*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Οι Παλαίμαχοι μετέτρεψαν το Κοκκάλας σε...Θόδωρο..Κόκαλα!

14 Σεπτεμβρίου
………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1 
 «O Δήμος Ξάνθης είναι ο μόνος δήμος εν Ελλάδι όπου επί δύο χρόνια περίπου δεν λειτουργεί η Κανονιστική και κάποια στιγμή τις ζημιές που έχουν υποστεί τόσο οι επιχειρηματίες όσο και το δημόσιο συμφέρον (δηλαδή ο ίδιος ο Δήμος..), θα προσκληθούν να τα πληρώσουν οι ίδιοι, αφού προς το παρόν ο πελάτης του Μπάμπης Δαργανάκης, κατέθεσε μόνο μηνύσεις κι όχι αγωγές…».
(Ο γνωστός δικηγόρος και καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης Χρήστος Δετσαρίδης στην «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ»)
-Μπάμπη, βάλε κι εσύ τον δικό σου καθηγητή να απαντήσει στον καθηγητή του… Κυβερνείου και του Δαργανάκη για να γίνει…»νομική» κόλαση!
…………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Καλά που δεν άκουσαν χθες στην Ανοιχτή γραμμή του Xanthi channel τον καθηγητή πολιτικού δικαίου του ΔΠΘ και γνωστό δικηγόρο Χρήστο Δετσαρίδη, Δημαρχόπουλος και Κίρατζη Ερκάν! Ευτυχώς…
-Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν θα κοιμόνταν καθόλου ήσυχα το βράδυ της Τρίτης... Όπως βεβαίως και οι δημοτικοί σύμβουλοι που μηνύθηκαν για την υπόθεση του Κυβερνείου…
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Δεν άκουσαν (;!), αλλά άκουσαν οι… άλλοι κι αυτό είναι ακόμη χειρότερο!
                                    Σεμνά &Ταπεινά
*«Καρφάρα» Ζαγναφέρη για Δημαρχόπουλο Μπάμπη…
-Τρία χρόνια τον περιμένω να μου φέρει την μελέτη για τη γέφυρα των Κιμμερίων.
Η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης μπορεί να βρει τα λεφτά και να την κατασκευάσει, δεν μπορεί όμως να κάνει μελέτες…
-Ε, αν πω τότε στον Πλέσσια ή στον Καραμπίνη, μήπως και την κάνουνε και σαν… «δωρεά» για την εξυπηρέτηση των κατοίκων!
……
*Αν και για να είμαι ειλικρινής με τόσους μηχανικούς που διαθέτει ο Δήμος Ξάνθης και τέτοια διευθύντρια σαν την κυρία Μανά, δεν μπορεί να κάνει τη μελέτη η Τεχνική υπηρεσία; Και χρόνο να κερδίσουμε, αλλά και χρήμα;
……
*Και στο φινάλε διαθέτουμε κύριε Δημαρχόπουλε και ξέρεις εσύ… και τον Σάββα Παυλίδη! Που τέτοιες μελέτες (και για τόσο μικρές γέφυρες μάλιστα…), τις «παίζει» στα…δάχτυλα!
…..
*Εδώ ο Σάββας έλυσε το πελώριο θέμα του νέου ΧΥΤΑ για την Ξάνθη.
-Στη μικρή γέφυρα των Κιμμερίων έμεινες και δεν την κάνεις τόσα χρόνια;
-Για να μη σου πω ότι μούρχεται να σου γυρίσω τον Δημήτρη Πετρόπουλο για έναν μήνα στον Δήμο, να κάνει την μελέτη… και μετά επιστρέφει στις συνθέσεις των νέων του τραγουδιών!

…………….
Καλά δεν ήξερε…δεν ρώταγε ο Γιάννης Τσιλιγγιρίδης να μάθει ότι οι σχέσεις του Θόδωρου Κοκκάλα με τον εκδότη του «Μ» Πάνο Παπαδόπουλο πάντα ήταν πολύ φιλικές και ο ένας ποτέ δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τον άλλον;
Κι άντε δεν ήξερε ο Γιάννης, δεν ήξεραν ούτε ο Μπάμπης Χατζημεστής με τον Μπάμπη Κυρλίδη; Και γιατί δεν ρώταγαν;
Καθότι με την επιστολή του Θόδωρου Κοκκάλα εκτός του ότι εκτέθηκαν πολύ στους φιλάθλους της Ξάνθης, αλλοίωσαν και  το όνομά του από Θόδωρο Κοκκάλα σε Θόδωρο…Κόκαλα! Έτσι ακριβώς όπως το διαβάζετε!
Νέος αντιδήμαρχος στις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου Κομοτηνής -Ο Γιάννης Μουρτίδης στη θέση του Ισμαήλ Λεβέντ
Αλλαγή «φρουράς» στις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου Κομοτηνής.
Με  αίτηση που φέρει ημερομηνία Paraskey;h 8/9/2017, ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος, Υποδομών και Πολεοδομίας κ. Ισμαήλ Λεβέντ υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, η οποία και έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη.
Μάλιστα η αντικατάσταση του κ. Λεβέντ στην αντιδημαρχία καθαριότητας ήταν άμεση, αφού λίγη ώρα αργότερα ο δήμαρχος Κομοτηνής με απόφασή του όριζε ως νέο αντιδήμαρχο τον κ. Γιάννη Μουρτίδη.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: «Νταβατζής» της Κυβέρνησης 
ο Πάνος Καμμένος
Επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένος, τον οποίο αποκάλεσε «νταβατζή» της κυβέρνησης.
Αφορμή για την επίθεση στάθηκε η δήλωση του υπουργού που έκανε λόγο για «νταβατζιλίκι» σχετικά με την παραχώρηση στρατοπέδου της περιοχής.
Ο δήμαρχος χαρακτηρίζει «νταβατζή της κυβέρνησης» και «πολιτικό απατεώνα» τον Πάνο Καμμένο, κατηγορώντας τον ότι λέει ψέματα και πως κορόιδεψε τον σερραϊκό λαό. 
«Ο νταβατζής της κυβέρνησης δεν μπορεί να μιλάει για νταβατζιλίκι και να προσβάλλει την τοπική κοινωνία των Σερρών. Ο κ. Καμμένος κορόιδεψε τον σερραϊκό λαό. Είναι ψεύτης και αναξιόπιστος. Είναι ένας πολιτικός απατεώνας», ανέφερε σε δήλωσή του ο κύριος Πέτρος Αγγελίδης.
-Χρύσα περιμένω ανάρτηση και φουλ επίθεση στον Δήμαρχο Σερρών..! Πριν στείλω τον Τέρενς Κουικ με τον Διαμαντή και την φίλη του Ελένη Κίτσου!
Σύλληψη δύο γυναικών στην Τουρκία διότι έπιναν… μπίρα
Η τουρκική αστυνομία προέβη στην σύλληψη δύο γυναικών που έπιναν μπίρα σε πλαζ.
Και οι δύο γυναίκες ασκούν την ιατρική. Η είδηση δημοσιεύεται στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων διότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά και για πρώτη φορά οι αρχές επιβάλλουν πρόστιμο για την κατανάλωση μπίρας.
Μέχρι σήμερα δεν υφίσταται νόμος που να απαγορεύει ξεκάθαρα την δημόσια κατανάλωση αλκοόλ. Ενδεχομένως οι τουρκικές αρχές να επικαλούνται άλλες διατάξεις που «εξυπηρετούν» τις ισλαμιστικές επιλογές του καθεστώτος Ερντογάν.
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Αυτός είναι ο ειδικός σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρη, 
Χρήστος Παπαχαβιάρη. Προσόν του διορισμού του; 
Στις εκλογές του 2104, ήταν στο εκλογικό κέντρο του Αείμνηστου Γ. Παυλίδη…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »