*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Σεπτεμβρίου

Η Μαίρη Παπαδοπούλου δήλωσε make up artist στο «Survival secret»!

09 Σεπτεμβρίου
*Ξεκίνησαν ήδη στην Κουρούτα Αμαλιάδας τα πρώτα γυρίσματα του νέου τηλεοπτικού παιχνιδιού «Survival secret» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου!
-Τα πρώτα γυρίσματα αφορούσαν το τηλεοπτικό spot με την παρουσίαση των παικτών και ιδού η δική μας Ξανθιώτισσα παίκτρια, Μαίρη Παπαδοπούλου στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση που συμμετέχει στο παιχνίδι με την κόκκινη ομάδα των… «μη διάσημων»!!!
-Η Μαίρη δήλωσε make up artist και όχι αθλήτρια Kick Boxing όπως φαίνεται στο τηλεοπτικό σποτ!
…….
*Χαμός έγινε άλλη μια βραδιά στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ την Πέμπτη το βράδυ με τον φοβερό DJ Ιορδάνη Καγιά, το νέο μεταγραφικό αστέρι του Τάκη Αλεξούδα από το «ΑΙΓΑΙΟΝ» της Κεραμωτής!
-Τρομερή κοσμοσυρροή και κυρίως νεολαία που συνεχώς χόρευε πάνω στα μπαρ!
-Φέτος αναμένεται να είναι η… χρονιά του… Καγιά στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Τρέμετε ΤΖΟ STAV και… Γιωργάκη Ψαθά!
……
*Πού τους χάνεις… που τους βρίσκεις κάθε βράδυ, όλο στο στέκι του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης στις Γιορτές Παλιάς Πόλης είναι οι δυο κολλητοί Αντώνης Χειμωνίδης και Χρήστος Ζάρρας και μάλιστα άνευ Γιωτούλας ή άλλης γυναικείας παρουσίας!
-Οι δυο κολλητοί συζητούσαν για το νέο τραγούδι του Αντώνη που αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα!
……
*Στην έκθεση των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ στην Εμπορική Λέσχη Ξάνθης, εθεάθη το βράδυ της Πέμπτης η απαστράπτουσα Ράνια Μάρκου, ιδιοκτήτρια του καφέ Ray Carpo!
-H Ράνια δεν θα μπορούσε να λείψει από την έκθεση και ιδιαίτερα την Πέμπτη το βράδυ, όπου όλη η ομάδα της Ξάνθης, με ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο κλπ ήταν εκεί και είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολλούς αγαπητούς γνώριμούς της από την εποχή που εργαζόταν στην ΠΑΕ!
-Στη φωτογραφία μαζί με έναν πρώην συνάδελφό της στην Ξανθιώτικη ΠΑΕ τον αγαπητό Μπάμπη Κυρλίδη ο οποίος είναι και η ψυχή της έκθεσης των παλαιμάχων για τα 50 ιστορικά χρόνια της ομάδας και του επετειακού βιβλίου!!!
……
*Νέες μεταγραφές και στο μουσικό συγκρότημα «Ντιριντάχτα» των Φίλιππου Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη;;;
-Το ρωτάω αυτό διότι πρόσφατα εμφανίστηκαν σε γάμο, έχοντας στο καλλιτεχνικό σχήμα τους δυο νέα μέλη, την Γεωργία Τζάνη και τον Γιώργο Ασλάνογλου!
-Πάντως οι «Ντιριντάχτα», βρήκαν στο πρόσωπο της Γεωργίας Τζάνη την αντικαταστάτρια τόσο της Σίλια Λιώγα όσο και της Γεωργίας Ταστσόγλου, αφού όπως διακρίνεται στη φωτογραφία μοιάζει ως σωσίας τους!!!
-Μια στη συσκευασία των… δυο!
……
*Και τέλος, την περασμένη Τετάρτη το βράδυ ο τρομερός και φοβερός showman, ο άνθρωπος ορχήστρα Νίκος Στογιαννίδης με το μπουζούκι του και μόνο, ξεσήκωσε όλο τον κόσμο στο στέκι του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεύκης «ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ»!

-Θαυμάστε τον!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »