*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιουλίου

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗ Μπήκε στο Κέντρο Πολιτισμού αλλά και στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ, ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης!

24 Ιουλίου


ΤΗΝ Δευτέρα 24 Ιουλίου και ώρα 14:30, συνεδρίασε  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης. Στην συνεδρίαση έγινε αντικατάσταση μελών στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού, στο κέντρο Κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, στο δ.σ. του Δημοτικού Ραδιόφωνου και στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων, ενώ εμφανίστηκαν ενωμένες οι παρατάξεις Μανώλη Φανουράκη και Ιπποκράτη Καμαρίδη με τον γιατρό να επιστρέψει ενισχυμένος ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης, τόσο στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, όσο και στη ΔΕΥΑΞ στη θέση του παραιτηθέντος Θανάση Ξυνίδη.
Αναλυτικά:
Στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης σε αντικατάσταση του Δημήτρη Μπένη και του Ηλία Βασιλούδη εκλέχτηκαν ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης της παράταξης Ξάνθη Νέα Εποχή και ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Ρεκάρης της Κοινωνίας Δημοτών.  
Στο Δ.Σ. του Κέντρου Προστασίας και Αλληλεγγύης εκλέχτηκε ως Αναπληρωματικό μέλος η Ειρήνη Χαριτωνίδου.
Το θέμα που αφορούσε το Δ.Σ. του Δημοτικού Ραδιόφωνου με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΘΕΑΜΑΤΟΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» ήρθε ημιτελές και αποσύρθηκε γιατί θα πρέπει να οριστεί και πολίτης αλλά και δημοτικός σύμβουλος.
Στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ εκλέχτηκε ο Ιπποκράτης Καμαρίδης σε αντικατάσταση του Θανάση Ξυνίδη με την στήριξη και της Κοινωνίας Δημοτών.
Στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης εκλέχτηκε ο Νίκος Ανταμπούφης.
Στο 25ο ΘΕΜΑ που ήταν και το πλέον κρίσιμο εγκρίθηκε η αίτηση  επιχειρηματία για την εκμίσθωση χώρου έναντι του γηπέδου ΑΟΞ (εισηγήτρια Μαρία Σπανού) με 21 ψήφους υπέρ 5 λευκά (Δρεμσίζης, Μούρκας, Παρτσαλίδου, Μπαντάκ Σιαμπάν, και Σουά) και μία ψήφο κατά ο Nίκος Ανταμπούφης. 
Τα περισσότερα θέματα της σημερινής συνεδρίασης πάντως κατά πλειοψηφία.



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »