*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Αυγούστου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Έφυγε ο ιστορικός Πρόεδρος του Ερμογένη Ξάνθης Ιωάννης Ντόσης. Η κηδεία του έγινε στις 18.00 του Σαββάτου στο Γηροκομείο.

12 Αυγούστου
*Ο ιστορικός Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης Ιωάννης Ντόσης με το καλύτερο κομμάτι της ζωής του. Την ομάδα του Ερμογένη και τους παιχταράδες εκείνης της εποχής...

Σε ηλικία 83 χρονών, πέθανε στο Γηροκομείο Ξάνθης όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, ο ιδρυτικός και ιστορικός Πρόεδρος του Ερμογένη Ξάνθης Ιωάννης Ντόσης.
Η κηδεία του έγινε στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου (σήμερα) στο Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης του Γηροκομείου Ξάνθης.
Ο Ιωάννης Ντόσης συνέδεσε για πολλά χρόνια τη ζωή του με το μπάσκετ στη Ξάνθη και την ιστορική ομάδα του τότε Ερμογένη. Μπορεί να παρεξηγήθηκε πολύ, κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά του στο Ξανθιώτικο μπάσκετ. Πρόσφερε επίσης πολλά και συνείσφερε οικονομικά στο Γηροκομείο Ξάνθης. Στο τελευταίο μοναχικό του αντίο, απουσίαζαν στο σύνολο οι μπασκετικοί της Ξάνθης…Ακόμη κι αυτοί που επί παντοδυναμίας του στον Ερμογένη, έτρεχαν από πίσω του…γονείς και παίχτες. 
Τον αποχαιρέτισαν λίγοι συγγενείς (τα ανήψια του) και τρόφιμοι του Γηροκομείου Ξάνθης.  Μαζί του έφυγε και ένα μεγάλο και ιστορικό κομμάτι του Ξανθιώτικου μπάσκετ...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »