*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιανουαρίου

Καταγγελίες Χατζηγκενέ: ΤΑ ΕΙΠΑ και στην ΝΤΟΡΑ! Τα πρόσωπα αυτά δεν χαίρουν καμιάς εκτίμησης στη μειονότητα! 3 άτομα είχαν στον Κένταυρο!

12 Ιανουαρίου
*Ξεσπάθωσε χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» ο μειονοτικός πολιτευτής της Ν.Δ. κατά Καπζά Τζεμήλ, Ντελή Γιουσούφ και Αχμετσίκ Ριτβάν
*Απο τον Κένταυρο ο πολιτευτής κ.Ντουκιατζή και στην επίσκεψή της στον Οικισμό την Ντόρα υποδέχτηκαν τρία άτομα! Αυτή είναι η απήχηση του Ντελή Γιουσούφ στην μειονότητα; Μόνο τον εαυτό του εκφράζει...

Πρώτα με γραπτή δήλωσή του στην οποία ωστόσο δεν είχε ΟΝΟΜΑΤΑ! Ήρθε όμως μετά η χθεσινή αποκαλυπτική του συνέντευξη στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Xanthi channel κι εκεί ξεσπάθωσε για τα καλά εναντίον όλων…! Και κυρίως των άλλων «μειονοτικών» βουλευτών που βλέποντας ότι η Ν.Δ. θα είναι η επόμενη Κυβέρνηση –όπως δήλωσε χαρακτηριστικά- ξαφνικά θυμήθηκαν το κόμμα και το μόνο που κάνουν είναι να ζημιώνουν την παράταξη!!!
Πιο αναλυτικά ο κ.Χατζηγκενέ δεν φωτογράφισε απλά αλλά ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ευθέως τους «Καπζά Τζεμήλ, Γιουσουφ Ντελή και Αχμετσίκ Ριτβάν», ότι «είναι με όλους και δεν χαίρουν καμίας εκτίμησης και σεβασμού από την μειονότητα και σε καμία περίπτωση δεν θεωρούνται άξια, ώστε να γίνουν η φωνή της, αφού η πορεία τους μέχρι σήμερα, έχει δείξει πως το ενδιαφέρον τους για αυτήν είναι μηδαμινό».
Παράλληλα ο κύριος Χατζηγκενέ κατηγόρησε ευθέως τον πρώην Δήμαρχο Μύκης κ.Ντουκιατζή ότι ενώ πιέζει και προσπαθεί να μπει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., όταν η Ντόρα επισκέφθηκε τον Κένταυρο δεν ενημέρωσε κανέναν και είχε μόλις 2-3 άτομα!!
Είναι υπεύθυνος κι αυτός αλλά και οι άλλοι, τόνισε χαρακτηριστικά, για να χαρακτηρίσει μάλιστα τον Γιουσούφ Ντελή που συνόδεψε την Μπακογιάννη και στο Δημαρχείο Μύκης, ως έναν άνθρωπο που ΚΑΜΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ δεν έχει πλέον στην μειονότητα. Στο παρελθόν κάτι μπορεί να είχε, τώρα δεν έχει τίποτα..
ΤΕΛΟΣ ο κύριος Χατζηγκενέ που μίλησε θετικά μόνο για τον γιατρό και επίσης πολιτευτή του κόμματος Μπιρόλ, δεν παρέλειψε να εκφραστεί αρνητικά και για τον Τουρκές αν και…ξάδερφός του, γιατί απείχε και δεν στήριξε σε κανέναν αγώνα την Νέα Δημοκρατία!
Και στο ρεζουμέ της χθεσινής σφοδρής πράγματι επίθεσης του πολιτευτή της Ν.Δ. κατά των άλλων μειονοτικών πολιτευτών…!
Κάποιοι βάζουν σε παγίδες τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές στην Ορεινή περιοχή, αρκεί να είναι σωστή η επιλογή των προσώπων…
«Εάν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επιθυμούν να διατηρήσουν τη φιλοσοφία του κόμματός τους και να μην εκθέτουν την ιδεολογία και τις αρχές του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη, θα ήταν σοφό να έρχονται σε επαφή με ανθρώπους, οι οποίοι καθημερινά από το μετερίζι τους βρίσκονται πλάι στον πολίτη, φωνάζοντας τις αλήθειες χωρίς φόβο και με κάθε κόστος» κατέληξε με νόημα ο κύριος Χατζηγκενέ στις δηλώσεις του….αλλά κάθε ενδεχόμενο είναι ορατό πλέον στο χώρο της μειονότητας!
(σ.σ. Κι ακόμη βρισκόμαστε στον μήνα...Ιανουάριος 2018!) 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »