*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Σεπτεμβρίου

Φρίκη στην Κομοτηνή, βρέθηκε κατασπαραγμένη από ζώα η 64χρονη Βρετανίδα που αγνοούνταν!

23 Σεπτεμβρίου
Νεκρή εντοπίστηκε το Σάββατο το πρωί η Βρετανίδα τουρίστρια που αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης. Η 64χρονη γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση από αδέσποτα ζώα, όπως η ίδια είχε κοινοποιήσει ενημερώνοντας τηλεφωνικά την οικογένειά της στο Λονδίνο το απόγευμα της Πέμπτης. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό της, που ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, συνεχίστηκαν σήμερα για δεύτερη ημέρα,στην περιοχή μεταξύ των Πετρωτών και της Μαρώνειας Ροδόπης. Άνδρες της 4ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής, του Ορειβατικού Συλλόγου, του Ερυθρού Σταυρού, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων που ήρθαν από την Ορεστιάδα του Έβρου εντόπισαν διαμελισμένο το σώμα της.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κομοτηνής η Βρετανίδα προμηθεύτηκε χθες το πρωί ψωμί, νερό, τυρί και φρούτα από παντοπωλείο της περιοχής και απομακρύνθηκε από την Μαρώνεια με ΤΑΧΙ, το οποίο η ίδια είχε καλέσει, και τελικό προορισμό την περιοχή της Μεσημβρίας, όπως η ίδια επίσης ανέφερε σε συνομιλία της με κατοίκους της περιοχής. Έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Η τουρίστρια διέμεινε σε Πανσιόν της Μαρώνειας.
Τι δηλώνει ο ταξιτζής που τη μετέφερε
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον οδηγό ΤΑΧΙ που την μετέφερε στην περιοχή της Μεσημβρίας, γύρω στις έντεκα χθες το πρωί, σημείωσε πως επρόκειτο για μια γυναίκα ηλικίας 60-65 ετών, ευγενική και με ενδιαφέρον για την περιοχή εκφράζοντας παράλληλα κι εκείνος την ανησυχία του για την τύχη της.
Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης δεν έχει κάνει ακόμη καμία ανακοίνωση για την εξαφάνιση της Βρετανίδας τουρίστριας.

 ΕΡΤ Κομοτηνής.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »