*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιανουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Με...ποδιά χόρεψε στο έθιμο της Μπάμπως ο Βασ. Τσολακίδης!

10 Ιανουαρίου
*Το έθιμο της «Μπάμπως» αναβίωσε την περασμένη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στη Νέα Κεσσάνη ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Κεσσάνης όπως κάθε χρόνο!
-Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, οι πρώην δήμαρχοι Βασίλης Τσολακίδης και Εύα Τσακίρη, ο επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης Κώστας Αντωνιάδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης και πλήθος κόσμου!
-Μάλιστα οι γυναίκες του χωριού, φόρεσαν μια ποδιά στον πρώην Δήμαρχο Βασίλη Τσολακίδη και τον… «σήκωσαν» να χορέψει μαζί τους!
....
*Χαμός έγινε την περασμένη Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ με την ανεπανάληπτη βραδιά με guest star τον δημοφιλή τραγουδιστή Σάκη Βέρρο!
-Αυτός όμως που το διασκέδασε με την ψυχή του ήταν ο ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Γεωργιάδης που είναι φανατικός θαυμαστής του Σάκη και διατηρεί από το παρελθόν μαζί του στενή φιλική σχέση!
-Ο Δημήτρης άλλωστε ήταν αυτός που έφερε τον δημοφιλή τραγουδιστή στο Κυβερνείο και «έπεσε μέσα» προβλέποντας ότι θα γίνονταν… πανικός!
……
*Αυτή την Κυριακή 14 Ιανουαρίου το βράδυ, έρχονται στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ δυο διάσημοι DJs!
DJDa Mike” και ο “DJ Papa” οι οποίοι υπόσχονται μια ανεπανάληπτη μουσική βραδιά και διασκέδαση άνευ προηγουμένου!
-Μη τους χάσετε γιατί θα χάσετε!
……
*Τακτικός θαμώνας της Χρυσούπολης έγινε τον τελευταίο καιρό ο Ξανθιώτης DJ Τόρης Παπαδήμας!
-Ο Τόρης όχι μόνο παίζει μουσική κάθε Σάββατο βράδυ στο «IL POSTO», αλλά συχνά – πυκνά επισκέπτεται και άλλα μαγαζιά, μπαράκια, καφετέρειες κλπ και ως πελάτης!
-Ιδού με τον εκ Χρυσουπόλεως φίλο του Λευτέρη στο «Quattro Espresso wine bar» στη Χρυσούπολη! (σ.σ. Εκτός βέβαια αν αγαπάει εκεί πλέον...διότι το άκουσα κι αυτό τις τελευταίες μέρες!)
……
*Όλο τον… Σαρωνικό «αλώνισε» με το σκάφος του την περίοδο των εορτών ο τρομερός Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου ο οποίος μένει μόνιμα στο Λαύριο Αττικής!
-Ο Μάκης παρά το κρύο και τις… φουρτούνες, παίρνει το σκάφος του από το λιμάνι του Λαυρίου και ως… «καπετάνιος» και αρμενίζει στο πέλαγος για καθαρό αέρα και ξεκούραση!
-Δεν μας αποκαλύπτει όμως ποια είναι η… τυχερή «μούτσος» που ταξιδεύει μαζί του και τον φωτογραφίζει σε στυλ «Τζακ Σπάροου»!

……
*Την βασιλόπιτα της οικογένειάς του έκοψε στο σπίτι του στο Χέλμουντ της Ολλανδίας ο Ξανθιώτης πρώην DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ και άλλων μαγαζιών της Ξάνθης, Κώστας Σπυριάδης, ο οποίος φέτος αποφάσισε να γιορτάσει οικογενειακώς τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά στην Ολλανδία και δεν ήρθε στην Ξάνθη!
-Το φλουρί της Βασιλόπιτας πάντως έπεσε στη σύζυγό του τη Λία!

-Καλή χρονιά Κώστα και του χρόνου σε περιμένουμε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »