*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Οκτωβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ο Άλεξ Κατσάκης απο το Άβατο Ξάνθης, στο Ελλάδα έχεις ταλέντο!

06 Οκτωβρίου
*Άλλος ένας Ξανθιώτης έκανε την εμφάνισή του σε τηλεοπτικό talent show την περασμένη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου το βράδυ!
-Πρόκειται για τον Ξανθιώτη Άλεξ Κατσάκης από το Άβατο Ξάνθης τον οποίοι είδαμε την περασμένη Δευτέρα το βράδυ στην πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ ο οποίος ερμήνευσε με «Beat Box» (μουσικούς ήχους Ραπ με το στόμα χωρίς συνοδεία μουσικής) μια δική του σύνθεση!
-Μάλιστα ο Άλεξ, τόνισε στην κριτική επιτροπή ότι κατάγεται από το χωριό της Σάσας Μπάστα, το Άβατο Ξάνθης, προσδοκώντας να τους… επηρεάσει. Κάτι που κατάφερε με τους δυο κριτές, τον Γιώργο καπουντζίδη και την Μαρία Μπακοδήμου, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης πάτησε το bazzer με το κόκκινο «Χ»!
-Τελικά ο Άλεξ πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού και αναμένεται να τον δούμε σε νέο show!
-Τελικά «Ξάνθη, έχεις… (πολλά) ταλέντα»!
……
*«Εργολαβία» πήρε τελικά τις βραδιές στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ κάθε Τρίτη, Τετάρτη (Ladies Night) και Κυριακή ο δημοφιλής DJ Ιορδάνης Καγιάς!
-Μάλιστα ο ίδιος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και την συγκεκριμένη αφίσα του ΚΥΤΤΑΡΟ που αναδημοσιεύω με τον ίδιο χωρίς να αναγράφει ημερομηνίες κλπ αφού είναι πλέον ο κυρίαρχος φέτος στο δημοφιλές Ελληνάδικο της πόλης μας!
……
*Ιδού όμως και η πρώτη φωτογραφία της ΤΖΟ STAV από τη φετινή σαιζόν στο ΚΥΤΤΑΡΟ η οποία έπαιξε μουσική το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο Ελληνάδικο με τη συνοδεία του Πόντιου νταουλιστή Κώστα Τσαρμαντίδη!
……
*Πολλούς φίλους του στην Ξάνθη έκανε να… ψαρώσουν ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου, όταν δημοσίευσε την Τετάρτη το βράδυ μια φωτογραφία του με την παρέα του από την ταβέρνα «ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ» αλλά προσέξτε, όχι στην Ξάνθη αλλά στα Χανιά στην Κρήτη!
-Όσοι φίλοι και γνωστοί του από την Ξάνθη είδαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία πίστεψαν ότι ο Μάκης μετά από χρόνια και καιρούς επέστρεψε επιτέλους στην πόλη μας, αλλά όταν διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν στην «συνονόματη» ταβέρνα στα Χανιά, έπαψαν να τον αναζητούν εδώ!
-Άπαιχτος για άλλη μια φορά ο… Μάκης!
……
*Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την περασμένη Τρίτη 3 Οκτωβρίου τον δημοφιλή πρώην DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστα Σπυριάδη και τη σύζυγό του Λία, όταν οι κουμπάροι τους Νίκος και Ελπίδα τους επισκέφθηκαν στο Χέλμοντ Ολλανδίας, όπου ζουν και εργάζονται μόνιμα!
-Ιδού και τα τέσσερα κουμπαράκια στην ξενιτιά!...
……
*Εβδομάδα «πρεμιέρας» στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για σήμερα Παρασκευή 6/10 όπου εγκαινιάζει το μεγαλύτερο party στον αγαπημένο του πολυχώρο.
Ο dj Renos Tzogias στα deXX στέλνει «σήμα» στην καρδιά των φίλων του Κυβερνείου.
Παρασκευή 6 Οκτωβρίου είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις την δική σου ιστορία στα μοναδικά «BIG BANG parties» του φετινού Χειμώνα...
……
Και τέλος… μετά την καταπληκτική βραδιά της περασμένης Κυριακής, ο Γιάννης Σοφιλλάς -γεμάτος τρέλα- έρχεται με έναν ενθουσιασμό στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, να μας θυμίσει τι πάει να πει πραγματική διασκέδαση.
Ο Ροδίτης καλλιτέχνης, παίρνει την λύρα του και βάζει στην κυριολεξία φωτιά όπου εμφανίζεται. Τα live του σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό δημιουργούν πραγματικό ντελίριο. Κατευθείαν από την Νεα Υόρκη, στο Κυβερνείο το απόγευμα της Κυριακής 8 Οκτωβρίου για να ακούσουμε επιτυχίες όπως «Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα - Σου μιλώ και κοκκινίζεις - Στο τρελοκομείο» και πολλές - πολλές ακόμη που θα μας καθηλώσουν.

-Από τις 19:00 o Resident dj Giannis Beretzikis θα μας βάλει για τα «καλά» στο κλίμα της βραδιάς, ώστε ο καλλιτέχνης να «βγαίνει» στις 21:00) , δίνοντας έναν «afternoon» χαρακτήρα στο πάρτι!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »