*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

Στην Βιέννη ο Καφούπουλος, δηλώσεις βόμβα για ΣΕΚΑΠ απο τον Κώστα Γαβριηλίδη...

21 Νοεμβρίου
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
…Θεωρήσαμε επιβεβλημένο και θέλω να ευχαριστήσω την ανάδοχο εταιρεία την ΝΑΣΚΟΣ ΑΕ και τον εκπρόσωπο της, τον Δημήτρη τον Μπένη, που συναποφασίσαμε ώστε να σας ενημερώσουμε για την περαιτέρω εξέλιξη του έργου μέχρι την ολοκλήρωση του. Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι πως μέχρι στιγμής και η τεχνική υπηρεσία και εγώ, αγαπητέ Δημήτρη, είμαστε ικανοποιημένοι από το έργο που κάνει η εταιρεία σας και αισιοδοξούμε πως με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια ποιότητα όσον αφορά το έργο θα έχουμε την ολοκλήρωσή του...
(Ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης για τον εργολάβο Δημήτρη Μπένη στις 19/3/2009)
-Και μετά… Τον πήρε στις εκλογές του 2010 στο ψηφοδέλτιό του και τον έχρισε… εργολάβο-αντιδήμαρχο από 1/1/2011.
………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
...η εταιρεία σε συνεργασία με το δήμο ήθελε να κάνει αυτή τη συνέντευξη. Στην αρχή σκεφτόμασταν να την κάνουμε στο ξεκίνημα του έργου. Κάποια στιγμή θεωρήσαμε ότι είναι προτιμότερο να προχωρήσει λίγο το έργο και όταν θα φτάσουμε στο σημείο να μπούμε την κεντρική πλατεία, όπως φτάσαμε τώρα, μετά να δώσουμε αυτή τη συνέντευξη
(Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Μ. Νάσκου ΑΤΕ Δημήτρης Μπένης στους δημοσιογράφους στην συνέντευξη τύπου της εταιρείας στις 19/3/2009)
-Η εταιρεία… σκεφτόμασταν… θεωρήσαμε κάποια στιγμή να προχωρήσει λίγο το έργο! Κατατα άλλα....δεν είχε καμία σχέση μαζί της!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Η αδικία να μην έχει σε κάθε Νομό έναν… Πέτρο Ούτση να βρίζει τον Ανδρουλάκη και να στηρίξει τον Φώφη…
-Θα σάρωνε ο Νίκος παντού!
……
*Εδώ στη Ξάνθη για παράδειγμα όπου ο Ούτσης έκανε και πάλι το «θαύμα» του με fake news κατά του Νίκου Ανδρουλάκη τον οποίο κατήγγειλε ότι… στήριζε το Τουρκικό Προξενείο, ενώ η Φώφη ήρθε πρώτη στους μειονοτικούς ψήφους, ότι υπολογισμούς έκανε, ήρθαν ακριβώς ανάποδα…
Στη Ξάνθη ο Νίκος ήρθε πρώτος με 714 ψήφους στο σύνολο του Νομού, με δεύτερη την Φώφη Γεννηματά που πήρε 534!!!
……
*Μπράβο Πέτρο Ούτση…Στο τέλος θα σε…πληρώνουν οι αντίπαλοι να στηρίζεις τους… αντιπάλους τους, για να κερδίζουν αυτοί και να πατώνουν αυτοί!
……
*Ερώτημα στον Κώστα Ζαγναφέρη. Ο Φανουράκης ψήφισε δυο φορές ΚΑΤΑ της προτομής του Εθνάρχη Κώστα Καραμανλή, «πειθαρχώντας» στη γραμμή ΚΙΔΗΣΟ..
Ο γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης δεν μας είπες…
-Είναι υπέρ ή κατά της προτομής;
-Γιατί όλους τους είδα, ακόμη και τον Ανέστη Καραπαπάζογλου, αλλά τον Σπύρο Τσιλιγγίρη δεν τον είδα σε καμιά συγκέντρωση!
-Τόσα πολλά λεφτά διαθέτετε και δεν έχετε ανάγκη από… χορηγούς!
Στην πρεσβεία της Βιέννης μετατέθηκε ο Θάνος Καφόπουλος, 
άγνωστο ποιος αναλαμβάνει στη θέση του!
Άκουσαν την περασμένη Πέμπτη που αποκάλυψα ότι ο Θάνος Καφόπουλος (σ.σ. Λόγω Paradise Papers τελικώς ή γενικής…αποτυχίας;) φεύγει με μετάθεση σήμερα αύριο για την ελληνική πρεσβεία της Βιέννης…και χθες το εμφάνισαν σαν μια ακόμη αποκλειστικότητάς τους…
Θάνος Καφόπουλος που ήρθε, είδε και απήλθε χωρίς να τον καταλάβει κανείς…αλλά μην αγχώνεστε.
-Συχνά πυκνά θα τον επισκέπτεται και εκεί ο εγχώριος «κολλητός» του! Ξέρει τι εννοώ….
-Κουιζ. Τελικώς υπάρχει ή δεν υπάρχει το όνομα του Θάνου Καφόπουλου στα Paradise Papers mr Giannis;
-Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του διπλωμάτης και ποιος θα τον επιβάλει; Ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ή ο Καμμένος με τον Κοτζιά;
-Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει εκ νέου στο γραφείο πολιτικών υποθέσεων Ξάνθης η σύζυγος του κ.Μπένη, κυρία  Ρουμπίνη;
ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ 
ΝΙΚΟ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ 
ΞΑΝΘΗΣ Ο ΜΕΤΙΟΣ
Το είπα και χθες στον ίδιο τον Κώστα Ζαγναφέρη ότι «πληροφορίες μου αναφέρουν από πρώτο χέρι ότι ήδη ο Χρήστος Μέτιος έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικού Νίκου Ευφραιμίδη, πληροφορούμενος ότι ενδιαφέρεται για τον Δήμο Ξάνθης κι όχι την αντιπεριφέρεια Ξάνθης…
Πως αντέδρασε ο Κώστας Ζαγναφέρης;
1.Είπε ότι θα απαντήσει στον Μέτιο για το αν ενδιαφέρεται να κατέβει εκ νέου Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης το 2018.
2.Δεν προωθεί στη θέση του ως αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης τον Νίκο Εφραιμίδη…
-Ε τότε πές μας τουλάχιστον αυτόν που προωθείς!
ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ:
Κάτω τα χέρια απ’ τη ΣΕΚΑΠ! Τη «χτυπάνε» λόγω Ιβάν και Τσίπρα!
Ξεκάθαρος ήταν χθες στην Ανοιχτή γραμμή ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ Κώστας Γαβριηλίδης, όταν ο Πάνος Παπαδόπουλος του έθεσε εκ νέου τα «χτυπήματα» που δέχεται η εταιρεία κάτω από τη ζώνη με το γνωστό πρόστιμο….
Να μας αφήσουν να δουλέψουμε, σαν εργαζόμενοι έχουμε ηρεμήσει και η εταιρεία πάει μια χαρά κι αυτοί που σκέφτονται αυτά τα πράγματα, θα μας βρουν απέναντί τους.
Μάλιστα ο Κώστας Γαβριηλίδης έκανε και μια αποκάλυψη: «Όταν πιάνουν λαθραία τσιγάρα, είναι και πολλές άλλες μάρκες… Αυτοί όμως για να δυσφημήσουν την ΣΕΚΑΠ δίνουν φωτογραφίες μόνο των δικών μας τσιγάρων. Αυτό είναι αλητεία και δυσφήμηση. Χτυπάνε τη ΣΕΚΑΠ λόγω Ιβάν και Τσίπρα… Το πρόστιμο είναι άδικο. Η εταιρεία πάει μια χαρά, από ζημιογόνα ο Σαββίδης την έκανε κερδοφόρα και η νέα διευθύντρια κ.Σόνια Δημόγλη που έχει έρθει, άλλαξε προς το καλύτερο πολλά πράγματα… Να μας αφήσουν ήσυχους». 
.....
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΚΑΒΑΛΑΣ;  ΦΩΦΗ....

Τι γύρευε ο…Διονύσης (Βώβος) στο εκλογικό τμήμα του δημοτικού αμφιθεάτρου 
για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς το μεσημέρι της Κυριακής;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »