*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Σεπτεμβρίου

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Με ηγέτη τον Νταβουλτζόπουλο, ο Λεύκιππος διάλυσε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης 79-39! Γιατί δεν έπαιξε ο Ψάλτου; (φώτο)

24 Σεπτεμβρίου

 




Στην τρίτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξανθής προκρίθηκε και ο Λεύκιππος που κυριολεκτικά διάλυσε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 79-39! Μια διαφορά 40 πόντων που δείχνει και την ανωτερότητα της ομάδας εν όψει του νέου πρωταθλήματος.
Ωστόσο η ομάδα του Προέδρου Ματθαίου Σαββίδη για να περάσει στα ημιτελικά θα πρέπει να κερδίσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα Καβάλας που κέρδισε επίσης άνετα την Θύελλα Φερών με 79-49, καθώς με την κλήρωση το Δημοκρίτειο πέρασε στην επόμενη φάση.
Σημειώνεται ότι μολονότι ξεκίνησε τις προπονήσεις, το μεγάλο αστέρι της ομάδας ο Ψάλτου δεν έχει ακόμη επανέρθει στην ομάδα και ετοιμάζεται να τα δώσει όλα στο πρωτάθλημα ή στον…τελικό του Κυπέλλου! Πάντως ήταν στον πάγκο στο παιχνίδι του Σαββάτου και μέχρι ένα σημείο υπάρχει ερωτηματικό για το ότι δεν έπαιξε καθόλου.
Αίσθηση πάντως προκάλεσε η εκπληκτική εμφάνιση του Φώτη Νταβουλτζόπουλου (σ.σ. Η χρυσή μεταγραφή απο τον Αρίωνα) που απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι έχει τσαμπουκά και θα αναδειχτεί ο νέος ηγέτης της ομάδας, ενώ σταθερός παραμένει ο έμπειρος Σταμπουλής. Αντίθετα ο Κουμπάνης ήταν κατώτερος άλλων εμφανίσεων.
ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ (προπονητής Σωτήρης Κοκκινόπουλος): Κουμπάνης 14 Νταβουλτζοπουλος 25, Στεργίου Δ. 2, Δωδος, Χρήστου Φ,  Νυμφοπουλος 4, Παϊταρης, Σαββίδης, Πλωμαρίτης 1, Σταμπουλής 21, Παπλάκης 4, Κάλφας 8 Κοκκινόπουλος Σ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου έχουν ως εξής.
Αστέρας Καβάλας – Θύελλα Φερών 77-49
Λεύκιππος Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 79-39
Δημοκρίτειο Κομοτηνής – Φιλία Ορεστιάδας 81-56
*Το Δημοκρίτειο Κομοτηνής πέρασε στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα!
 






 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »