*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιουλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Κ

25 Ιουλίου

*Χαμός του χαμού στον Σαμπάνη το βράδυ της Παρασκευής, κόσμος πολύς και μια ευκαιρία να θυμηθούμε τα…παλιά!
Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποθεώθηκε από τους φίλους του και έδωσε ραντεβού….για του χρόνου!
Καλοκαίρι και My club χωρίς Σαμπάνη, δεν γίνεται!
….
*Σημειώνω ότι στο MY club με μεγάλη παρέα γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια υπέροχη τούρτα και η πανέμορφη Ελεάνα Μίχογλου που τα έδωσε όλα με τις πρωτοτυπίες και τα…φλαμίνγκο της!
Ιδού και μια φωτογραφία από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο πριβέ της…
……

*Μεταξύ των άλλων, τα γενέθλια της Ελεάνας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Μαρία Παπαδοπούλου, η Σίλια με τον νέο της αμόρε τον Γιάννη Αλεξόπουλο, ο Τάσος από το Κτήμα, η Λίνα Μπέρτου αλλά…σόλο και γενικά ένα μπουκέτο με πανέμορφες φίλες και προσκεκλημένες….
…….
*Το αποκλειστικό μου; Μα η σπέσιαλ εμφάνιση στη βραδιά με τον Σαμπάνη του εκδότη του «Μαχητή» Πάνου Παπαδόπουλου που είχε στην παρέα του τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό Δημήτρη Γεωργιάδη και λίγο αργότερα σε αυτήν προστέθηκαν ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Μπέης με έναν φίλο του.
….
*Στη βραδιά με τον Σαμπάνη είδα ακόμη τον δημοφιλή Ξανθιώτη τραγουδιστή Τάσο Ζήση, τον πρώην Δημοτικό σύμβουλο Νίκο Παπαδόπουλο με μεγάλη παρέα με αστέρι της βραδιά φυσικά την υπέροχη Γιάννη Πετράκου που όπως πάντα ήταν η…θεά του My club.
(σ.σ. Αν και τις εντυπώσεις έκλεψε η υπέροχη κόρη τους που σε 1-2 καλοκαίρια την βλέπω να αναλαμβάνει ρόλο στο My club…!)
…..
*Σημειώνω ότι ο Δημήτρης Γεωργιάδης παρουσίασε το Σάββατο στο κατάμεστο My club μια ξεχωριστή βραδιά με τον φοβερό d.j. τον Βαλεντίνο…
Με τον οποίο φυσικά πριν πάει στο My, έκανε την τσάρκα του και από το…Κυβερνείο όπου και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί με γκεστ σταρ τον Ντορόζ!
…..
*Η αποκλειστικότητά μου; Σε διακοπές με το νέο επίσημο πλέον αμόρε του την βρίσκεται ο Μπάμπης Δαργανάκης…Ονόματα όμως μη με ρωτάτε, γιατί θα σας απαντήσω με στίχους του ...Αλεξανδρ-ινού ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη. 
….
*Πολύ σταρ το παίζει ο πρώην ραδιοφωνάς Μουφίτ Ραμαδάν που σαν συνεργάτης του Νικολαϊδη, δρέπει…δάφνες κυριολεκτικά με τραγουδιστές και τραγουδίστριες…
Ιδού λοιπόν σε μια καυτή φωτογραφία με την δημοφιλή τραγουδίστρια και τον Γιώργο Αγγελάκη στο υπέροχο Karma beach bar.της Χαλκιδικής!
-Α ρε Μουφίτ για σένα είναι η ζωή τελικά!
O ΓΥΦΤΟΣ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »