*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Δεκεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Οικογενειακή τραγωδία στη Σμίνθη Ξάνθης! Πατέρας σκότωσε την κόρη του και κρεμάστηκε…

22 Δεκεμβρίου



Οικογενειακή τραγωδία στη Σμίνθη καθώς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, πατέρας με έντονα ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε την κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες δίπλα στο σημείο όπου βρέθηκε κρεμασμένος, άφησε σημείωμα όπου εξηγεί ότι το έκανε ο ίδιος επειδή η 17χρονη κόρη του είχε σχέσεις με νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που ο ίδιος δεν ενέκρινε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δολοφόνος και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Προανάκριση διεξάγη η τροχαία ενώ ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις δύο σωρούς, σε δήλωσή του αναφέρει ότι διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι. Όπως σημειώνει ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος. Πάντως περισσότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου θα υπάρξουν μετά τη νεκροτομή που θα γίνει αύριο, ωστόσο και τον ίδιο τον εξέπληξε η βιαιότητα του φόνου της κοπέλας. 
Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε άλλες τέσσερες κόρες που είναι παντρεμένες και δεν μπορούν να συνέρθουν από το προσωπικό οικογενειακό τους δράμα, ενώ έχει πεθάνει εδώ και χρόνια η σύζυγός του. Όλος ο οικισμός πάντως βρίσκεται σε αναστάτωση, αφού και η μητέρα των 5 κοριτσιών είχε αυτοκτονήσει λόγω ψυχολογικών προβλημάτων πριν μερικά χρόνια. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »