*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιανουαρίου

ΚΥΡΙΑΚΟ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ! Απίστευτα «παιχνίδια» Σπύρου Τσιλιγγίρη με Μακάριο Λαζαρίδη και Θάνο Κούβελο, λόγω...Δημήτρη Σαλτούρου!!

09 Ιανουαρίου
*Ο «αυτοχριζόμενος» πολιτευτής και γιατρός και πρώην επιχειρηματίας bar είδε τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Σαλτούρο δίπλα στη Ντόρα κι… «αφήνιασε»!

*Εμφάνισε στις εφημερίδες ως «κολλητό» και «προσκεκλημένο» του στην εκδήλωση της Ντόρας τον… Μακάριο Λαζαρίδη κι έστειλε με τον Φανουράκη… γλυκά με ραβασάκι στο γεύμα στον Κούβελο στο Μυροβόλο, επειδή δεν τον προσκάλεσε η ΝΟΔΕ σε αυτό!
Κάποιοι έβγαλαν «σπυράκια»… κάποιοι έχασαν τα… λόγια τους και απλά εκτέθηκαν στα φιλικά τους ΜΜΕ και σε όσους τους «πίστευαν» γιατί για μια ακόμη φορά φάνηκαν γραφικοί!
Και κοντά σ’ αυτούς, ορισμένοι –κυρίως αυτοί που εμφανίζονται ως εκπρόσωποι της… «καθαρόαιμης» (άκρο)δεξιάς- δεν έκρυψαν την οργή τους, βγάζοντας από μέσα τους απύθμενη λάσπη εναντίον του, ενώ δεν τους έχει κάνει τίποτα!
Ο λόγος για την εμφάνιση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Δημήτρη Σαλτούρου δίπλα στη Ντόρα (και στη Ξάνθη αλλά και στη Διομήδεια) αλλά και στην πρώτη σειρά, δίπλα στον Αλέξανδρο Κοντό… που στην ουσία έδειχνε και το «ψηφοδέλτιο» της Ν.Δ. τοπικά!
Μια εμφάνιση που επιβεβαίωσε την αποκλειστικότητα του «Μαχητή» -σχεδόν δυο χρόνια πριν, αλλά και τις πληροφορίες συντρόφων του, του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης…
Ποιος ξεχνάει άλλωστε ότι στις 13 Φεβρουαρίου 2016 αποκαλύπταμε χαρακτηριστικά στο «Μαχητή» ότι, «έκλεισε θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Σαλτούρος, ισχυρίζονται κύκλοι του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης»!!!
Κι όμως τότε «κάποιοι» με πρώτο και καλύτερο γνωστό γυρολόγο κομμάτων και πολιτικών, επιχείρησαν και πάλι να μας διαψεύσουν και τελικά την περασμένη Πέμπτη… γελοιοποιήθηκαν για μια ακόμη φορά!
Ήταν να τους κλαίνε οι ρέγκες!
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ - ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ
Κι ενώ μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν υπάρχει  αντίδραση από τους υπόλοιπους πολιτευτές της Ν.Δ. αυτός που «έδρασε» και πάλι με την στήριξη φιλικών του ΜΜΕ ήταν ο γιατρός και πρώην ιδιοκτήτης bar και συνέταιρος του «Πύρου» Σπύρος Τσιλιγγίρης! 
(Σ.Σ. Νύχτα βέβαια τον έδιωξε από το μαγαζί του ο Θόδωρος όταν αντιλήφθηκε περί τίνος πρόκειται).
Ο «αυτοχριζόμενος» λοιπόν πολιτευτής, με το που είδε τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Σαλτούρο δίπλα στη Ντόρα κυριολεκτικά… «αφήνιασε» με αποτέλεσμα να εκθέσει μάλιστα και συνεργάτες τόσο του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη –όπως ο Μακάριος Λαζαρίδης- όσο και της Ντόρας Μπακογιάνη.
Έτσι σε φιλικό του έντυπο εμφάνισε ως «κολλητό» και «προσκεκλημένο» του στην εκδήλωση με την Ντόρα τον… Μακάριο Λαζαρίδη, έναν εκ των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη που θέλει να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Καβάλας, στενός συνεργάτης, όχι όμως τόσο στενός όσο ο Νέζης και ορισμένοι άλλοι!
Τίτλος της εφημερίδας και τα σχόλια για εσάς: «Με τον στενό συνεργάτη και δεξί χέρι του Κ. Μητσοτάκη, Μακάριο Λαζαρίδη, εμφανίστηκε ο γιατρός Σ. Τσιλιγγίρης στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ».
-Με τη διαφορά ότι ο μεν Μακάριος Λαζαρίδης κάθονταν στην πρώτη σειρά ο δε γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης ήταν πίσω μόνος και… «γαλαρία»!!!!
Το δεύτερο ευτράπελο; Ενώ δυο μέρες συνέχεια ήταν στη Ξάνθη η Ντόρα με τον διευθυντή του γραφείου της Θάνο Κούβελο, αδελφό του άνδρα της, με εντολές του γιατρού, εμφανίστηκε επίτηδες στο γεύμα της ΝΟΔΕ προς τιμή της πρώην Υπουργού στο «Μυροβόλο» το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, το γραφείου τύπου και… εκπρόσωπος του γιατρού Σπύρου Τσιλιγγίρη, δηλαδή ο Μανώλης Φανουράκης, προκειμένου ενώπιον όλων, να του δώσει μια… σακούλα γλυκά με το ανάλογο φυσικά ραβασάκι – καρτούλα που ουδείς γνωρίζει τι έγραφε ή τι άλλο περιείχε, ήταν όμως ολοφάνερος ο σκοπός!
-Η απάντησή μας στα παραπάνω παλαιοκομματικά τερτίπια που έφεραν σε δύσκολη θέση και τον διαυθυντή της Ντόρας;
-ΚΥΡΙΑΚΟ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!
Διότι προσωπικά θεωρώ σχεδόν αδύνατον τόσο ο Μακάριος Λαζαρίδης και πόσο μάλλον ο Θάνος Κούβελος, να έχουν οποιαδήποτε σχέση με τέτοιες πολιτικές παλαιοκομματικές συμπεριφορές…
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ! Γιατί και τα «καλαμπούρια» ακόμη… κάποια στιγμή έχουν ένα τέλος. Και η συγκεκριμένη υποψηφιότητα, ήταν από την αρχή όπως εξελίχθηκε ένα… καλαμπούρι!
αμανλή) για 3η φορά όταν ξανάρθει στο δημοτικό συμβούλιο;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »