*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Σεπτεμβρίου

Η Αναστασία Νικολαϊδου, η τυχερή της κλήρωσης του Συλλόγου Κυπρίων για το 4ήμερο ταξίδι στην Κύπρο-Αναπληρωματικός ο Γ. Μίγκος. (φώτο)

10 Σεπτεμβρίου




Μετά τη συνεργασία του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Ξάνθης με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού για την προβολή της μεγαλονήσου στη διάρκεια των Γιορτών, το βράδυ του Σαββάτου 9/9/2017, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το τετραήμερο ταξίδι στην Κύπρο που ήδη είχε ανακοινώσει ο σύλλογος.
Τελικά έγινε η κλήρωση με την επισκέπτρια του περιπτέρου Αναστασία Νικολάου να είναι η τυχερή της κλήρωσης που έγινε στο περίπτερο του Συλλόγου Κυπρίων στις Γιορτές Π. Πόλης 2017
Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί πάντως η τυχερή υπάρχει και . επιλαχών που είναι ο Γιάννης Μίγκος μετά τη συμπλήρωση των σχετικών αιτήσεων.
Η προσφορά είναι για το Νοέμβριο 2017, από 1 έως 15 και περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου της Λάρνακας, πρωινό, εξασφαλισμένα αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση και την επιστροφή, όπως δήλωσε στο Xanthi channel η Πρόεδρος του συλλόγου Κυπρίων κ. Ελένη Χατζηγεωργίου. Όπως επεσήμανε η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων,  ο μήνας Νοέμβριος είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για την Κύπρο, αφού οι θερινοί μήνες είναι ιδιαίτερα θερμοί στο νησί και οι κλιματολογικές συνθήκες την περίοδο αυτή αντιστοιχούν στον μήνα Σεπτέμβριο στην Ελλάδα.
Σε ανάρτησή της στο fb για το συγκεκριμένα θέμα η δραστήρια Πρόεδρος, ανέφερε τα παρακάτω:
 Τελευταία μέρα των Γιορτών Παλιάς Πόλης χτες και ο καιρός μας τα χάλασε. Ο Σύλλογος Κυπρίων Ξάνθης όμως πιστός σε όσα λέει προέβη στην κλήρωση του τετραήμερου ταξιδιού για Κύπρο μια προσφορά του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού όσον αφορά τα αεροπορικά εισιτήρια και την μετάβαση και επιστροφή προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας και διαμονή 3 διανυκτερεύσεων προσφορά του Sentido Sandy Beach Hotel στη Λάρνακα. Τυχερή στην κλήρωση του ταξιδιού που έγινε χτες το βράδυ στο στέκι του Συλλόγου μας παρουσία αρκετού κόσμου, η Αναστασία Νικολαϊδου με επιλαχών τον Ιωάννη Μίγγο. Ευχόμαστε στην μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού μας, καλό ταξίδι και να περάσει όμορφα στο νησί μας. Ευχαριστούμε ακόμη και τους δύο χορηγούς του τον ΚΟΤ και το Sentido Dandy Beach hotel. Φωτογραφίες της κλήρωσης θα αναρτήσω μόλις τις παραλάβω.






Share this

Related Posts

Previous
Next Post »