκλεγείτε, αλλά και θα φάτε άγριο «μαύρισμα»!
-Οπότε για το δικό σας καλό… καλά θα κάνετε να μην βιάζεστε!
……
*Συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση του Τένη Καμαρίδη να συμπεριληφθεί στη θέση της Γεωργίας Ανδρέου ως υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. η κυρία Χρυσούλα Δεούδη, για να έρθουνε σε δύσκολη θέση και οι ΑΝΕΛ, μολονότι μου είναι πολύ συμπαθής η Μαίρη Τσιακίρογλου, την οποία και θεωρώ ότι έχει μέλλον, αρκεί να βγεί λίγο περισσότερο από την… κουζίνα του κεμπάδικου στη πιάτσα!
……
*Κι αυτό γιατί είμαι σίγουρος ότι την Χρυσούλα Δημούδη θα στηρίξουν με φανατισμό και οι ΑΝΕΛ Φίλιππας Τσαλίδης και Χρύσα Ούτση!
Μάλιστα με τη στήριξη Μαζαράκη και ΟΑΕΔ σίγουρα θα φέρει στη Νέα Δημοκρατία πολλές περισσότερες ψήφους…!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »