*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουλίου

Ο Νίκος Χατζηπαρασκευάς και η Πηνελόπη Δάγκα ένωσαν την ζωή τους με τα δεσμά του γάμου!-Ποιοί ήταν (φώτο)

02 Ιουλίου












*Ευτράπελο...! Με...κόκκινη γραβάτα εμφανίστηκε μετά τον γάμο του Γ. Σιδηρόπουλου στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος, όταν άρχισαν όμως να τον "κολλάνε" πέταξε τη....γραβάτα κι έμεινε με το πουκάμισο! Δείτε τις αποκαλυπτικές φώτο και το...φιλί του Σγουρίδη με τον Χριστοφόρου!









Ένα όμορφο κοινωνικό γεγονός έγινε το Σάββατο στη Ξάνθη. Ο ποδοσφαιριστής της Ασπίδας Ξάνθης Νίκος Χατζηπαρασκευάς και η γυμνάστρια- αθλήτρια του Ο.Φ.Κ.Α. Ξάνθης  το Σάββατο το  απόγευμα στις 1 η Ιουλίου ένωσαν τη ζωή τους με τα δεσμά του γάμου και απεφάσισαν να συνεχίσουν μαζί  το υπόλοιπο της ζωής τους.
Το μυστήριο τελέσθηκε στο  εκκλησάκι  του Αγίου Νεκταρίου  στο  αθλητικό κέντρο  του  ΑΟΞ που βρίσκεται  δίπλα στο γήπεδο. Ήταν ένας γάμος με άρωμα αθλητικό μια και το ταιριαστό  ζευγάρι  εκπροσωπεί τον  αθλητισμό.
Ο γαμπρός είναι ποδοσφαιριστής της Ασπίδας Ξάνθης( και ο πατέρας του υπήρξε ποδοσφαιριστής τις ίδιας ομάδας) και η νύφη είναι  γυμνάστρια  αλλά και σπουδαία αθλήτρια με σημαντικές διακρίσεις. Πολλές  προσωπικότητες του αθλητισμού αλλά και της πολιτικής ζωής της τοπικής κοινωνίας παραβρέθηκαν  στο μυστήριο για  να δώσουν χαρά και ευτυχία  στα δυο νέα  αυτά παιδιά να αφήσουν την εργένικη ζωή  και να μπουν στο κλαμπ των παντρεμένων. Διακρίναμε τους Δημάρχους Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο , Θωμά Μίχογλου,  τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη, τον πρώην Δήμαρχο Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη, τον δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Λομβαρδέα, τον δημοτικό σύμβουλο Μανώλη Τσέπελη, τον πολιτευτή και πρώην Αντιπρόεδρο της Βουλής Παναγιώτη  Σγουρίδη,  τον πρώην Βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργο Παυλακάκη, τον  πρόεδρο της Ασπίδας Ξάνθης Απόστολο Πασλάκη, τον πρώην γενικό γραμματέα  της ΕΠΣ Ξάνθης Τάκη Μελισσά, τον προπονητή Νίκο Παππά, τον Χρήστο Χριστοφόρου, τον  πρώην Πρόεδρο της Ασπίδας Ξάνθης Γιάννη Γεωργανά με την Νινή, αθλητικοί παράγοντες  και ποδοσφαιριστές της Ασπίδας Ξάνθης, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας  μια και ο πατέρας του γαμπρού Δημήτρης Χατζηπαρασκευάς ήταν ποδοσφαιριστής  της Ασπίδας Ξάνθης, ο πρώην Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Γιώργος Αβραμίδης, διαιτητές και φίλοι  των δυο οικογενειών.
Κουμπάροι ήταν ο Γιάννης Αγαθοκλέους και η Στεφανία  Γιαδίνη. Μετά το μυστήριο  ακολούθησε δεξίωση στο υπέροχο Μουσικό Θέατρο «Πολιτεία» του Στέλιου Μωραΐτη όπου ξεφάντωσαν κυριολεκτικά όλοι.
Γιάννης Τσιλιγκιρίδης 
 



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »