*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Αυγούστου

Συνελήφθη 29χρονος Έλληνας για κλοπή και απόπειρα κλοπής οικιών στην πόλη της Κομοτηνής

13 Αυγούστου
Συνελήφθη, το Σάββατο  (12-8-2017), το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής, που διαπράχθηκαν την 12-8-2017.
Αναλυτικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου, στην Κομοτηνή, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο διότι τον εντόπισαν να έχει εισέλθει σε αύλειο χώρο οικίας χωρίς όμως να προλάβει να αφαιρέσει οτιδήποτε, ενώ όπως προέκυψε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας διέρρηξε έτερη οικία, αφαιρώντας από το εσωτερικό της ένα (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και μικρό χρηματικό ποσό.
Στο πλαίσιο των ερευνών και την κατοχή του δράστη βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και τα χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους, καθώς επίσης 1 ρολόι χειρός, 1 κόσμημα και το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.
Σημειώνεται ότι ο 29χρονος κατείχε επίσης μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.
Επισημάνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »