*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

Αποκλειστικό. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ο γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης με τη στήριξη Χατζηευαγγέλου!

14 Ιουνίου
*Συνάντηση με τον πρώην Δήμαρχο Τοπείρου Στέλιο Χατζηευαγγέλου ενώ ξεκίνησε και τις πρώτες επαφές του, οργανώνοντας το ψηφοδέλτιό του!
*Τον στηρίζουν Μάκης Τσιλιγγίρης, Μαρία Καραλευθέρη και τουλάχιστον τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μίχογλου.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Τελικά από το πολύ στενό περιβάλλον του γιατρού και Περιφερειακού συμβούλου Σπύρου Τσιλιγγίρη, πληροφορηθήκαμε τους λόγους «εξαφάνισής» του από τον γνωστό πυρήνα φίλων του, λόγοι που έχουν να κάνουν με αναθεώρηση των πολιτικών του φιλοδοξιών.
Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο γιατρός πείστηκε τόσο από τον πρώην Δήμαρχο Τοπείρου Στέλιο Χατζηευαγγέλου όσο και παράγοντες του Τόπειρου να διεκδικήσει τον Δήμο κι όχι μια θέση στη Βουλή των Ελλήνων όπου συναντάει πολλές εσωκομματικές αντιδράσεις…
Έτσι ήδη ξεκίνησε επαφές και συναντήσεις τόσο με νυν δημοτικούς συμβούλους (2-3 μάλιστα είναι από την παράταξη του νυν Δημάρχου Θωμά Μίχογλου και φυσικά και από την αντιπολίτευση…) με σκοπό να κατέβει Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου.
Στο πλευρό μάλιστα του γιατρού Σπύρου Τσιλιγγίρη είναι ο πρώην αναπληρωτής Δήμαρχος Τοπείρου Μάκης Τσιλιγγίρης αλλά και η πρώην υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Καραλευθέρη ενώ την κίνησή του στηρίζει και ο Χρήστος Ζάρρας με τους φίλους του.
Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »