*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Σεπτεμβρίου

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ: 3 χρόνια περιμένω τη μελέτη από τον Δήμο για την γέφυρα των Κιμμερίων!

14 Σεπτεμβρίου
*«Πέταξε το γάντι» ο Αντιπεριφερειάχης Ξάνθης στον Δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο κατηγορώντας τον για τεράστια καθυστέρηση
*Ας μου φέρει τη μελέτη ο Δήμαρχος, για να προβεί άμεσα η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης στη κατασκευή της νέας γέφυρας!
«Πέταξε το γάντι» ο Αντιπεριφερειάχης Ξάνθης χθες στον Δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο για το θέμα της γέφυρας των Κιμμερίων, ένα θέμα που απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια τους κατοίκους.
Όπως είναι γνωστό, με αφορμή την σοκαριστική κατάρρευση της γέφυρας Πολυάνθου στο οδικό δίκτυο Κομοτηνής - Ιάσμου, όπου από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, η δημοτική παράταξη  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ επανέφερε το θέμα που έθιξε  προ μηνός στο Δημοτικό  Συμβούλιο Ξάνθης, αναφορικά με την γνωστή (μικρή) γέφυρα των Κιμμερίων, αναφέροντας τα παρακάτω:
«Προσκαλούμε την δημοτική αρχή να εξετάσει σοβαρά το θέμα και να προβεί στην κατασκευή νέας γέφυρας στα Κιμμέρια που θα εξυπηρετεί τους πεζούς και ιδιαίτερα τα παιδιά των σχολείων.
Προσκαλούμε και παρακαλούμε τους συναδέλφους όλων των δημοτικών παρατάξεων που εξελέγησαν και εκπροσωπούν τον οικισμό των Κιμμερίων να συνδράμουν στην προσπάθειά μας ώστε να ευαισθητοποιηθεί  η δημοτική αρχή και να κατασκευάσει -όπως είχε υποσχεθεί- νέα γέφυρα.
Τα “δάκρυα” και τα λόγια κατόπιν εορτής θα είναι άχρηστα. Πριν θρηνήσουμε λοιπόν θύματα καλούμε να πραγματοποιήσετε κ. δήμαρχε του δήμου Ξάνθης την υποχρέωσή σας και την υπόσχεσή σας για ένα έργο που έπρεπε ήδη να είχε υλοποιηθεί.
Για την δημ. παράταξη
Ξάνθη-Σταυρούπολη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
Ιπποκράτης Καμαρίδης
Χρυσούλα Δημούδη»
ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ:  3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 
ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ!
Στο συγκεκριμένο θέμα λοιπόν τοποθετήθηκε χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης αποκαλύπτοντας το μεσημέρι της Τετάρτης στο Xanthi channel και την εκπομπή "Ανοιχτή γραμμή" ότι «εδώ και τρία χρόνια έχει ζητήσει και περιμένει μελέτη από τον Δήμο Ξάνθης προκειμένου να προχωρήσει στην κατασκευή της η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης».
«Μελέτες όπως γνωρίζετε κύριε Παπαδόπουλε-είπε στην Ανοιχτή γραμμή ο Κώστας Ζαγναφέρης -εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε. Ζήτησα και περιμένω τρία χρόνια…Ας μου φέρει τη μελέτη ο Δήμαρχος, για να προβεί άμεσα η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης στη κατασκευή της νέας γέφυρας. Εμείς σαν Περιφέρεια έχουμε τα χρήματα να δώσουμε τη λύση...»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »