*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Οκτωβρίου

Τελέστηκε στη Ξάνθη το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο χωρίς τον Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη, σε κλοιό "δελφίνων" ο Μακάριος Λαζαρίδης (φωτο)

15 Οκτωβρίου


 

 

*Στη «Ξανθίππη» η δεξίωση για το Μνημόσυνο, στο πλευρό του Λαζαρίδη συνέχεια ο Μιχάλης Αμοιρίδης.
Το μνημόσυνο του Αείμνηστου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Γιώργου Παυλίδη για τον ένα χρόνο μετά τον θάνατό του, τέλεσε η οικογένειά του το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας παρουσία πολλών επισήμων αλλά λιγότερου του αναμενομένου κόσμου.
Στο Μνημόσυνο τέλεσε ο Μητροπολίτης Ξάνθης και παρέστησαν σε αυτό,  αντιπροσωπεία της ΕΝΠΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Κ. Αγοραστό και τους Περιφερειάρχες Ηπείρου Καχριμάνης Β Αιγαίου κυρία Καλογήρου και Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Επίσης ήταν παρόντες ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης,  οι Αντιπεριφερειάρχες Ροδόπης Έβρου Καβάλας Δράμας Χαλκιδικής και Τρικάλων,  ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο πρώην βουλευτής Ξάνθης Γιώργος Παυλακάκης, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης, ο πολιτευτής του κόμματος Κώστας Μαλάκης με τον Περιστέρη Μαλάκη, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης,, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης, ο πολιτευτής του κόμματος Κώστας Τριανταφυλίδης, ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος, ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, ο πρώην αντινομάρχης Ξάνθης Θεόφιλος Παρτσαλίδης, ο Περιφερειάρχης της Ν.Δ. Αντώνης Πασχάλης, η πρώην αντινομάρχης Ξάνθης και πρόεδρος του Νομαρχιακού συμβουλίου Δώρα Συμπιλίδου, η κυρία Μίχογλου, ο συνδικαλιστής Μπάμπης Ευστρατίου, ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Μιχάλης Πατεράκης κλπ ενώ την παράταξη της Ν.Δ. εκπροσώπησε ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και διευθυντής επικοινωνίας Μακάριος Λαζαρίδης που όλα δείχνουν οτι θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Καβάλας.




















Μετά το Μνημόσυνο, η οικογένεια δεξιώθηκε τους προσκεκλημένους της στη «Ξανθίππη» όπου μάλιστα επί της υποδοχής στην είσοδο ήταν ο Μάκης Τοπαλίδης, ενώ παραβρέθηκε σε αυτό και ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.Παντελεήμων. 
Εντύπωση πάντως προκάλεσε οτι οι περισσότεροι εκ των παρόντων, κυρίως είχαν απο κοντά τον Μακάριο Λαζαρίδη, στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ αισθητή ήταν η απουσία του απλού κόσμου αλλά και των πολιτικών του αντιπάλων ή των άλλων παρατάξεων του Περιφερειακού συμβουλίου.
*Με πληροφορίες και φωτογραφίες απο το adesmeuti-thrakis.blogspot.com

 


 







Share this

Related Posts

Previous
Next Post »