*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Νοεμβρίου

See Through Συγχαρητήρια στον Στάθη Γιαννακίδη και στον Γρηγόρη Στογιαννίδη...άντεξαν να ακούνε επί 1.5 ώρα τον Μέτιο!

23 Νοεμβρίου
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Σ. Γιαννακίδης και Γ. Στογιαννίδης 
παρακολουθούν με αγωνία την διάλεξη του Περιφερειάρχη Χ. Μέτιου για το πρόγραμμά του! 
Συγχαρητήρια Στάθη και Γρηγόρη!
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Ερώτημα καθαρό και σταράτο στον Στρατηγό του Δ΄ Σώματος Στρατού Γιώργο Καμπά.
-Το να έχετε Στρατηγέ κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον «Μαχητή» είναι δικαίωμά σας…
-Πως είναι δυνατόν όμως οι φωτογράφοι του Στρατού να αποστέλλουν φωτογραφικό υλικό για την εκδήλωση του Δ’ Σώματος Στρατού στο Αμφιθέατρο για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων επιλέγοντας τα Μέσα που θα τις… στείλουνε; Προφανώς κατόπιν εντολών σου;
Υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές; Διότι μπορεί με τον κύριο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ να μην έχουμε και τις ιδανικές σχέσεις, η κυρία Χρύσα Ούτση όμως δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα μαζί μας! Και αυτά για σήμερα…
……
*Ψάχνονται ακόμη στην αντιπολίτευση με τις μειώσεις των δημοτικών τελών που ανακοίνωσε για το 2018 ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος κι έχουν τόσο πολύ μπερδευτεί που άλλα λέει ο ένας κι άλλα ο άλλος…
……
*Ο Φανουράκης θέλει να προσφύγει στην Αποκεντρωμένη γιατί αυτή είναι η γραμμή του «αφανούς» Αρχηγού Θανάση Ξυνίδη, ο Γιώργος Κολλάρος έσπευσε να συγχαρεί τον Δημαρχόπουλο και να καταγγείλει όλη την αντιπολίτευση ότι μόνο αυτός αγωνίστηκε για μειωμένα τέλη και δικαιώθηκε… ενώ εκείνους το μόνο που τους νοιάζει είναι να «ρίξουν» τον Δημαρχόπουλο κι ο Μούρκας με τον Αλέκον τον Κυριακίδη ψάχνονται να δουν ποιος από τους δυο θα είναι ο…επόμενος που θα «σουτάρει» ο Δήμαρχος!
-Εγώ λέω και τους δυο… Να καθαρίζει σιγά σιγά ο συνδυασμός!!!
*Πολιτική εκδήλωση για τα 100χρόνια από τη Μεγάλη Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, διοργανώνει το ΚΚΕ την Κυριακή 26 Νοέμβρη στις 18:30΄ Πνευματικό Κέντρο Γενισέας, με θέμα «Οι Έλληνες στη διαδικασία οικοδόμησης του σοσιαλισμού στη Σοβιετική Ένωση».
Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Αν. Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ.
Βρέθηκε πτώμα μετανάστη αφρασιατικής καταγωγής 
σε ορεινή περιοχή του Έβρου
Ανευρέθη, την Τρίτη (21-11-2017) το πρωί, σε ορεινή περιοχή του Έβρου, εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου, ένα πτώμα ανδρός, πιθανόν μη νόμιμου μετανάστη, αφρασιατικής καταγωγής.
Η σορός του άνδρα, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
 Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
Συγχαρητήρια στους βουλευτές της ΑΜΘ που μπόρεσαν 
να ακούσουνε επί τόση ώρα τον… Χρήστο Μέτιο! Ήρωες!!!
Μαθαίνω από fb ότι, «Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής των Ελλήνων, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, παρουσίασε σε ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής το Σχέδιο της Διοίκησής μας για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Όπως αναφέρει ο ίδιος, «Για περισσότερο από δυόμιση ώρες, ανέλυσα στα μέλη της Επιτροπής και στους βουλευτές της Περιφέρειάς μας τον αναπτυξιακό μας σχεδιασμό και διεξήχθη μεταξύ μας μια εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της περιοχής μας».
-Το σχόλιό μου. Συγχαρητήρια…Όχι στον κύριο Μέτιο, αλλά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γρηγόρη Στογιαννίδη και τους υπόλοιπους βουλευτές που τον…απόλαυσαν και είχαν την υπομονή να τον ακούσουν…!
-Χωρίς να τον κράξουν και να τον αποδοκιμάσουν!
Εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ. στην Α.Μ.Θ.
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (21-11-2017), ημερίδα συντηρητικής εκπαίδευσης διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κομοτηνή, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Την ημερίδα παρακολούθησαν συνολικά έξι (6) διαπραγματευτές, οι οποίοι φέρουν το βαθμό του Αστυνόμου Β΄ μέχρι και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή και υπηρετούν σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ τον συντονιστικό ρόλο είχαν δύο Αξιωματικοί της ειδικής εκπαιδευτικής ομάδας διαπραγματευτών.
Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού, καθώς και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών στο πλαίσιο της αστυνομικής δράσης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων. 
Ανακοίνωση-υπενθύμιση της εκλογικής επιτροπής του Ε.Β.Ε. Ξάνθης
Τα νομικά πρόσωπα (επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Ξάνθης) που δεν καταχωρήθηκαν αυτεπάγγελτα στους εκλογικούς καταλόγους, καλούνται να υποβάλλουν τις εξουσιοδοτήσεις (έντυπο υπόδειξης εκπροσώπων) για τους εκπροσώπους τους που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, υπογεγραμμένες αναλόγως από τον διαχειριστή ή τον πρόεδρο ή τον διευθύνοντα σύμβουλο κλπ.
Οι εξουσιοδοτήσεις των εκπροσώπων θα πρέπει να υποβληθούν (παραληφθούν από το πρωτόκολλο της εκλογικής επιτροπής στο Επιμελητήριο Ξάνθης) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15.00. Μετά την πάροδο της παραπάνω καταληκτικής ημερομηνίας, οποιαδήποτε υπόδειξη εκπροσώπων θα θεωρηθεί εκπρόθεσμη, δεν θα ληφθεί υπόψη από την εκλογική επιτροπή και οι εκπρόσωποι των νομικών προσώπων δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Για πληροφορίες και διευκρινήσεις: Τμήμα Μητρώου (Λίτσα Σιάκκα), τηλέφωνα 25410 25105 και 25410 22533 (εσωτερικό 1), fax 25410 25987
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης για το «BlackFriday».
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιούνται προσφορές προϊόντων, βάση της καταναλωτικής προωθητικής ενέργειας, της επονομαζόμενης ως «BlackFriday».
Για όσους από εσάς συμμετάσχουν στην προωθητική ενέργεια, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς εφαρμόζονται οι όροι και κανόνες της Υπουργικής Απόφασης 56885/19-11-2014 για τις προσφορές και προωθητικές ενέργειες. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα.
Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα (50%) του συνόλου των κωδικών που διαθέτει το κατάστημα και αυτό ισχύει και για την BlackFriday.
Η τήρηση των προϋποθέσεων αυτών είναι αυτονόητη, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται πρόστιμα λόγω λάθους και μάλιστα σε αυτήν την δύσκολη εποχή
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Ο Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ καλεί όλους τους Ξανθιώτες 
να σταθούν δίπλα κατοίκους της Δυτικής Αττικής
Ο Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ καλεί όλους τους Ξανθιώτες να σταθούν αλληλέγγυοι στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, θύματα της θεομηνίας  που έπληξε τα σπίτια τους και τη ζωή τους.
Με την ευκαιρία του αγώνα της αντρικής μας ομάδας με την ομάδα του Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ Κοζάνης, θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να αποσταλούν στους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας Αττικής.
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΝΔΡΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗ:
ΡΥΖΙ, ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΕΥΡΙ, ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ
ΣΚΟΝΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ
ΧΛΩΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ
Η συλλογή των ειδών αυτών θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11/2017 στην είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου «Χριστίνα Χριστοδούλου» στο Εύμοιρο, από τις 15:00 έως τις 19:00.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »