*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Σεπτεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Δημήτρη Χαϊτίδη είσαι...Θεός! Και στο άλμα επί Κοντώ...

23 Σεπτεμβρίου
*Πρώτη μέρα χθες των Βαλκανικών αγώνων στίβου και ο γνωστός Πολιτικός Μηχανικός και πρώην ηθοποιός της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής Ξάνθης, Δημήτρης Χαϊτίδης, πήρε χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στην κατηγορία 55-59 με νέο ατομικό ρεκόρ 2,30μ...
-Συγχαρητήρια Δημήτρη και σου εύχομαι χρυσό και στο Παγκόσμιο!!!
*Τρίτο κατά σειρά «χτύπημα» από τον Τάκη Αλεξούδα στον «Ιούδα», που τον ρωτούσε όλη την εβδομάδα από τη στήλη αν θα συνεχιστούν και φέτος οι περσινές επιτυχημένες βραδιές στο ΚΥΤΤΑΡΟ.
-Μόλις χθες ανακοίνωσε ο Τάκης ότι κάθε Παρασκευή επανέρχεται η βραδιά «σπάμε πιάτα» και μάλιστα με DJ τον Ιορδάνη Καγιά!
-Επίσης από τις 23:00 έως τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα τις Παρασκευές η φιάλη θα κοστίζει μόνο 40 ευρώ!
-Απανωτές αλλαγές και εκπλήξεις φέτος από τον Τάκη στις βραδιές του ΚΥΤΤΑΡΟ και περιμένουμε και τη… συνέχεια!!!
……
*Και όσο για την Θωμαή του Ελληνάδικου;;;
-Χθες έχασε τον αγαπημένο της σκύλο Έκτορα ο οποίος απεβίωσε και η Θωμαή ήταν, άστα να πάνε…
«Antio kale mou file den tha se ksexasw pote..eisoun gia emena panta ekei,dipla m na me perimeneis na me prosexeis na me agapas k na m to dixnis.KALO PARADISO MIKRE MOU...», έγραψε εμφανώς συγκινημένη στο Facebook για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της Έκτορα αναρτώντας και φωτογραφίες μαζί του!
-Κουράγιο Θωμαή!
……
*Άλλη μια ευχάριστη είδηση από τη στήλη!!!
-Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε την Πέμπτη ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης αφού η σύζυγός του έφερε στον κόσμο την δεύτερη κορούλα τους!
-Ο Ανέστης, που χθες συνόδευε τον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιο του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννη Μανιάτη, στην περιοδεία του στην Ξάνθη, είχε το μυαλό του μια στο… κόμμα και μια στην νεογέννητη κορούλα του!
……
*Δείτε όμως τον τρόπο που επέλεξε ο Ανέστης Αντωνιάδης στο Facebook να καλωσορίσει την κορούλα του με μια καταπληκτική ανάρτηση!
-Μια φωτογραφία με ένα ροζ μπαλόνι και το ακόλουθο συγκινητικό μήνυμα:
«Μόλις στο προσωπικό μου blockbuster σίριαλ της ζωής, απέκτησα νέο κύκλο επεισοδίων. "Τρείς Γυναίκες, μια γάτα και εγώ". Την απεριόριστη αγάπη μου στην Anna Balafouti. Μου χάρισε άλλο ένα τυπακι, μια μουριτσα, μια..........., έμεινα από επίθετα, ουσιαστικά, λέξεις».
……
*Και τέλος, αύριο Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21:30, το μουσικό σχήμα «Πάμε μπουζούκια» με Γιώργο Κουμουλίδη, Γεωργία Ταστσόγλου και Μάριο Κιοσσέ, θα πραγματοποιήσει άλλη μια live εμφάνιση cafebar pizza «ΕΝ ΛΕΥΚΩ» στη Νέα Πέραμο Καβάλας!
-Όσοι πιστοί θαυμαστές τους, σπεύσατε να τους απολαύσετε!

-Καλό Σαββατοκύριακο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »