*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Μήπως ο Σάκης Καραμπίνης θέλει… ισόβια θητεία για τους Πρυτάνεις;;; Σαν τους Μητροπολίτες…!

22 Ιουνίου
ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ
Άλλο ένα τέτοιο και εξελίσσεσαι φίλτατε Θωμά σε νέο… Στέλιο Χατζηευαγγέλου και ειλικρινά λυπάμαι πολύ…
-Γιατί εγώ είμαι μαζί σου πάνω από μια 15ετία!!!
Είμαι μάλιστα σίγουρος Θωμά ότι κανείς έντιμος και καθαρός δημότης Τοπείρου πλην του πρώην δημότη Ιάσμου, όταν το πληροφορήθηκε, είπε «μπράβο στον Μίχογλου…»!
-Και αντίθετα σκύψανε-σκύψαμε όλοι το κεφάλι!  Μόνο αυτό το ανδραγάθημα κατάφερες…
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος για το «βόλεμα» της πρώην αντιδημάρχου Τοπείρου Ειρήνης Θεοδωρακάκη ως… ειδική σύμβουλο του Δημάρχου κ.Μίχογλου)
-Στου Θωμά τη πόρτα, όσο θέλεις… βρόντα
…………..
«Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις ανθρώπους από την Κρήτη ως τον Έβρο, την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία , τη Μακεδονία, να κάθονται σε ένα τραπέζι  και να μιλούν εποικοδομητικά για το «αύριο» της ελληνικής υπαίθρου και του αγροτικού τομέα της χώρας. Ο ΣΑΣΟΕΕ ήδη έχει κάνει αίτηση να μπει στην COPA-COGECA , που είναι το κορυφαίο συνεταιριστικό ευρωπαϊκό όργανο -Τον Σεπτέμβριο, πιστεύω, θα είμαστε μέλη της. Εκπρόσωποί μας θα συμμετέχουν σε όλες τις επιτροπές που υπάρχουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση…
(Ο πρόεδρος του ΣΑΣΟΕΕ Αλέξανδρος Κοντός στην συνεδρίαση της Ξάνθης το Σάββατο 17 Ιουνίου)
-Το Συνεταιριστικό Όραμα οδηγός στους Μεγάλους δρόμους…
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Τελικώς ο κύριος Χρήστος Μέτιος, είναι Περιφερειάρχης του… «Παρατηρητή» και του «Χρόνου» Κομοτηνής; Ή γενικώς της Περιφέρειας ΑΜΘ και του Κώστα Ζαγναφέρη εσχάτως;
…….
*Μαθαίνω επίσης ότι τον τελευταίο καιρό τα δελτία τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ έρχονται σε ορισμένα ΜΜΕ με καθυστέρηση… δυο ημερών, διότι ο Περιφερειάρχης… «Ημερολογίων» Χρήστος Μέτιος, ανέθεσε την συγκεκριμένη δράση, σε άλλο συνεργάτη του…!
……
*Α! Μάλιστα και ο νέος συνεργάτης του μήπως μας περνάει για… παλαιοημερολογίτες και σε άλλους στέλνει τα δελτία του Μέτιου κανονικά και σε άλλους με τέτοια καθυστέρηση;
……
*Κι ένα τελευταίο μια και μιλάω για τον Μέτιο.
-Για να δούμε θα κινηθεί κάποιος Εισαγγελέας ή ο Δημόσιος Ελεγκτής για τα ημερολόγια που κυκλοφόρησε χίλια, μήνα… Ιούνιο 2017, και πλήρωσε η Περιφέρεια ΑΜΘ 15.000 ευρώ φέτος, έναντι… 10.000 ευρώ πέρσι; (Χίλια πέρσι, χίλια και φέτος…).
……
*Και για τα οποία –το σημειώνω κι αυτό- 1000 ημερολόγια σύσσωμη η αντιπολίτευση με πρώτο τον λαλίστατο Φώτη Καραλίδη κρατεί σιγήν ιχθύος; Καλύπτοντας τον νυν Περιφερειάρχη για το συγκεκριμένο θέμα, όπως έκανε και με τον προκάτοχό του; Για να δούμε….
Μήπως ο Σάκης Καραμπίνης θέλει… ισόβια θητεία
για τους Πρυτάνεις;;; Σαν τους Μητροπολίτες…!
Από το δελτίο τύπου του Καρμπίνη κάτι που δεν πρόσεξε κανείς, είναι όμως πολύ πιπεράτο στην λεπτομέρεια. Διαβάστε λοιπόν τι λέει η τελευταία παράγραφος της απάντησης του ΔΠΘ (δηλαδή του Καραμπίνη…) στους βουιλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ:
«Να σημειώσουμε, ότι το έργο του Πρύτανη θα μπορέσει να κριθεί εκ νέου από τα μέλη του Δ.Π.Θ., αν οι αξιότιμοι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. καταψηφίσουν τη διάταξη που περιλαμβάνεται στο υπό κατάθεση σχέδιο νόμου για την ανώτατη εκπαίδευση, σύμφωνα με την οποία στερείται (ελπίζουμε τυχαία) το δικαίωμα από τον νυν Πρύτανη να διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή του».
-Τι λέει το σχέδιο Νόμου για την ανώτατη εκπαίδευση; Ότι ένας καθηγητής, επιτρέπεται να έχει, μόνο ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ως Πρύτανης στα Πανεπιστήμια!!!
Με απλά λόγια δηλαδή, ο κύριος Καραμπίνης θέλει προφανώς να ξαναθέσει υποψηφιότητα, προκειμένου να γίνει… μόνιμος Πρύτανης του ΔΠΘ!!! Διότι άνευ αυτού… το ΧΑΟΣ στο Δημοκρίτειο!!! Είδες ο Σάκης;
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΙΝΙΚΟΓΛΟΥ ΜΕ Μ. ΚΟΛΛΙΑ 
ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ο Σοφολογιότατος Μουφτής Ξάνθης κ. Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου, την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη και έγινε δεκτός στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης από την Υφυπουργό κυρία Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά.
Η συνάντηση της κυρίας Υφυπουργού με τον Σοφολογιότατο Μουφτή Ξάνθης ήταν εξαιρετικά εγκάρδια. Η κυρία Κόλλια- Τσαρουχά ενημερώθηκε πλήρως από τον Μουφτή Ξάνθης για τα ζητήματα που απασχολούν την Μουφτεία Ξάνθης και γενικότερα την Μουσουλμανική Κοινότητα της Περιφ. Ενότητας Ξάνθης.
Η Υφυπουργός κυρία   Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά ευχαρίστησε θερμά τον Σοφολογιότατο Μουφτή Ξάνθης κ. Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου για την ενημέρωση που της προσέφερε, ενώ τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του προς τους ομοθρήσκους του.
(Σ.Σ. Πως γίνεται η Ούτση με τον Σγουρίδη να είναι κατά του Συνίκογλου κι η Κόλλια υπέρ του;)
«ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ… «ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΑΝ»!
Νέο «χαστούκι» στους «Ψευτομουφτήδες» Ξάνθης και Ροδόπης που «προσκυνάνε» δυστυχώς κάποιοι από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ.Αμανατίδης, την ίδια μέρα που ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας έχοντας δεξιά και αριστερά τους Ψευτομουφτήδες στο ιφτάρ της Ροδόπης . αυτός επισκέπτονταν τον διορισμένο από την Ελληνική πολιτεία Μουφτή Κομοτηνής.
Ιδού τι αναφέρει και το σχετικό δελτίο τύπου:
Ο Σοφολογιότατος Μουφτής Κομοτηνής κ. Μέτσο Τζεμαλή, δέχθηκε στο Γραφείο του την 19 Ιουνίου 2017, την επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Ιωάννη Αμανατίδη.
 Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικά θερμό κλίμα. Ο κ. Υφυπουργός ενημερώθηκε από τον Σοφολογιότατο Μουφτή Κομοτηνής για τα ζητήματα που απασχολούν την Μουφτεία Κομοτηνής, όπως και για τις δραστηριότητες του Μουφτή Κομοτηνής εντός και εκτός της επικράτειας.
 Ο Υφυπουργός κ. Αμανατίδης ευχαρίστησε θερμά τον Σοφολογιότατο Μουφτή Κομοτηνής για το έργο της Μουφτείας στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης.
                                           ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
Ο Χουσειν Ζεϊμπέκ (με τον Γιλντιρίμ) με τους «Ψευτομουφτήδες», η Κυβέρνηση κι ο ΣΥΡΙΖΑ με τον διορισμένο Μουφτή Ροδόπης κ.Τζεμαλή…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »