*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιουνίου

Και το όνομα αυτού Δημοσθένης! Ο Χρήστος Σπανόπουλος & η Ιωάννα Δάγκα, βάπτισαν τον γιό τους.

18 Ιουνίου






 Το Σάββατο  το απόγευμα 17 Ιουνίου 2017 στον Ι.Ν. Αγίου Θεοφάνους Ξάνθης
ο Χρήστος Σπανόπουλος και η Ιωάννα Δάγκα κόρη του γνωστού αθλητικού παράγοντα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και του κλασσικού αθλητισμού στη Ξάνθη, βάπτισαν τον γιό τους που πήρε το όνομα του Παππού του Μάκη Δάγκα. Ήδη το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί τον Χαράλαμπο .
Για τους γονείς  και τους παππούδες η ημέρα  αυτή ,ήταν ξεχωριστή  και ειδικά για τον  έναν από τους δυο παππούδες τον Μάκη  Δάγκα μια και ο μικρός πήρε  και το όνομα του.
Στο μυστήριο παραβρέθηκαν  ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Λομβαρδέας, ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης  Μιχάλης Στυλιανίδης, ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης Τάκης Μελισσάς, ο πρώην  προπονητής Νίκος Παππάς, οι ποδοσφαιριστές  Χατζηπαρασκευάς της Ασπίδας Ξάνθης (είναι  ο δεύτερος γαμπρός του Μάκη Δάγκα), ο Δάγκας του  Αστέρα Μαγικού , ο Δασκαλάκης του Αρη  Αβάτου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  της Ασπίδας Ξάνθης   Δημήτρης  Χατζηπαρασκευάς συμπέθερος του Μάκη Δάγκα, συγγενείς, φίλοι  του ζευγαριού και αθλητικογράφοι.
 Στους γονείς του μικρού  Δημοσθένη Χρήστο και Ιωάννα   ευχόμαστε τα καλύτερα και να
καμαρώσουν τον λεβέντη τους όπως  επιθυμούν. Στους παππούδες και  γιαγιάδες , να  έχουν μακροζωία και  είναι γεροί  για  να  χαίρονται το βλαστάρι τους.
Σημειώνω ότι ο χαριτωμένος Δημοσθένης είχε δυο υπέροχες νονές , την Ελευθερία Ατανίδου και την  Μαργιάννα  Καραντουμάνη. Στις δυο  νονές να είναι πάντα άξιες και δυνατές
και να ευχηθούμε και στα δικά τους.
Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε  δεξίωση  προς τιμή όλων των
προσκεκλημένων στο υπέροχο LE CHALET  στο  αθλητικό κέντρο  του ΑΟΞ.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΦΩΤΟ: Γιάννης Τσιλιγκιρίδης 





Share this

Related Posts

Previous
Next Post »