*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Το καυτό «Jagermeister Night» το Σάββατο 24 Ιουνίου στο My club!!!

23 Ιουνίου
*Το μεγάλο και μάλιστα τριπλό «μπαμ» έκανε το My Club, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα τρία μαγευτικά events που έρχονται να… συναρπάσουν και να «ταράξουν τα νερά» της διασκέδασης στην Ξάνθη!!!
-Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το σημερινό «BIG BANG» για το οποίο σας ενημέρωσα χθες, αλλά θα ξεκινήσω με το πρώτο και πιο «juicy» που ακολουθεί και αναφέρομαι φυσικά στο καθιερωμένο (κάθε χρόνο) πάρτι το γνωστό «Jagermeister Night»!!!
-Αύριο Σάββατο 24 Ιουνίου παρέα με το διάσημο καλοκαιρινό ποτό «Jagermeister» και τις εκρηκτικές χορεύτριές του που χορεύουν ασταμάτητα μέσα στο… κλουβί, σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις ποτά, cocktails και παγωμένα σφηνάκια «Jager» στους -20οC και να κερδίσεις σούπερ δώρα!!!!
……
*Επίσης, την ερχόμενη Τετάρτη 28 Ιουνίου στην 2η Ελληνική βραδιά του My Club γι’ αυτό το καλοκαίρι έρχεται ο ταλαντούχος και ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία, τραγουδιστής Κωνσταντίνος Νάζης να μας ξεσηκώσει όλους με τα τραγούδια του!
-Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ με το ποτό!!!
……
*Και τέλος, το Σάββατο 1 Ιουλίου, άλλος ένας δημοφιλής τραγουδιστής, ο τρομερός Ηλίας Βρετός, έρχεται να τραγουδήσει live στο Μy Club και υπόσχεται να μας διασκεδάσει μέχρι πρωίας με όλες τις… καλοκαιρινές επιτυχίες του!
-Είσοδος 10 ευρώ με το ποτό!!!
-Κλείστε από σήμερα κιόλας ρεζερβέ να προλάβετε στο τηλέφωνο 25410 73536!
-Αυτά τα… live δεν πρέπει να τα χάσετε!
……
*Κι ενώ αναμένουμε με αγωνία και ανυπομονησία όλα τα παραπάνω στο My Club, την περασμένη Τετάρτη στο αγαπημένο Club της πόλης μας έκανε πρεμιέρα η πρώτη Ελληνική βραδιά του φετινού καλοκαιριού με Χρύσπα και Κώστα Δόξα!!!
-Εκεί βρέθηκε και ο δικός μας ταλαντούχος ερμηνευτής και μουσικοσυνθέτης Αντώνης Χειμωνίδης όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Κώστα Δόξα στα καμαρίνια λίγο πριν βγεί να τραγουδήσει και να συζητήσουν οι δυο τους περί… μουσικής!!!
-Να υποθέσω ότι η αγαπημένη του «Γιωτίτσα», φωτογραφήθηκε με την… Χρύσπα;;;
……
*Ιδού και το τρομερό team του MY (barman, barwoman, DJs, φωτιστές, σερβιτόροι)  που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το βράδυ της Τετάρτης στο Club για να κάνουν όλες τις ετοιμασίες ώστε να υποδεχθεί ο κόσμος την 1η Ελληνική βραδιά του φετινού καλοκαιριού!
-Και ήταν όλοι τους… υπέροχοι!
……
*Στο cafe «NESSOS» στους Τοξότες Ξάνθης θα εμφανιστεί για ένα μοναδικό Live το μουσικό σχήμα «Πάμε μπουζούκια» του Γιώργου Κουμουλίδη!

-Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα εκτός από τον μαέστρο Μάριο Κιοσσέ, θα συμμετέχει σήμερα και ο τρομερός νταουλιστής Γιώργος Γιαννακίδης!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »