*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Νοεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Και νταούλια και Ποντιακά μαζί με τα Ελληνικά το Σάββατο στο ΚΥΤΤΑΡΟ!

23 Νοεμβρίου
*Τελικά μας έχει μπερδέψει όλους ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας!...
-Και το λέω αυτό διότι ενώ χθες Τετάρτη είχε Ελληνική βραδιά στο ΚΥΤΤΑΡΟ και μάλιστα με DJ τον δημοφιλή Ιορδάνη Καγιά, από την επόμενη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου μας ανακοίνωσε από το Facebook ότι ξανα-επανέρχονται οι βραδιές καραόκε στο Ελληνάδικο φυσικά πάλι με DJ τον Ιορδάνη Καγιά και παρουσιάστρια την Θωμαή Ψάλτη!!!
-Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί το μικρόφωνο σας περιμένει στο ΚΥΤΤΑΡΟ!!!
-Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο: 6982 323540.
……
*Η οποία Θωμαή τι έκανε λέτε;;;
-Πήρε την κολλητή της barwoman Εμμανουέλα Μπατζακίδου, την έντυσε «Αγιοβασίλισα» και φωτογραφήθηκε μαζί της μέσα στο bar του ΚΥΤΤΑΡΟ προσκαλώντας όλους τους φίλους του Ελληνάδικου να διασκεδάσουν μαζί τους σε μια εορταστική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ενόψει και της πρεμιέρας της ως παρουσιάστρια της βραδιάς καραόκε την ερχόμενη Τετάρτη!!!
……
*Τέλος και αυτό το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ διοργανώνεται άλλη μια βραδιά νταουλιού και κεφιού με τον γνωστό Πόντιο νταουλιστή Κώστα Τσαρμαντίδη και την DJ «TZO STAV» στις μουσικές επιλογές για τη διασκέδασή σας!!!
-Να μη λείψει κανείς!!!
……
*Αύριο Παρασκευή 24 Νοεμβρίου διοργανώνεται άλλη μια Live βραδιά στην ταβέρνα «Τα Φαναράκια» στον Πεζόδρομο της Εθνικής Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη!
-Υπεύθυνοι για τη διασκέδασή σας θα είναι οι… «Ναδίρ», το γνωστό Ξανθιώτικο λαϊκό-ρεμπέτικο συγκρότημα οι οποίοι είναι: Κιθάρα - Τραγούδι: Στέλιος Κολοβός, Μπουζούκι: Νίκος Νικολαϊδης και Πλήκτρα: Δημήτρης Δημητρίου!
-Σπεύστε να κλείσετε τραπέζι από σήμερα κιόλας στο τηλέφωνο: 2541073606 για να προλάβετε!!!
……
*Κάθε Σάββατο ο Ξανθιώτης DJ Τόρης Παπαδήμας, βάζει… «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» με τη μουσική που παίζει στο «Il Posto» bar της Χρυσούπολης!
-Στη φωτογραφία ο Τόρης με τα τρία αστέρια του bar του «IL POSTO» τον Πάνο, την Ντιόνη και τον Λευτέρη.
……
*Το Ελληνάδικο «ΣΚΙΕΣ» στη Διομήδεια Ξάνθης, συνεχίζει δυναμικά με ένα ακόμα LIVE που θα μείνει αξέχαστο, αυτό το Σάββατο 25 Νοεμβρίου το βράδυ!!!
-Άρης Ζαρίμης και Γεωργία Τουμαντζη live στο καθιερωμένο Σαββατόβραδο του αγαπημένου Ελληνάδικου!
-Κάντε τις κρατήσεις σας είτε στο τηλέφωνο 694276 8915 ή με προσωπικό μήνυμα στο https://www.facebook.com/ellinadiko.skies.
……
*Άλλη μια υπέροχη βραδιά διασκέδασης χάρισε με τη φωνή και τα τραγούδια της η ταλαντούχα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου στον κόσμο που βρέθηκε την περασμένη Τρίτη 21 Νοεμβρίου στην ταβέρνα «Σούσουρο» στην Ξάνθη για να διασκεδάσει και να την απολαύσει!
-Και μη ξεχνάτε… τα Live στο «Σούσουρο» συνεχίζονται κάθε Τρίτη βράδυ και Κυριακή μεσημέρι αλλά και κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ! Με τον φοβερό Ανέστη πλέον στο μπουζούκι....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »