*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η αποκαλυπτική ανφάς φωτογραφία του υποψήφιου για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιου Τσορλίδη..

08 Αυγούστου
Άλλαξε φώτο στον τοίχο του ο υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιος  Τσορλίδης και ιδού η νέα του εμφάνιση…! Έτοιμος για αγώνα…
Μην επιτρέπεις στις γνώμες των μέτριων να σε ρίχνουν. Ονειρεύεσαι και ο μέτριος νομίζει ότι είσαι τρελός. Πετυχαίνεις και ο μέτριος νομίζει είσαι τυχερός. Κερδίζεις χρήματα και ο μέτριος νομίζει είσαι άπληστος. Μην δίνεις σημασία τέτοιοι άνθρωποι δεν μπορούν να πιάσουν την ουσία και δεν θα ξεφύγουν από την μετριότητα και την μιζέρια.
Το χειρότερο από όλα είναι να σε κυβερνούν οι μέτριοι
(O Μάκης Τζάτζος στο fb)
-Τους ανίκανους που τους τοποθετείς;

Ένα λάθος διατύπωσης στο ρεπορτάζ του Καναλιού 6 αναφορικά με την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος προσχολικής εκπαίδευσης σε νηπιαγωγεία που λειτουργούν σε αμιγώς μειονοτικούς οικισμούς της Θράκης και την απάντηση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου  προς τον διδασκαλικό σύλλογο έγινε η αφορμή να χυθεί και πάλι το μελάνι της μαύρης προπαγάνδας το οποίο συνειδητά διαστρεβλώνει την πραγματικότητα…
(Από την…«αποκατάσταση» της υπαλλήλου του ΙΝΕ Ξάνθης και συντάκτριας των δελτίων τύπου του Κανάλι 6 Μαρία Κώστογλου για την λάσπη κατά του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου)
-Τελικά για όλα τα…μαύρα φταίνε οι…μαύροι προπαγανδιστές! Και κυρίως για την δική μας «μαυρίλα»…
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Φίλος της στήλης, διότι στο f.b δεν τον έχω φίλο, μου έστειλε το παρακάτω σχόλιο του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικού Τομέα Νίκου Ευφραιμίδη:
«…Είναι σαν κάτι σκυλάκια στο χωριό μου που τα πετάνε ένα κόκαλο και καυγίζουν ενώ το γλύφουν»
…..
*Γαβγίζουν θα ήθελε προφανώς να πει ο κύριος Ευφραιμίδης, αλλά δεν ήξερα ότι αυτό συμβαίνει με κάποιους στο Δαφνώνα το χωριό του!
-Δεν μας λέει όμως ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού που ΣΠΑΝΙΑ ανοίγει το στόμα του στο Περιφερειακό Συμβούλιο…ποιοι είναι αυτοί που γλύφουν το κόκαλο και ποιος τους το πετάει;
-Θα περιμένω με αγωνία..
…..
*Πολύ σωστή η κίνηση του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζη -κάθε χρόνο και κάποιος άλλος-, να αναθέσει φέτος την παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ των γιορτών Π. Πόλης 2017 στον νεαρό Δημήτρη, γιο του Τένη Καμαρίδη.
Ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά και το τηλεοπτικό σποτ που παρήγατε είναι άριστο από κάθε άποψη, προβάλλοντας τον θεσμό σε όλη την Ελλάδα, καθώς εγκρίθηκε και από το ΕΣΡ και αναμένουμε να βγει και από τα μεγάλα κανάλια. Μπράβο του.
ΚΑΛΑ ΝΑ «ΠΑΘΟΥΝ» ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ… «ΠΑΡΑΝΟΜΟ»  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ!
Ουκ ολίγοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου Ξάνθης κινδυνεύουν με διάφορες αποφάσεις που έχουν ψηφίσει στο δημοτικό συμβούλιο, να πάνε κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος…
Κι όλα αυτά, γιατί τους κάλεσε στο γραφείο του ή τους πήρε τηλέφωνο ο κύριος Δημαρχόπουλος έναν έναν, ώστε να ψηφίσουν αυτό που ήθελε ο ίδιος, άσχετα αν γνώριζε ότι έτσι παρανομούν….
-Πολλοί λοιπόν ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ, εν γνώσει τους ότι κινδύνευαν να πάνε κατηγορούμενοι και μιλάω για τους «ξύπνιους» ή αυτούς που γνωρίζουν τον Νόμο…
-Κάποια άλλα….«ντουρντουβάκια» όμως ψήφισαν για να μην του χαλάσουν το χατίρι, άσχετα αν προφορικά του εξέφρασαν τις διαφωνίες τους…
Το δικό μου σχόλιο λοιπόν; Καλά να «πάθουν» και να μην διαμαρτύρονται για τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο, γιατί το ήξεραν ευθύς εξ’ αρχής ότι για να «διασωθεί» ο ίδιος, αν χρειαστεί θα τους «δώσει» όλους….Κι έπεται και συνέχεια!
Μπράβο Κώστα Ζαγναφέρη! Στο λαό για δροσιά η αίθουσα συσκέψεων της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης από 7 έως 11-8-2017
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, οι πολίτες που χρειάζονται, λόγω του καύσωνα δροσιά, έχουν την δυνατότητα να δροσιστούν στην αίθουσα συσκέψεων.
Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας Ξάνθης ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στον Νομό η κλιματιζόμενη αίθουσα συσκέψεων στο 2ο δεύτερο όροφο της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης θα διατίθεται στο κοινό από την Δευτέρα 7-8-2017 έως την Παρασκευή 11-8-2017 και από 7:00 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα.
.....
Ούτε κουβέντα δεν αντάλλαξαν το βράδυ της Κυριακής στο καλοκαιρινό του Elisso Hotel όταν συναντήθηκαν τυχαία, ο Τομεάρχης της Ν.Δ. στο Νομό Ροδόπης Κώστας Παπαβραμίδης και ο Περιφερειάρχης της ΝΔ. και ο εκ Βόλου κολλητός του Μέτιου, Αντώνης Πασχάλης. Μάλιστα ο Κώστας Παπαβραμίδης επιδεικτικά δεν χαιρέτισε τον Αντώνη Πασχάλη, τον οποίο και θεωρεί «αχίλλειο» πτέρνα της Ν.Δ. στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Πράγματα που τα έχει μεταφέρει φυσικά και στα κεντρικά….
Τι τους θέλεις τους νέους «χάρτες» κύριε Κώστα Αντωνιάδη;
Ενώ στις αποθήκες της Περιφέρειας ΑΜΘ υπάρχουν στα αζήτητα περίπου 24-30.000 χάρτες αν δεν κάνουμε λάθος (σ.σ. Από παραγγελίες του Αείμνηστου Γ. Παυλίδη…), ο νέος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης ζήτησε νέους…χάρτες προϋπολογισμού 20.000 ευρώ αλλά και 25.000 ευρώ για….τηλεοπτικές παραγωγές, ή μάλλον για…οπτικοακουστικά μέσα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η απόφαση.
Φυσικά εντός των ημερών θα ζητήσουμε από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο αναλυτικά να μας πει τι χρήματα έδωσε η Περιφέρεια ΑΜΘ σε εταιρείες που εκπροσωπούν συγκεκριμένα ΜΜΕ της Περιφέρειας….
Κι εκεί θα δείτε τι έχει να αποκαλυφθεί!
(σ.σ. Καθότι με δημόσιο χρήμα οι άνθρωποι, θέλουν να κάνουν και την προπαγάνδα αλλά και την αυτοπροβολή τους!)


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »