*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιανουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Τρομερή κοσμοσυρροή στο ΚΥΤΤΑΡΟ....

09 Ιανουαρίου
*Χαμός έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ και στις δυο συνεχόμενες Ελληνικές βραδιές με DJ τον δημοφιλή Ιορδάνη Καγιά!
-Στο αγαπημένο Ελληνάδικο της Ξάνθης, σημειώθηκε τρομερή κοσμοσυρροή, αφού επέλεξαν να διασκεδάσουν εκεί με τις παρέες τους όλοι οι εορτάζοντες και εορτάζουσες (Γιάννηδες, Ιωάννες, Φώτηδες, Φωτεινές κλπ) και φυσικά το απόλαυσαν!
……
*Εκεί ευχήθηκαν τα χρόνια τους πολλά και διασκέδασαν μαζί με τον κολλητό τους Γιάννη Ντίνα που γιόρταζε την περασμένη Κυριακή 7 Ιανουαρίου και τα δυο αστέρια του ΚΥΤΤΑΡΟ, η τρομερή περουσιάστρια των βραδιών καραόκε του Ελληνάδικου Θωμαή Ψάλτη και η εκρηκτική μπαργούμαν του Ελληνάδικου Εμμανουέλα Μπατζακίδου!
-Ιδού και οι δυο τους με τον εορτάζοντα κολλητό τους!
-Γιάννη Χρόνια Πολλά και από τη στήλη!
……
*Πού ήταν όμως και απουσίαζε το Σαββατοκύριακο από το ΚΥΤΤΑΡΟ η δημοφιλής DJ του Ελληνάδικου ΤΖΟ STAV;;;
-Μα στην όμορφη Θεσσαλονίκη και μάλιστα με όμορφη παρέα!
-Την Σοφία, τον Νίκο και την Μιχαέλα!
-Και μάταια την έψαχναν οι θαυμαστές της το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ΚΥΤΤΑΡΟ!!!
……
*Ποδαρικό με το πρώτο live της νέας χρονιάς 2018, έκαναν στο IL POSTO της Χρυσούπολης την περασμένη Παρασκευή 5 Ιανουαρίου οι τρομεροί και ταλαντούχοι Ξανθιώτες «Πάμε μπουζούκια», δηλαδή ο τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης, ο μαέστρος Μάριος Κιοσσές με το αρμόνιό του και ο Γιάννης Αντωνίου με το Σάζι του!
-Και από ότι φαίνεται τους «μπήκε» καλά η νέα Χρονιά που όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία οι θαυμαστές τους στη Χρυσούπολη τους ετοίμασαν θερμή υποδοχή!
……
*Και επειδή σας άφησα πολύ καιρό και λόγω των εορτών, χωρίς κουίζ, σκέφτηκα σήμερα να σας… προβληματίσω λιγάκι!
-Ποια σύζυγος Ξανθιώτη τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη είναι έγκυος και το ζευγάρι μέσα στο 2018 θα αποκτήσει το πρώτο τους παιδάκι;;;
-Μάλιστα το ευτυχές γεγονός το «ανακοίνωσαν» από το Facebook αυτές τις μέρες και λίγο πριν τον πολιτικό γάμο τους και οι ευχές και τα συγχαρητήρια των φίλων τους «έπεφταν» «βροχή»!
……
*Στο «Θέμα live» στα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης βρέθηκε το περασμένο Σάββατο ανήμερα των Φώτων ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, ηθοποιός, τηλεπαρουσιαστής και Σεφ (μάγειρας) Χαράλαμπος Κυρκούσης!
-Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να δει και να απολαύσει για άλλη μια φορά τον κολλητό του Ξανθιώτη τραγουδιστή, Γιώργο Καρυπίδη που τραγουδάει εκεί!
-Ιδού και το τρομερό δίδυμο των κολλητών για του λόγου το αληθές!

-Πανταχού παρών ο… Ιούδας!
...
Το θέμα με το οποίο θα κάνει παρέλαση στο φετινό Καρναβάλι η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ! Πληροφορίες τηλέφωνο 2541026344, Σταύρο Μωραϊτη, δηλώσετε συμμετοχή.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »