*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Σεπτεμβρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Για τον Θωμά Μίχογλου απλά άς όψεται ο...Στέλιος Μωραϊτης!

20 Σεπτεμβρίου
*Τελικά τον Θωμά Μίχογλου δεν χρειάζεται καν να τον «σκουντήξει» ή να τον… «ακουμπήσει» κανείς…
Τα καταφέρνει και μόνος του άριστα και να… «αυτομπουρδουκλωθεί» αλλά και να… «αυτοκαταστραφεί»!
……
*Τι τους έλεγε λοιπόν ο Δήμαρχος της καθαρότητας και της εντιμότητας που τίποτα δεν… «μασάει» και όλα τα… «πατάει» στους έμμισθους αντιδημάρχους του;!
-Οδηγίες πως από τα 1000 ευρώ θα κρατάν αυτοί τα 600 και θα δίνουν στους… άμισθους τα 400 ευρώ αλλά και πόσο μεγαλόψυχος είναι, αφού στους… αχάριστους «φίλους» μου σαν τον Κιατίπη που τώρα τον «πολεμάνε» τους έδωσε κι άλλο… πόστο για να… οικονομάνε αλλά αυτοί δεν το εκτίμησαν…!
-Με το τεράστιο οικονομικό αντίτιμο των… 150 ευρώ τον μήνα! Άρες μάρες, κουκουνάρες..
……
*Τι άλλο ομολόγησε επίσης επάνω στο «παραλήρημά » του μιλώντας στην «Ανοιχτή γραμμή» ο Δήμαρχος Τοπείρου;
-Ότι τον Χρυσόστομο Κοτόπουλο του έδινε και το Προεδρείο των Καπή και των Παιδικών σταθμών προκειμένου να μην… ανεξαρτητοποιηθεί! Αλλά ο «αχάριστος» (κι αυτός αχάριστος...), ούτε αυτό εκτίμησε και πήγε το πρωί της Δευτέρας στο Δήμο ο Δήμαρχος και κατέθεσε … επιστολή ανεξαρτητοποίησης!
……
*Τα εν Οίκω Μη εν Δήμω, αλλά ο Θωμάς στο παραλήρημά του, δεν προστάτεψε ούτε τον… εαυτό του! Κι όχι μόνο έβγαλε όλους στα «εφτά παζάρια», κραυγάζοντας ότι δεν έχει ανάγκη ακόμη και τον… Χουσεϊν Ογλού Σουνάι κι ας είναι… κουμπάρος του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ!
-Αλλά δεσμεύτηκε ως νέος αρχάγγελος απέναντι σε αυτούς που τον «πολεμάνε», ότι και μόνος του να μείνει θα την κάνει την…κάθαρση!
(σ.σ. Απο ποιόν πλέον; Από τον εαυτό του;)
……
*Και το ρεζουμέ όλης αυτής της ιστορίας όπως εξελίχτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην «Ανοιχτή γραμμή». Όλοι οι άλλοι… «αχάριστοι» και ο Θωμάς ο χουβαρντάς ο… μέγας ευεργέτης τους!
……
*Τόσο ευεργέτης που κανόνιζε με τους έμμισθους αντιδημάρχους του να… μοιράζονται την αντιμισθία τους με τους άμισθους, αλλά τους καθησύχαζε λέγοντάς τους…«μη στεναχωριέστε, εγώ θα σας τα δώσω από αλλού…»!
(σ.σ. Από που αλλού δηλαδή κύριε Μωραϊτη..;)
……
*Μέχρι που ο Χρυσόστομος βαρέθηκε να περιμένει από… «αλλού» κι αφού τα μοιράστηκε δυο φορές με τους άλλους, από κει και μετά τα… κρατούσε!
-Όχι θα κάτσει να σκάσει!!!
……
*Εννοείται ότι αυτά που σας περιγράφω παραγράφω, δεν τα έμαθα με τα «σού ‘πα, μού ‘πες…», αλλά ειπώθηκαν στον αέρα και συγκεκριμένα στην «Ανοιχτή γραμμή» της περασμένης Δευτέρας!
-Και οι περιπτώσεις που σας ανέφερα δεν είναι οι μοναδικές στον Τόπειρο!
……
Για παράδειγμα και τον πρώην αντιδήμαρχο τον Στέργιο τον Κουραμίδη αν ρωτήσετε, πάνω κάτω θα σας πει αυτά που αποκάλυψε κι ο Χρυστόστομος στην «Ανοιχτή γραμμή» αλλά και πόσα του… οφείλονται! (σ.σ. Κάτι άκουσα για 3.000 ευρώ, αλλά μπορεί το συγκεκριμένο ποσόν να είναι και ολίγον υπερβολικό…).
……
*Δεν θα γελάσω, δεν θα κλάψω, μου είναι παντελώς αδιάφορος ο συγκεκριμένος κύριος κι δικαίωμά του να με βρίζει όσο θέλει, αρκεί να «ξεφουρσκώνει» όταν..»φουσιώνει, διότι Μίχογλου στη ζωή μου ήρθαν κι απήλθαν δεκάδες… και αυτοί που τώρα τον «ξεδοντιάζουν» τον… «εξέθρεψαν» και τον… «εξέλεξαν»  Δήμαρχο…!
-Απλά ας όψεται ο… Στέλιος Μωραϊτης! Να τον έχει και να τον… χαίρεται!
(Σ.Σ. Έχουμε άλλωστε πολύ καιρό μπροστά μας...για να ασχοληθούμε και με πολλούς αλλά και με....πολλές υψηλόμισθες....κυρίες!)
*

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »